Devojka se ne pokuplja - Devojka se zavodi


Pošto mi je nekoliko vas poslalo pitanja u vezi toga kako se ponašati na moru ili bazenu, spremio sam vam jednu priču.

Jedne večeri, sretoh druga na moru. Pozvao me je da se pridružim njemu i njegovom društvu na plaži te večeri, što sam rado prihvatio. Na moje prijatno iznenađenje, te večeri je preko puta mene sedela devojka za koju sam se instant zainteresovao (kao što biva sa nama muškarcima). Moje razmišljanje o tome kako da joj se približim i bolje upoznam prekinuo je drug rekavši da idem sa njima u diskoteku tri dana od tad. Pošto moja meta ide, rešio sam da ne radim ništa to veče već da čekam bolju priliku i veću izolaciju. Pogledao sam je onako "vatreno" i pogled mi je bio uzvraćen. To je bilo sve od naše interakcije te večeri.

Sutradan, ona sa njenom drugaricom se polako prikrala mom mestu na plaži i strpljivo čekala da uđem u vodu. Tu priliku, naravno, nisam propustio i otišao sam da se pozdravim. Znao sam joj ime, na šta se ona prijatno iznenadila i ona je znala moje na šta sam se ja prijatno iznenadio (na ovo ne treba da se iznenađujemo, ali takvo je vreme došlo - uvek pamtite imena ljudi). Takođe sam znao da su imale razlog zašto su daleko od svog mesta.

"Miloše, ajde večeras ponovo na plažu; okupljamo se."
"Ne mogu večeras, ali ćemo se videti u diskoteci"

Prihvatio bih da sam mogao, ali sam ih nasmejao par puta i uverio da ćemo se videti ponovo.

U diskoteci, atmosfera je bila odlična, ali moja meta i ja smo bili u grupi i muzika je bila glasna. Bio sam na testu kako izvući najbolje iz date situacije. Seo sam (kao slučajno) pored mesta gde je ona trebala da sedne u separeu, međutim, ona je igrala i u jednom trenutku zvala da ustanem da igram. Pošto mi igranje uopšte nije strano, rešio sam da joj pokažem par poteza i preuzmem kontrolu. Bilo je zabavno i razmenili smo par "previše ličnih" pogleda. Napredak je postojao, ali vreme je brzo prolazilo. Nedaleko od mene, primetio sam jednu devojku koja je igrala sa nekim momkom (drugarski) igru koja je meni poznata. "Savršeno", pomislio sam. Tako samo dobro odigrali da se mini krug napravio oko nas (nije teško igrati bolje od prosečnog muškarca).

Kada sam se vratio za sto dočekalo me je:

"Odlično igraš. Ko je ona?"
"Ne znam ko je ona, igrao sam samo da te napravim ljubomornom" (pogledavši je sa "znam da te imam" pogledom)
"Pa ljubomorna sam"
"Odlično"

Kada smo odlazili iz diskoteke, rekla je "Jede mi se, kupa mi se u moru, ma sve mi se radi..." Što na ženskom jeziku znači - "Dala sam ti putokaz"

Interpretacija:

Na moru ne važe sva pravila kao kod kuće. Vreme radi protiv vas umesto za vas. Imajući to u vidu, morate više da se oslonite na "razmišljanje na nogama". Kada sam upoznao moju metu, znao sam da imam limitirano vreme. Još gore, nisam imao ni prilike za jedan na jedan interakciju kao što sam navikao. Igrao sam na strpljenje i njen um. Većina momaka, čak i onih "pik ap" eksperata bi igrali na alkohol i dodirivanje. Ja sam znao da, u većini slučajeva, to ne daje rezultate. Ionako ne volim pijane devojke. Znao sam da treba da osvojim njen um, ali kako?

Prvo sam je pogledao "Ti si moja meta, a ja uzimam to što želim" pogledom. Da li ovaj pogled radi ili ne, zavisi od toga da li sam prošao njen test fizičke privlačnosti i da li je u srcu slobodna. Nakon toga sam igrao igru strpljenja. Nisam forsirao viđanja i čekao sam da vidim prvo na šta je ona spremna. Teška artiljerija je bila zainteresovanost (stvarna ili ne) druge devojke i ekstremno samopouzdanje pri razgovoru sa njom. Znao sam da krv treba da joj provri bez vremena i bez alkohola (popila je malo i bila razumna svo vreme). Prvi metak je bio taj što je ona videla da sam mogao da imam drugu da sam hteo. Drugi metak je bila moja rečenica i način na koji sam je rekao. Znao sam da nijedan muškarac ne razgovara tako sa njom - sve do tada.

Momci, morate uvek da budete spremni. Nikad ne znate na koje prilike možete da naletite. I još jedna stvar - Momak koji me je dovezao vozi veoma skup automobil, a momak koji je takođe bio zainteresovan za dotičnu je lepši od mene (po meni - ne po njoj). Nemate opravdanja! Obratite pažnju na to kako je nisam jurio po plaži, nisam smarao pričama. Posebno obratite pažnju kako mi je pomagala da se spojimo.

Nije stvar u tome da je pokupute - Stvar je u tome da je zavedete.

Opširnije o principima u knjizi Dijamantsko jezgro.

Na vašoj sam strani.

12 коментара :

  1. Анониман5.8.16. 00:36

    Bilo bi dobro da u novoj knjizi staviš više ovakvih primera iz života sa detaljima

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман6.8.16. 13:01

    Pre 4 godine najboljeg druga je ostavila verenica koju je voleo više od svega. Bio je sportista, bio ugledan momak iz ugledne porodice, nije imao poroka, mrzeo je alkohol cigarete i sve ostalo. Uprkos svemu zbog nje se propio.Ja sam otišao u inostranstvo, na rastanku mi je rekao kad se vratim da će opet biti onaj stari. U međuvremenu našao je neku ribu koja ga je navukla na heroin. Kada sam se vratio nisam ga prepoznao, sedeo je na klupi u parku pušio cigaru, mrsav kao grana, zapušten, jedva sam ga prepoznao. Svi su ga se odrekli, jedva je pristao na to da mu platim lečenje. Posle godinu lečenja opet je bio onaj stari. Ubzo posle toga vratio se dopu, našli su ga klinci na nekom igralištu, predozirao se. Voleo sam ga ko rođenog brata... Marina K***O......

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Razvodi i ovako teski raskidi narusavaju mentalno zdravlje. Dve stvari se dogode u vezi - raskidate ili se vencavate. Odradite sami matematiku momci. Ovo je ekstreman, ali nimalo zanemarljiv primer. Zao mi je sto je tako ispalo. Ne treba se igrati sa ljubavnim zivotom.

      Избриши
  3. Анониман8.8.16. 10:44

    Spartanac,
    Kada su u pitanju strankinje na moru, pretpostavljam da je slična situacija, mada zbog jezika je to malo otežano, jer treba i preneti stav, šalu, humor na njima razumljiv način, jer se npr engleski, grčki i srpski humor razlikuju. Drugo stranac je za nju stranac. Da li deliš ovo mišljene sa mnom i kakve su nam šanse sa njima?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ona nacela iz nauke humora su za ceo svet. Nema tu grcki humor, turski humor... Humor je humor. Drugo, gde si ti video u ovom tekstu da ja blebetam na stranom jeziku seminar. Rekao sam ukupno 3-4 recenica. Govorom tela cete da razgovarate. Moze biti problem ako ti znas samo "zdravo" na engleskom, a ona isto tako pojma nema. Ima medjutim i pozitivne strane. Moj brat je znao malo nemacki, i pri inicijalnom razgovoru sa nemicom impresionirao je znanjem njenog jezika. Bio je duplo zavodljiviji. Na primer, zamisli da neka kubanka progovori srpski sa tobom iako oboje znate engleski. Sarmirala bi te momentalno.

      Избриши
  4. Анониман9.8.16. 03:19

    У реду је ова прича, поучна је... Тако треба у ствари увек да буде. Међутим морам да кажем да у овом твом тексту постоји једна ствар која је уствари највећи проблем. Ја дубоко верујем да ћеш ти Спартанче за 10 година да спроведеш своју мисију и да ствари буду постављене на своје место. Али ово да се она примакне теби на плажи и уђе у воду након јучерашње вечери је сценарио који се ретко дешава. Ја сам милион пута гледао девојке "могу да те имам погледом" и ретко се дешава да она уради као што је ова твоја. Данашње девојке су тако направљене да оне очекују да ти јој приђеш урадиш све, попричаш и да те она на крају шутну исто вече или да те сутрадан не погледају. То је зато што данашњи момци папучаре и она зна да ће јој после приласка једног папучара прићи још 10. Нема шта да се брине. Али након 10 година кад сви, али сво момци више не буду радили тако и кад оне не буду више имали ни један прилазак почеће саме да прилазе момцима па макар и у води. Да не буде забуне, оне реагују на "могу да те имам поглед" али остају у расположењу које се само мало разликује од пасивног и након тога очекују ти да приђеш и ризикујеш да будеш масакриран.
    Идеално би било да након "могу да те имам погледа" оне приђу или некако вешто се примакну или прођу крај тебе и кажу бар "ћао" или "како се зовеш". Ја сам то доживео у Белгији, али у Србији јок. Надам се да ће се ствари променити али мислим тек након 10 година твоје мисије да ће нас оне јурити и улазити уз воду након "могу да те имам погледа".

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Shvatam. Ipak je ovo prica na moru i ne negira faktor 30. Ovo je slucaj, nije stanje. Realnost je da ce vas odbijati, biti teske, ili juriti. Bitno je samo da imate sistem vrednosti i da se ne krecete slepi (za razliku od onih koji nemaju knjigu i idu na "bicu ono sto jesam pa nek bude sta bude"). Ako nemas impakt kratkorocno, onda obradjuj kolektive. Imaces mnogo vise uspeha. Tu ce ti papucari da ti dizu cenu jer ces se toliko vise razlikovati. To je svuda u svetu.

      Избриши
  5. Dizaće mu papučari cenu ali će i dalje ostati preterano pasivne, tako da je nekad razlika između davanja signala i osnovne kulture i ljubaznosti toliko suptilna, da je teško protumačiti čak i sa par godina treninga.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман10.8.19. 03:44

    Negdje si napisao "postoje trenuci kada strpljenje treba zameniti hrabrim potezima"
    Mozes li objasniti u kojim slucajevima trebamo praviti takve poteze ?

    ОдговориИзбриши
  7. Spartanac kako mogu doci do vase knjige hvala unapred

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. https://www.spartanaculjubavi.com/p/knjiga.html
      Procitaj uputstva i popuni porudzbenicu.

      Избриши