Razbijač mitova 3 - Da li dodirom povećavamo njenu simpatiju?



Jedan ogroman mit razbijamo danas momci.

Najčešća greška koju momci rade pri upoznavanju sa devojkama je upravo dodirivanje njenog tela.

Vidite momci, postoji nešto što se zove intimna zona. Ona se graniči na 30 cm od našeg tela. Momci su nekom čudnom logikom, shvatili da treba da probiju tu intimnu zonu što pre i time izbegnu socijalnu zonu koja je na 1 m udaljenosti.

Jedan od najvećih anti-izazova je dodirivanje devojke. Svaki put kada momak dodirne neku devojku prerano, ona oseti diskomfor. Zašto? Zato što je ušao u njen privatni prostor prerano i to u najboljem slučaju! Jel trebam da ponovim ovu rečenicu momci?

Idemo dalje. Kada je ne dodirujem, ona se pita zašto je ne dodirujem kao ostali momci koje je ona upoznala (i ostavila). Pored očitog efekta da poštujem njen intimni prostor, ja sam takođe izazov.

Ja nju puštam da ona mene dodirne - PRVA.

Kada me dodiruje, to znači da je zainteresovana (u većini slučajeva). Koliko me dodiruje je direktno proporcijonalno tome koliko je zainteresovana. Više dodira - Veća zaljubljenost. Jel ovo previše komplikovano za vas momci?

Kada se sastančim, jedini moj dodir je kada joj dajem ruku da pomognem da izađe iz kola i lakat kada se šetamo ulicom.

Šta ja ustvari radim? Puštam nju da ona "dođe" ka meni svojim tempom. Ja sam izazov, a izazov je trećina muškosti.

Na vašoj sam strani.

Ukoliko želite da postavite pitanje, ili pročitate odgovorena pitanja, to možete uraditi ovde.

27 коментара :

  1. Анониман25.5.15. 20:50

    Retko dobar tekst,koji sugerise,pre svega pazljiv odnos prema zeni,da je ona puno vise od seksualnog objekta,hrpe mesa,koja vredi onoliko koliko ima dobro drzecih oblina,kako danas,nazalost preovladava misljenje u mas medijima.Zena je na ceni jedino ako ima izazovno telo,na stranu njen stav,misljenje,osecanja,dusa,srce.Nego otvorih ja drugu temu.Sve pohvale za tvoj rad druze.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvenstveno sam mislio da razbijem mit da dodir povecava njenu zainteresovanost. Obrnuto je tacno. Dodirivanje smanjuje njenu zainteresovanost i kosi se sa osobinama muskarca koje ona (nesvesno) trazi - strpljenje, izazov, misterija... Ali definitivno je tacno da dosta muskaraca razmislja kratkorocno kada su devojke u pitanju kao sto si rekao u komentaru. Hvala na komplimentu.

      Избриши
  2. Анониман11.6.15. 18:25

    Kazes da je izazov trecina a koje su jes dve stvari?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Samopouzdanje i samokontrola. Ovo su glavne muske osobine koje privlace zene i na osnovu kojih zene procenjuju tvoju muskost.

      Избриши
    2. Анониман12.6.15. 22:53

      Brate ajde nam objasni sta je to samokontrola?

      Избриши
    3. Disciplina, strpljenje i kontrolisanje svojih usta. Pisao sam dosta o tome i mozes pronaci na sajtu.

      Избриши
  3. Ово из мог искуства а и неких људи које знам врло често није тачно. Смувао сам рибе лагано управо потенцирањем физичке присности после неког пристојног времена али ипак на првом састанку.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gde su sad sve te ribe koje si "lagano smuvao"? Jel se pitaju gde si? Jel te pitaju (traze) da im budes momak i samo njihov momak? Jel pate za tobom?
      Ili su te sve redom ostavile?
      Nekako mi se cini da je ovo zadnje sudeci po tvom recniku. Nista licno. Pokusaj da pogledas stvari iz drugog ugla. Mozda budes uspesniji.
      Pozdrav.

      Избриши
  4. Анониман27.4.17. 17:08

    spartanac imam jedno veoma bitno pitanje za tebe,prvo slažem se u potpunosti da dodirivanjem smanjujemo njenu zainteresovanost,te došao sam do te mjere da bih čak izbjegao da je zagrlim i poljubim u obraz kada izlazim sa njom na sastanak te bih joj samo pružio ruku,da li bi bila ispravna stvar ?? ili je ipak normalno zagrliti i poljubiti u obraz djevojku sa kojom se tek upoznajemo ili smo na nekoliko prvih sastanaka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uradio si ispravnu stvar sto se dodirivanja tice. Uvek pusti nju da ona tebe dodirne. Zasto to trazim sta mislis?

      Избриши
    2. Анониман30.4.17. 16:35

      postupio sam ispravno jer sam joj na taj način dao na znanje da sam izazov i nekim manjim signalom takođe dao do znanja da je nisam gladan u smislu da jedva čekam da dodirnem njeno tijelo,a to što si me upitao zašto tražiš da ona mene prva dodirne je iz razloga što će ona na taj način shodno tome da li sam je zaveo pokazati njenu zainteresovanost i hemiju prema meni :)

      Избриши
    3. Анониман1.5.17. 19:29

      A dokle se tako suzdrzavati, do kog sastanka ili kako vec, kada ja mogu prvi nju pipnuti, poljubiti itd? Obicno to uvek nastanu svadje kako smo hladni prema njoj itd, a i nismo roboti da uspemo toliko da se suzdrzavamo?

      Избриши
    4. Vidim da nemas knjigu. Postoji tajming i mera za sve.

      Избриши
  5. Анониман18.7.18. 10:06

    Kao žensko se slažem, svaka čast! Ulazak u intimnu zonu brzo je užas, ja odskočim kao oparena kad me neko i za lakat dodirne na prvom izlasku.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман17.8.18. 03:31

    Milose, u Kljucu si naveo da djevojke stavljaju do znanja kad je okej da dodirivanje pocne.
    Medjutim, ako na prvom sastanku dodira sa njene strane nije bilo, je li okej da mi polako potenciramo dodir na drugom sastanku, da bi je na kraju mnogo lakse poljubili, tj. i nju opustili za poljubac ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман19.8.18. 10:17

      Ако није било додира са њене стране не треба ни да идеш на други састанак. То би требао да знаш ако имаш кључ. Додиром мјеримо њену заинтересованост. Незаинтересована је. Додуше ако гријешим, и ако идеш на дуги састанак опет не додируј, чекај.

      ~Ученик~

      Избриши
    2. Ako nije bilo dodira na prvom sastanku (duzem), vidi da li nije imala prilike ili je zapravo nezainteresovana. Idi i na drugi sastanak i idi na poljubac i ocisti situaciju. Ako smatras da je prvi sastanak bio generalno los, onda nemoj ni zvati na drugi.

      Избриши
    3. Анониман19.8.18. 20:37

      Bilo je prilike na prvom sastanku da me dodirne, a i bio je duzi sastanak i prosao dobro jer mi je dosta toga otkrila o sebi.
      Napravio sam gresku sto nisam ponudio lakat kad smo otisli na sladoled posle kafe.
      Bilo je drugog sastanka, ali sam morao da odlozim kad sam prvi put zvao, i nisam bio u prilici da dam kontraponudu, svakako sam uputio izvinjenje. Posle nedelju dana sam zvao ponovo, prihvatila je odmah bez izgovora, ali dodira nije bilo sa njene strane. Ruke sam drzao k sebi.
      Okrenula je glavu na kraju, pa me zanima da nisam trebao da odlozim poljubac za treci sastanak jer je ipak bilo odlaganja drugog sastanka sa moje strane.

      Избриши
    4. Ne merim to koliko je neko otkrio o sebi vec merim dodire. Cutanje i dodirivanje je mnogo mnogo bolji znak negoli pricanje i nedodirivanje - sto se jasno videlo i u zakljucku price. Ugruvao si se, ali idemo dalje. Bices jaci i pametniji za sledecu. Isto tako, ne znam sta ti je bitnije od potencijalne devojke pa da otkazujes bez kontraponude. To je cista nedisciplina u postupcima i vrlo je kaznjivo na pocetku. Treceg sastanka nece ni biti ako ides po mojim principima i ispravno je to sto si pokusao na prvom. Sastanak moze da kosta i 3000 dinara i ustedeo si novac. Sledeca.

      Избриши
    5. Анониман21.8.18. 12:36

      Posle sastanka mi je poslala poruku da pita jesam li stigao kuci, i rekla kako se bas lijepo provela. Padala je kisa tu noc, a i otpratio sam je do kuce.
      Vjerovatno sam napravio gresku, ali sam odgovorio da nisam stekao takav utisak, jer je ipak okrenula malo glavu u stranu, svakako nisam htio da je ljubim u obraz.
      Ako se desi da pozove na sastanak, morace da ga finansira, jer sam na drugom sastanku rekao da placa onaj koji zove. Ponudila se da plati cio racun.

      Избриши
    6. U takvoj situaciji, zainteresovana devojka ne okrece glavu. Mozda trazi drugara/finansijera pa je fina sa tobom. Ne zelim da budes naivan. Zelim da posvecujes vreme onoj koja ima potencijala za dalje. Postoje slucajevi gde momci idu dalje pa se ona smiluje da posle nekoliko okretanja glave ipak poljubi. Ti momci ne shvataju da ulaze u odnos sa nezainteresovanom devojkom i podlozni su trosenju vremena, novca i izvesnom bolu kada njoj dosadi ili nadje nekog u kog je stvarno zainteresovana. Ja sam ovde da vas zastitim i sprecim, a ne posle da solim pamet.

      Избриши
  7. Анониман3.1.19. 01:25

    Ako nije bilo dodira sa njene strane na prvom sastanku, a imala je priliku, da li je to iskljuciv razlog da ne zovemo na drugi sastanak ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zavisi da li je bilo nedostatka drugih znakova. Ako osecas da ne treba da je zoves, onda nemoj.

      Избриши
  8. Анониман23.1.19. 21:55

    Milose, vec sam bio na drugom sastanku sa jednom curom, devetka je! Medjutim, nije zainteresovana, nije me dodirnula do sad, mada je platila cio racun na kraju drugog sastanka. Morao sam da se svadjam oko toga sa njom, ali sam joj ipak na kraju dozvolio da plati kad je insistirala, bukvalno je otela racun.
    Sad nisam je poljubio na kraju, nisam osjetio u stomaku da treba da idem na poljubac. Nije prihvatila da me drzi za lakat, bila je na distanci. Nekako ne zelim da je propustim, makar da se ogrebem ako uhvatim trenutak. Znam da ovo nije tvoja skola, ali mozes li mi reci kako da se ponasam na trecem sastanku, zvacu je ipak. Da li da drzim i dalje ruke pri sebi, mada cu svakako ici na poljubac ako osjetim da treba.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Trebao si da ides na poljubac na kraju ovog. Ja zelim da me poljubi ili da okrene glavu. U tome je poenta - Cistis situaciju. U preko 50% slucajeva je taj poljubac ciscenje situacije negoli nesto mega romanticno (iako bih voleo da jeste). Postoji mogucnost da je nezainteresovana i da nije htela da ti bude nista "duzna", ali proverices. Poljubi sada na kraju treceg i ponasaj se kao da jeste zainteresovana.

      Избриши
    2. Анониман28.1.19. 03:43

      Da, ali kako to da uradim bez tenzije. Nudim lakat, odbija, govorom tijela drzi distancu. Pretpostavljao sam da ce okrenuti glavu. Nisam imao priliku da je barem par sekundi gledam direktno u oci prije nego spustim svoje usne na njenim, kapiras me. Mada je bilo flertovanja na sastancima, ali u tom trenutku dok sam je pratio na taksi nije.
      Da li da je prije poljupca uhvatim za ruku ili samo pridjem zagledam se par sekundi u njene oci i usta i poljubim je ?

      Избриши
    3. 99 % sam siguran da je ta devojka nezainteresovana jer ti ni malo ne pomaze.

      Избриши