Prvi poljubac


"Spartanac, daj nešto konkretno i upotrebljivo o Muško-Ženskim odnosima"

"Dobro, dobro..."

Siguran sam da vam se tema dopada. Ako za neke momente u životu imam frejm baj frejm haj definišn (Vuk Karadžić i Engleski) video memoriju, to je za prve poljupce. Ne samo prvi poljubac u životu, već i ostale prve poljupce sa ostalim devojkama.

Ne znam momci da li ste svesni koliko je prvi poljubac sa devojkom bitan. Taj poljubac mogu da nazovem temelj vašeg romantičnog odnosa. Pošto je taj poljubac veoma bitan želim da...

Želim da, kada se poljubite, da joj mozak eksplodira i da nakon toga izgleda kao nadrogirana.

Nije lako doći do ovakvog doživljaja prvog poljupca, ali tome treba da težite. Ako ne doživite savršen prvi poljubac, to ne znači da neki od narednih neće biti savršen.

"Spartanac, kada poljubiti i kako se pripremiti za taj trenutak?"

Ako želite momci dobar prvi poljubac, morate da povećate zainteresovanost (zaljubljenost) u dovoljnoj meri kako bi "otpuštanje te tenzije" doživela u obliku eksplozije (odnosno naleta hormona) prilikom vašeg poljupca. Kako to uraditi? E pa dobrodošli na moj sajt. Ukratko, humorom, flertom i dubokom konekcijom (tri stvari na kojima radite na prvom i narednim sastancima).

Što se tajminga tiče, generalno pravilo je na kraju drugog sastanka. Međutim, ako se nađete u momentu gde ste sami, i gde je savršen trenutak za poljubac, i prirodno krenete jedan ka drugom - Uradite to.

Takođe, uvedite je u taj momenat. Bilo tišinom punom "elektriciteta", ili bacanjem pogleda ka njenim usnama dok flertujete (čime polu svesno dajete znake vaše namere), ili čak nekom rečenicom na primer "Uradiću sada nešto što i ja i ti želimo celo veče" (potom se nagnite polako i poljubite je). Neke devojke neće čekati vas, već će, od prevelike tenzije, same krenuti da vas poljube.

Što se poljupca tiče - NEMA JEZIKA. Preklopite vaše usne i ostanite tako nekoliko sekundi i odvojite se. "Spartanac, ali ja bih se ljubio sa njom celo veče" - Strpljenje prijatelju moj. Dividende će doći. Uvek je ostavite gladnu vas.

Želim vam puno lepih i strastvenih poljubaca.

Na vašoj sam strani.

Pročitajte i:
Pomaže ti kad joj se sviđaš
Test u vezi sastančenja

Ako ste zainteresovani za puno puno više od ovoga, odnosno za moju školu ljubavi razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

20 коментара :

  1. Анониман25.5.18. 06:52

    Je ли превелика грешка ако смо се пољубили више пута на првом састанку? Да нагласим да није тотални незнанац већ флертујемо дуже вријеме и и имали смо прилика гдје смо набијали тензију за пољубац али нисмо. Плус њен је терен па ме одвела у на тихо мјесто крај воде и пољубили смо се на средини састанка, тако да је морао пасти још који добар пољубац. Спартанац?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije greska. Ne eskaliraj samo i drzi neki nivo tenzije prvih dva meseca.

      Избриши
  2. Анониман24.2.19. 12:36

    CAo ... pre nekolika meseca sam bio na zurci u jednom lokalu , lokal je mali nije bio pun.. bio sam sa drugom...tu su usle dve devojke bas lepe i stajale preko puta nas, ja sam jednu bas gledao a i ona mene, medjutim ja sam muvao neku i bio zaljubljen u nju medjutim drug me nagovorio (jer nisam bio u vezi) kad su ove dve odlazile iz kluba da joj pridjem...ja sam kao budala prisao i pitao je za instagram ona mi ga je ukucala i dodali smo se na instagramu, medjutim ja sam je posle nekog vremena izbrisao sa instagrama jer nisam bio zainteresovan za vezu sa njom, sreo sam je skoro negde ona me je verovatno poznala (jer joj niko i ne prilazi) i ona kad me pogleda smeskala se...e sad mialim da sam se izblamirao zestoko? sta ti mislis?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zasto nisi potrazio broj telefona i isao po Kljucu. Jel imas Kljuc?

      Избриши
    2. Анониман25.2.19. 21:30

      Nemam Kljuc ali nisam bio zainteresovan za vezu(nego eto da ispadnem magnup) a ispao sam budala izgleda, verotavno mi se podsmeva

      Избриши
    3. Niko ti se ne podsmeva. Knjiga nije samo za vezu vec za celokupan odnos. Zelis da im se svidjas vise, zar ne?

      Избриши
  3. Анониман7.5.19. 13:40

    Kako se ponasati posle drugog sastanka ako je prihvatila poljubac.
    Da li poljubiti na blic na pocetku treceg sastanka ili samo na kraju sastanka ? Naravno, pitanje vazi i za sve naredne sastanke.
    Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман11.6.19. 11:18

    Je li ispravno poljubiti curu ako je bio ucestali dodir sa njene strane na prvom sastanku dok smo setali. Osjetio sam u stomaku da treba da idem na poljubac, bukvalno mi nije micala ruku sa vrata. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман13.6.19. 00:24

    Naravno da imam knjigu, a posle tog poljupca je ona mene zaustavljala da me poljubi.
    Shvatam da idemo sporo i po pravilu taj poljubac je trebao da se desi na kraju drugog sastanka sa moje strane ali sam mislio da necu narusiti izazov kad me vec tako dugo dodiruje. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo je izazov kada ona ceka na poljubac. Razumes? Zato i kazem na kraju drugog sastanka. To je cela dva sastanka cekanja. Taj poljubac je bila mala greska sa tvoje strane. Mozda ne pravi stetu toliko ali narusava disciplinu i strpljenje.

      Избриши
  6. Анониман7.2.22. 17:24

    Imam par pitanja, kada zavrsamo prvi sastanak sta reci na kraju? mislim i na drugim sastancima, cujemo se,cao ? i kad smo otisli na treci sastanak ona dolazi necemo valjda pruziti ruku? koliko sastanaka je tako ne ljubimo kad se sretnemo na pocetku dok ne budemo u vezi ? kako ce ona da reaguje ako je ne poljubimo na pocetku sastanka, mislim malo je situacija ajd da kazemo neprijatna. Kada prelazimo na poljubac sa jezikom? izvini sto idem u sitna crevca. veliki pozdrav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. "Bilo mi je zabavno. Cao"
      Trebao si je poljubiti na drugom sastanku. Naruci Kljuc.
      Kada ona pokrene. Ona daje tempo.

      Избриши
    2. Анониман23.5.22. 19:43

      Поздрав идем на трећи састанак не капирам ово око љубљења, рекао си да је не љубимо у граду, кафићи... Шта ако она крене? Узвратити( она одређује темпо?) Тактика је да она вишее нас љуби него ми на почетку ајд тако да се изразим? Ми више пасивно?

      Избриши
    3. Poljubi kada je ispratis kuci. Pise nedvosmisleno.

      Избриши
  7. Анониман1.4.22. 10:13

    Pozdrav Spartanac
    Na kraju drugog sastanka kad je dovezem ispred kuce, da li je poljubim u kolima ili kad izadjemo iz kola onako stojeci?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izadji iz kola jer treba da joj otvoris vrata od kola. Nazad na knjigu.

      Избриши
    2. Анониман11.4.22. 16:31

      A sta ako ona sama prethodno otvori vrata samoinicijativno?

      Избриши