Pre nego što krenemo

Dobrodošli na moj blog o muškoženskim odnosima. Hajde da kažem nešto o meni jer ne želim da gubite vreme misleći da sam prozvoljni muškarac koji je juče rešio da napiše nešto.

Počeo sam da istražujem sferu muško-ženskih odnosa 2006 godine, dok sam ozbiljno počeo da se bavim time 2011 godine pišući za jedan od najpopularnijih muških onlajn magazina tada. Ubrzo, 2012 godine sam rešio da se izdvojim napravim ovaj sajt i mnogo lakše i bolje doprem do vasOvde se radi o tome da se nikada ne zbunite zašto devojka radi to što radi i kaže to što kaže, radi se o zaštiti vašeg srca, vremena, novca i zdravog razuma i radi se o drastičnom unapređenju vaše veštine sa suprotnim polom.

Kao što vidite, dugo se bavim ovim. Nisam išao po ulici i ispitivao devojke "Šta vi želite?". To ne radi. Ono što jesam radio je studirao na šta one pozitivno reaguju (ne šta kažu da žele, niti šta misle da žele) i studirao njihov izbor momaka. Šta to ti momci imaju? Momci čije su devojke imale visok nivo zaljubljenosti su ispoljavali sledeće osobine:

-Samopouzdanje i samopoštovanje

-Samokontrola

-Izazov

Što više muškarac poseduje ove osobine, to je on muževniji u njenim očima. Takođe važi i obrnuto. Muškarac će imati probleme u ljubavi ako ima manjak ovih glavnih muških osobina.

Ne kažem da su svi muškarci isti, niti da su sve devojke iste. Kažem vam kakvog muškarca dobre devojke žele. Ovde sam da spojim dobre muškarce i dobre devojke i da to traje na obostrano zadovoljstvo.

Na levoj strani sajta imate članke koje sam objavio do sada. Članci su opšteg tipa gde mi je cilj da vam pokažem koje principe zastupam. Trudim se da vam napravim dobar miks raznih kategorija članaka:

-Edukativnih:
Prvi sastanak                       
Tajming (broj telefona)
Nauka humora
Nivo zaljubljenosti
Vi osvajate nju ili?
Polja zavođenja

-Inspirativnih 
Principi iznad emocija
Proces
Feniks

-Otrežnjavajućih
Zašto je devojka sa vama?
Igre koje devojke igraju
Osećate empatiju 
Znam da boli - To je dobro

-Demonstrativnih
Test u vezi sastančenja
Koje su vam šanse da nađete pravu?


-Za devojke
Koje devojke najbolje prolaze?
Pet razloga da ostavite vašu dragu
Moć Kleopatre
Radoznalost
Maska

Još puno ostalih članaka.

Ohrabrujem vas da pročitate nekoliko i proverite da li vam "golicaju mozak", odnosno pokazuju zdrav razum i istinu u ljubavi.

Međutim, glavna škola koju nudim i gde garantujem uspeh je u mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

Ukoliko mislite da sve znate o ženama, ili da su sve one lude, ili da je sve u sreći i sudbini, produžite dalje.

Ukoliko mislite da imate šta naučiti od mene koji sam odradio težak posao žvakanja informacija iz mojih i tuđih iskustava, intervjua i tonu knjiga i sve to vama upakovao u jedan zanimljiv blog i dve knjige - Dobrodošli.

Ukoliko imate pitanja, slobodno ih postavite i potrudiću se da vam odgovorim ili uputim na odgovor na mom sajtu. Vi ste mi najvažniji, jer bez vas, sve ovo ne bi ni postojalo.

Posetite i moju fejsbuk stranicu na kojoj objavljujem najnovije članke i citate.

I za kraj uvoda, dosadilo mi je da gledam više mlade momke koji su dobri i kvalitetni ali nemaju veštinu sa devojkama, masakr muških srca, brutalne raskide i razvode. Želim da gledam stvarno samopouzdane momke, zaljubljene i srećne devojke, skladne veze i generalno mir i harmoniju između naša dva pola.

Na vašoj sam strani.