Stoti post i najava novih misija


Da li ste znali da je osamostaljivanje i stvaranje nove platforme (spartanaculjubavi.com) vaša ideja?

Da li ste znali da je pisanje knjiga vaša ideja?

Moj način da se odužim je blogom od 100 postova i hiljadama odgovorenih pitanja. Shvatam da su neki od njih bolji od ostalih. Neki će da vam više pomognu, dok vam neki ne dotiču život (trenutno). Ja se stvarno trudim da pomognem svima i ne bih ni stigao do ovde da nije tako! Provalili biste me posle tri posta.

Ponosan sam na to što nisam tamo neki pisac koji stavi zanimljivu koricu baci je u knjižarama i očekuje od vas da investirate ne baš male novce. Ovde imate 100 članaka i hiljade odgovorenih pitanja. Ovde možete postaviti pitanje i očekivati moj odgovor bez ikakvog ulaganja. Ne investirate vi u mene prvo. Ja investiram u vas "tonom" mog vremena. I to sa zadovoljstvom.

Strast mi je, a i potreba da pomažem drugima. Ponosan sam na vaše uspešne sastanke, na vaše nove devojke, na vašu novu ličnost. Neki od vas su tako dobri da mi je srce puno kada interpretiraju to što im se dešava. Delim vašu sreću, ali umete i da me iziritirate kad nešto pogrešite. Nego ajde, setim se da sam i ja grešio.

Meni je bitno da ste vi na uzlaznoj putanji.

Kada smo već kod uzlazne putanje, nije život samo odnos sa suprotnim polom. Imam dosta zanimljivih priča i korisnih lekcija kada je posao i život u pitanju. Uspešan model neću da menjam tako da očekujte novi blog: spartanacuzivotu.com na kome već radim.

Takođe, na ideju lepšeg pola, daću sve od sebe da rešim i njihove probleme. Od onih "sitnih": mali broj kvalitetnih muškaraca i mali impakt na njih, ponašanje pri susretu i na sastancima itd, pa sve do onih krupnijih: problemi sa zadržavanjem muškarca kojeg volite i njegovim posvećivanjem i razumevanjem prirode muškarca koja je fundamentalno različita od prirode žena itd. Za ovu misiju sam pripremio lekcije sa dubokog sagledavanja na šta mi muškarci pozitivno reagujemo (posebno oni muškarci koje vi želite - snažni i izbalansirani). Biti dobra devojka u današnje vreme nije dovoljno. Danas je potrebno biti mudra devojka - Kleopatra današnjice.

Uglavnom, čeka me brdo posla. Moram mojim delima da stojim iza reči ako želim vaše poverenje, zar ne?

Hvala svima koji su mi ukazali poverenje do sada, a posebno onima koji su mi uzvratili investiciju.

Znate da sam na vašoj strani jer u nijednom trenutku nisam odustao od vas.

4 коментара :

  1. Анониман21.2.17. 15:08

    Ne bi mi bilo zao da dam 200 evra za tvoje knjige, a ne 30 evra koliko ih cenis. Tvoj blog Spatanac i tvoje knjige su mi promenile zivot za 180 stepeni drasticno na bolje, nemam dovoljno dobrih reci da ti izrazim zahvalnost. Samo tako nastavi, imas nasu podrsku! Mogla bi i tvoja zena/devojka da napravi sajt kleopatrauljubavi.com :) Nego jel planiras novu knjigu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala tebi.
      Planiram da ne stanem u svakom smislu i obliku (pa i u smislu nove knjige). Ko zna, mozda kleopatraujlubavi.com zazivi.

      Избриши
  2. Анониман27.2.17. 15:13

    Verujem da nisam prvo žensko koje je pročitalo sve tvoje postove...i vrlo se radujem novim blogovima.Ne znam šta bih prvo pohvalila...jedno je sigurno da si svaki segment obuhvatio i obradio.Nemoj da ti padne napamet da sa ovim pisanijem prestaneš....pomogao si...i dalje mnogima pomažeš.Rečit si...direktan....vrlo jasan...samo tako nastavi.

    ОдговориИзбриши