Prvi sastanak


-Prvi sastanak je intervju za posao.
-Nije važno da li je prvi sastanak ili ste oženjeni 47 godina. Principi i dalje važe i primenjuju se.
-Pretvarajte se kao da vam je prvi sastanak sa Al Kaponeovom ćerkom. Vidite kako je lako?


Ok, dobili ste broj telefona, zvali ste je i ona je prihvatila sastanak (i vi uzeli njenu adresu).

Šta sad?

Pre sastanka ćete njenu adresu obići (kolima). Zašto? Jer ne želite da zakasnite zato što živi u kompleksu od 1000 zgrada i ne možete pronaći njenu. Ako ste odabrali da je vodite u restoran, otići ćete i rezervisati sto. Gledajte da atmosfera restorana bude pogodna prvom sastanku. Obucite se elegantno (da drugovi, sako) i ne stavljajte previše parfema. O brijanju i šišianju neću ni da pričam. Umesto večere možete odabrati i da radite nešto fizički kao što je igranje bilijara, pikada, kuglanja u nekom malo boljem klubu, pa čak i jahanja na hipodromu. Zološki vrt je takođe odlična ideja. Skratite vreme vožnje na minimum i klonite se bioskopa u prva tri sastanka (ipak želite da je bolje upoznate, a u bioskopu nema interakcije).

Devojke kojima se ne sviđate će mrzeti jeftine aktivnosti. Pošto nemaju interesa ka vama, žele da naplate svoje prisustvo skupom večerom. Ako sumnjate da izvodite ovakvu, nađite se na kafu (sat vremena) kao prvi sastanak. Ovo takodje važi ako je totalni neznanac, odnosno, ako ste pričali manje od 20-30 minuta. Stignite pet minuta ranije na njenu adresu. Ako ste nervozni, udahnite duboko i iskontrolišite svoju anksioznost. Kada je vidite, otvorite joj vrata od kola i možete joj reći tipa "Vreme je za zabavu". Kad stignete do restorana, ili drugog mesta- ugasite kola i kad pođe da otvori, kažite "Sačekaj, ja ću" zaobiđite auto, otvorite joj vrata i ponudite ruku kao pomoć da izađe. Ponudite lakat dok hodate ulicom, otvorite vrata od restorana i povucite joj stolicu (kažite "izvoli" da zna da radite taj gest). Ne držite laktove na stolu i jedite kao gospodin.

Pošto vam je dala broj, pretpostavimo da ima dobar prvi utisak. Sad taj pozitivan utisak mora da raste. Na kraju sastanka njena zainteresovanost će biti manja ili veća. Ovo praćenje performansa, koje određuje sa kim će dotična devoka provoditi vreme, se vršu na osnovu toga šta radite i kažete i kako to radite i kažete. Ona stavlja ocenu na vaš performans i onda odlučuje da li želi da vas vidi ponovo. Ako je njen interes veći nego što je bio pre početka sastanka, želeće da vas vidi ponovo. Jel ovo previše komplikovano za vas momci?

Nemojte da joj poklanjate bilo kakve poklone, posebno cveće. Takođe, nemojte da se ponašate kao da je vaš prvi sastanak u vašem bednom paćeničkom životu. Nemojte da pokazujete svoju simpatiju (iako biste je ženili istog trenutka), već pokažite da ste retki kao panda, odnosno manire i klasu. Vidite drugovi, kad se ne ponašate kao gladni Bengalski tigar od 250 kila (sa šest mališana koji nisu jeli nedelju dana), ona postaje zbunjena vašom "neaktivnošču" (iako može da ima bilo kog muškarca u gradu). To, naravno, diže njenu zainteresovanost prema vama.

Tokom sastanka pustite je da priča 3/4 vremena i slušajte to što priča i gledajte je u oči. Ne pričajte o drugim devojkama (posebno bivšama) i ne gledajte u zgodne konobarice. Nemojte da je dodirujete. Pustite nek ona vas dodiruje i pravite se ludi kada se to desi. Ako vas pita nešto o bivšama, kažite da nije džentlmenski da pričate o drugim devojkama na prvom sastanku. Ako insistira, kažite da ste je ostavili zato što je zvocala i promenite temu ili je pitajte zašto je ona ostavila bivšeg i pažljivo je slušajte. Promenite temu nakon toga na neku laku i zabavnu.

Nemojte da vozite kao da ste na reli trkama. Limitirajte se na dva pića – niste na momačkoj večeri. Ostavite svoje probleme, nesigurnosti, loše raspoloženje, ogovaranja, hvaljenje, teške teme za svog psa. Njoj pokažite da je vrlo zabavno biti sa vama. Teme na koje treba da vam sa baziraju vaša pitanja su: njeni interesi (hobi, talenat), njena karijera (ukoliko ona potegne tu temu), muzika, filmovi (laki i zabavni), njena porodica, šta najviše voli da radi, šta bi radila kad bi bila bogata, šta je volela da radi kad je bila klinka.... Takođe, dobra pitanja počinju sa "Kakav je osećaj kad...". Trudite se da ispratite temu inteligentnim sekundarnim pitanjima. Spremite duhovite odgovore na " A ti?" pitanja. Pamtite sve što radi i kaže, posebno kad priča o bivšima. Zašto? Zato što ćete tako da verifikujete Ključ. Pokažite svoje manire, to jest, da niste rođeni u štali. Kako bi želeli da vam tretiraju sestru?

Prave žene vole džentlmene.


Nemojte nikako zakazivati sastanak na sastanku. Time ubijate izazov i u velikoj meri smanjujete šanse da budete prisutni tom sastanku. Ako vas pita da uđete kod nje u stanu posle sastanka, odbijate je (prvi put). Bićete jedini u istoriji čovečanstva koji ima "obaveze sutra ujutro" (iako umirete da uđete unutra). Ostavićete je gladnu! Strpljenje je ključ za žene.

Ukratko, potrudite se da ne misli ninašta i da joj bude komforno i zabavno.

Što se tiče komplimenata, dva su dovoljna. "Lepo izgledaš" na početku i "Bilo mi je zabavno" na kraju sastanka. Osim ovih, nemojte da dajete više. Kad ona vama da kompliment, nemojte da se ponašate kao da vam je prva u životu koja vam je dala kompliment, već se nasmejte i recite "Hvala na komplimentu".

Poljubiti ili ne poljubiti?

Ne. Zašto? Zato što će to mnogo više želeti na sledećem sastanku (na kojem ćete je poljubiti na kraju).

Želim da umire da vas poljubi.

Samo normalne devojke sa dobrim karakterom i pravom zainteresovanošću pozitivno reaguju na ove principe. Sa druge strane, principi prirodnim putem, osvetljavaju njene najgore osobine i izbacuju loš karakter i nezainteresovanost na površinu, i na taj način vi možete da je otkačite u najkraćem mogućem roku i time osloboditi sebe da dajete svoje vreme onoj koja ga zaslužuje. Zapamtite, ona je ta koja je na razgovoru za posao na prvom sastanku, a ne vi.

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i zainteresovani ste za puno više informacija o prvom sastanku i kako ga uspešno proći (da ne kažem pokidati), razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.



55 коментара :

  1. Lonely Eagle2.8.12. 19:52

    Nikad nisam radio na ovaj nacin...ali svidja mi se. Vrlo profesionalan i organizovan pristup.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман4.1.15. 01:47

    Zar nebi trebali poljubiti devojku nakon 8-12 sastanaka kad prodje probni period od 60 dana,vec ovde pise na kraju 2 sastanka da bih trebalo da je poljubimo ?
    Kako se rastati na kraju prvog sastanka,poljubiti je u obraz,pruziti ruku ili samo recima se rastati ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kazi da ti je bilo zabavno i to je to. Savete ovakvog tipa prati do slova.

      Избриши
    2. Анониман4.1.15. 17:45

      Jasno,jedino nisam razumeo posle kog sastanka bi bilo najbolje poljubiti je ?

      Избриши
    3. Анониман5.7.15. 17:21

      Poljubiti je u obraz ili direktno na drugom sastanku? :) Da nije mozda prebrzo poljubiti je u usta na drugom sastanku?

      Избриши
    4. Nije. Moras da eliminises one nezainteresovane.

      Избриши
  3. Анониман4.1.15. 17:42

    Sta je po tebi najbolje obuci za sastanak da je elegantno,a da nije sako kao sto si napisao u tekstu ?
    Sta je bolje naruciti od pica tokom sastanka,neko alkoholno ili bezalkoholno ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Napisao sam da jeste sako, ne da nije. Obuci se najbolje sto mozes.

      Избриши
  4. Spartanac,
    Na prvom sastanku sa curom sve je proslo ok, nisam pokusavao da je poljubim i pokazala je visok nivo zainteresovanosti.
    Zakazali smo drugi sastanak prekjuce, u utorak za to vece,medjutim otkazala mi je kasnije, sa kontraponudom da izadjem sa njom i drugaricama u kafanu te veceri. Odbio sam kontraponudu i nisam joj pisao to vece iako mi je ona pustila par poruka iz kafane. Ujutru, pita me sto me nema i pozvala me je na sastanak to vece, na sta sam pristao. Otisli smo sinoc na pice, pratio sam tvoja uputstva i pre nego sto je ocekivala predlozio sam joj da krenemo. Vidno je bila razocarana i unervozila se kad smo napustili kafic. Bez problema sam je posle na rastanku poljubio i bila je sva srecna i oraspolozila se.
    Kasno uvece poslao sam joj poruku za laku noc, iako sam predosecao da to nije pametno. Na tu poruku mi nije odgovorili i jos mi se nije javila.
    Gde sam pogresio i kako da se ubuduce ponasam u vezi nje?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Malo traljavo Dusko, ali bice bolje. Necu da ti zameram na greskama koje nisu svesne, ali definitivno ta poruka za laku noc je svesna greska i molim te nemoj da se ponovi to. Jos jedna greska je sto si je zvao za to vece kada u kljucu jasno i glasno pise 3-4 dana unapred. Opet svesna greska. Mora malo ozbiljnije da shvatis sastanke i zakazivanje sastanaka jer tu padaju 80% momaka. Sada cekas i zoves je na sastanak. Vodi je u neki restoran (ne mora skup ali vecerajte nesto), ili na neku zabavnu aktivnost. Zavisi koliko ste pricali na tom prvom sastanku. Nema poruka izmedju sastanaka!

      Избриши
  5. Анониман31.12.17. 22:12

    Ok, a sta ako zivite daleko, tipa 30 min voznje jedno od drugog? Da li je treba poljubiti na prvom sastanku?

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман8.1.18. 05:59

    Какве везе има, ако ћете се опет видјети?
    Да си изшао са њом само тад и знаш да нећеш долазити дуго па ај, али овако ипак не.

    ОдговориИзбриши
  7. Carnillius31.1.18. 08:38

    Spartanac,

    Na prvom spoju ona treba pričati 75% vremena.
    Vrijedi li to samo za prvi spoj?
    Sto se toga tice, kakva je situacija na drugom,trecem,cetvrtom itd..?
    Pozz

    ОдговориИзбриши
  8. Kako treba postupiti prilikom ulaska u kafic?
    Ja ulazim prvi i pridrzavam vrata dok ona ne uđe?

    pozz

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман18.3.18. 10:26

    Izaso sam s curom jednom. I poslije kad smo se rastajali, rastajali smo se na glavnom trgu jer je ona morala cekati tramvaj. S obzirom da je na 2. spoju zelim poljubiti, gdje da to napravim? Nekako je cudno poljubiti ju na glavnom trgu. Dosta je javno. Sta mislis Spartanac?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман19.3.18. 20:27

      Spartanac ne odgovara na pitanja. Takva su pravila kuće. Mora se zakazati razgovor. Al evo ja koji ga proučavam dve godine mogu ti reći mogao si da je poljubiš pred ulazak u tramvaj, ali sedi na klupu negde blizu trga sledeći put pa je tu poljubi. Problem je što imaš manjak samopouzdanja, ništa strašno, napravi se lud i poljubi je, one to očekuju jer ako ih ne poljubiš smatraće da ih ne smatraš kvalitetnom jer je nisi smuvao, a ako je smuvaš misliće da vredi. Zato ljubi

      Избриши
    2. Zakazi sastanak u njenom kraju i isprati je peske. Vrlo je bitno da definises vas odnos tim poljupcem. Zelim konkretno na pocetku kako ne bi gubio vreme i novac.

      Избриши
  10. Анониман18.7.18. 09:57

    Iz ženskog ugla: ja bih na sako pala u nesvest, to je prosto nivo! Elem, htela bih samo da napomenem da razumete ako neka devojka ne želi da dođete po nju kolima, ja lično ne sedam u kola sa nepoznatima i slabopoznatima dugo, dugo. Ko mi može garantovati da nije neki manijak? Prosto se bojim!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Inicijalno upoznavanje (kafa sastanak) - to je u redu. Vec sastanak nakon toga smatram da nije u redu nemati poverenje za prevoz. Cak smatram da je to sigurnije nego da te pusti da se vracas sama kuci posle sastanka (ako cemo samo o aspektu sigurnosti).

      Избриши
  11. Анониман10.12.18. 20:52

    Upoznao sam devojku pre par godina video sam je na kratko , samo sam primetio da je lepa.Posle par godina spletom čudnih okolnosti sa drugaricom sam otišao u grad gde trenutno živi.Posle par sati mi se jako svidela, prišao sam joj bacio neku foru ona se nasmejala ali je i shvatila da joj se svidjam.Nista se nije desilo to vece.Proveli smo još dva dana zajedno davala je signale da joj se svidjam.Nisam navaljivao jer sam skontao da ne može ništa biti tako brzo.Kada sam se vratio kući čuli smo se preko poruka ali je tad delovala ne zainteresovano, u medjuvremenu je moja drugarica bez mog znanja ispitala teren posto je skontala da mi se svidja .Ispostavilo se da joj se svidja i neki drugi dečko .Nisam joj više pisao , posle 2 nedelje.Ona meni šalje poruku i pita me da izadjemo oko nove godine posto sam joj kao obećao izlazak (ne sećam se toga) a tu drugaricu je pitala sto joj se ne javljam.Nidam ni pristao ni odbio izlazak.Prosto mi deluje da daje pomešane signale.Ako može savet?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako je relativno blizu, izadji na jeftin sastanak. U svakom slucaju ces nauciti lekcije, a mozda postoji mogucnost da joj se svidjas. Ne ocekuj previse.

      Избриши
  12. Анониман25.3.19. 19:02

    Јел велика грешка у прва два састанка не пољубити цуру јер било је и додира и погледа и шансе да се пољубим у току састанка а ја сам хтио онако на крају међутим крај се мало закомликовао што се тиче пољубаца јер је тад наишао неки познаник њен тамо вамо и само смо рекли видимо се. Да нагласим она ми је онако не другарица више ћ кололега и помало смо се дружили ал звао сам је због заинтересованост и комлимената. Све прихвата и помаже ми и смије се ко луда на мое фазоне, тако да да ли је касно на 3 састанку или је већа грешка?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako si 100% siguran da ce te poljubiti, nije greska. Ako okrene glavu izgubio si vreme i novac. Ti sam proceni.

      Избриши
  13. Анониман7.10.19. 20:42

    Reci mi, da li pitanja iz knjige za prvi sastanak vaze i za dame 30+ ? Ubacio bih neka provokativna pitanja, tj. da joj stavim do znanja da je zelim i koja pitanja da postavim ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман8.10.19. 13:28

      Ne znam koliko godina imas i da li si u mogucnosti da biras, ali u 90% slucajeva postoji dobar razlog zasto je dama u tim godinama sama. Ako vec hoces ozbiljnu vezu, zenidbu ili decu, bolje nadji neku mladju do 27, 28, a ne neku koja je videla i iskusila sve i svasta. Te 30+ devojke su vrlo cesto emotivno ostecene ili potrosene. Jako tesko one uspeju ponovo nekoga da zavole. Prethodna iskustva su je naucila da moraju da budu ekstra-oprezne (skoro pa paranoicne) sa muskarcima.

      Избриши
    2. Zena od 30 i preko zna sta zelis kada te pogleda. Nema potrebe da to verbalizujes osim ako ne zelis brzu eskalaciju. Ako zelis vezu, prati Kljuc i ne pricaj o seksu. Ako zelis seks, onda se osloni na jaku hemiju i, ako je u pitanju starija dama, budi neposredan(ali ne i prost i bezobrazan). Zakazi razgovor ako zelis da pricas o ovome dublje.

      Избриши
    3. Marko Vienna9.10.19. 16:04

      Čekaj Anoniman, šta to onda po tvom mišljenju treba da znači? Da žene od 30 i više nisu zaslužile ljubav? Ja sam trenutno u vezi sa devojkom mojih godina (32) i ne primećujem da je "oštećena". Drugo, zašto to onda ne bi važilo i za nas? Ako smo preko 30 i singl, trebalo bi da smo oštećeni, zar ne? Ja sam tokom studija i par godina posle toga jedva imao para za obrok u menzi i zakrpljene cipele, a kamoli da izvedem devojku na nešto više od kafe. Čak i kada sam pobegao iz Srbistana trebalo mi je još godinu dana da se stabilizujem finansijski, tako da je u tom smislu moje pravo sastančenje počelo tek sa 29 godina. To ti je moje obrazloženje zašto sam 30-u dočekao bez devojke/žene - jer nisam imao uslove za normalan život. Mlađe od 29, pogotovo naše devojke u Beču, me oteraju od sebe kad im priđem, samo što me ne pljunu u facu. 80-90% takvih se zapravo ponaša nezrelo i "oštećeno" po mom mišljenju. Obrazovana Austrijanka od preko 30 sa kojom sam sad se ponaša sasvim normalno i bez loših znakova. Prava poteškoća kod devojaka 30+ je što mogu bolje da glume, ali neke stvari ne mogu da se odglume, što je viša njena zaljubljenost. Ako one dostignu emocionalnu zrelost sa 22, a postaju "oštećene" sa 28 (a nisu oštećene, nego se teže zaljubljuju) onda to znači da svako od nas treba da se oženi kad bude imao 40 godina sa devojkom od 26. Koja takođe može da glumi i da ne bude zaljubljena!

      Избриши
    4. Анониман10.10.19. 23:49

      Mislim da sam bio jasan gore u komentaru. Poenta je sledeca - sto manje oziljaka ima devojka, to je veci potencijal da imate dobru vezu. A sto je starija - vise oziljaka. Ima izuzetaka naravno i ne treba na to gledati strogo matematicki. Moja rodjaka na primer vec 7 godina radi na brodu u turama po 6 meseci. Vrati se kuci na mesec, dva, pa ponovo na brod. Ona zbog prirode svog posla ne moze da se veze za nekog momka, samim tim ne moze da bude razocarana i da stekne neki kompleks. Izlazio sam sa nekoliko 30+ devojaka i nikad nisam imao cistu situaciju. Jedna ne moze da ima decu, druga ima istoriju izlazaka po swing klubovima, treca nema dan radnog staza i izdrzavaju je roditelji... Zajednicko za njih sve je da je stvaranje konekcije islo jako, jako tesko. Kao da su sabotirale vezivanje da bi mogle da se izvuku nepovredjene ako dodje do raskida. Meni iskustvo kaze da 30+ devojke idu u paketu sa crvenom lampicom. Tebi svaka cast sto si nasao super devojku i mislim da nisi svestan koliki si srecnik.

      Избриши
  14. Анониман13.11.19. 20:14

    Moze li pojasnjenje u vezi toga "neposredan". Da li tu spada i dodir ili samo razgovor o seksu.
    Nakon uvodnog razgovora iz Kljuca ako osjetim nezainteresovanost bez dodira i hemije sa njene strane kako da unesem seksualnu tenziju da rascistim situaciju.
    Ako ona zeli samo seks pomoci ce mi u svakom slucaju ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To u njenoj glavi treba da bude resena stvar da bi ti bio eksplicitan u svojim namerama. To znaci da je ona vec resila da ima seks sa tobom. Da bi stigao do toga treba ti nesto stvarno specijalno. Iznadprosecan izgled, moc, bilo sta sto tebe uvecava... E tad radi da ti pricas o seksu i njoj OLAKSAVAS da do toga dodje. Sve ostalo je zavodjenje suprotnog pola i ne mozes biti ovakav. Nemoj da te zavaravaju. Procitaj clanak Kako biti interesantniji devojkama.

      Избриши
  15. Анониман15.1.20. 22:59

    Da li sesti pored nje za sto ili preko puta nje na sastancima?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preko puta.. Treba je gledati direktno u oci, tako ce ti biti najlakse..

      Избриши
    2. Marko Vienna15.8.20. 09:32

      Tacno, samo mislim da nakon godinu dana veze, kao i u grupnim sastancima, vec mozes da sedis pored nje, odnosno intimnije je, jer ce ona (trebalo bi) zbog zaljubljenosti zeleti da ima veci nivo fizickog kontakta sa tobom. Video sam to na licnom primeru. To je samo dopuna na odgovor iznad.

      Избриши
  16. Анониман14.8.20. 00:14

    Pozdrav Spartanac!
    Reci mi koji je bolji pozdrav prilikom susreta na prvom sastanku, rukovanje, ili neki poljubac u obraz? Ili cak mozda zagrljaj? Ono sto sam dosad mogao skontat iz raznih izvora, cini mi se da je poljubac u obraz mada bih ja prije ruku pruzio? Nisam pametan.
    Hvala unaprijed!

    ОдговориИзбриши
  17. Анониман15.8.20. 12:36

    Pozdrav za Spartu :) Zanima me kad bude taj prvi sastanak tj. kafa sastanak, koji je najbolji nacin da prekinem taj sastanak nakon sat vremena? Sa kojom recenicom, da ne bude da me smorila pa zato prekidam taj prvi dejt?

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман15.12.20. 09:31

    Kako kreirati seksualnu tenziju na prvom sastanku

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne kreirati seksualnu tenziju sa potencijalnom pravom na prvom sastanku. Pokazati samopouzdanje - DA. Imati zabavan i informativan razgovor - DA. Neki paljevinski pogled ili razgovor o seksu ili neko dodirivanje - NE.

      Избриши
    2. Анониман3.1.21. 02:00

      Kako kreirati seksualnu tenziju na prvom sastanku sa curom koja nije potencijalna prava ?
      Misljenja sam da veci efekat imaju rijeci nego dodir.
      Ako mi se svidjaju njene usne, da joj govorim kako bih joj ljubio medene usne pa zatim govorio kako bih to isto radio i sa ostalim djelovima tijela. Gledam je direktno u oci i u trenutku kad vidim da joj se obrazi rumene mogu je uhvatiti za ruke npr.
      Cini mi se da propustam dosta prilika sa lijepim curama jer zelim da ispostujem svako slovo u knjizi, bez dodira i razgovora o seksu. Jedna mi je cak rekla da se osjeca kao da je na razgovoru za posao. :)
      Ti si moj mentor i zelim da me spremis i za ove situacije!

      Избриши
    3. Ne izvoditi na prvi sastanak devojku za koju znas da nije prava. Propustas dosta blamova kada ne pricas o tome. Rekla ti je jer si postavljao preozbiljna pitanja prerano, a trebao si da odgovoris na to da zelis da je upoznas malo bolje (bez pardona). Mora malo vezbe jer tecan razgovor sa zenama ne dolazi tek tako bez imalo treninga.
      Ako hoces seks, nadji lake zene i pomogni im da jos manje razmisljaju sa malo alkohola i to je to. Ali ovo nije ime moje igre.

      Избриши
    4. Анониман28.8.21. 05:43

      U redu. Ako znam da nije prava, a imam njen broj, zelim da imam seks sa njom, sta da radim ?
      Da li da je direktno zovem na stan posto zivim sam, kako se postaviti u ovakvim situacijama ?

      Избриши
    5. Uh... Ekstremno samopouzdanje i prepoznavanje njene zelje za seksom. To su dva uslova za pocetak. Nakon toga pravac sastanka treba da bude ka tome da se opusti razgovor i da se komentari SUPTILNO seksualizuju. Ako je ovo sve uspesno, i ona je tip koja ima zelju da zavrsi u krevet na prvom sastanku, poziv kuci ne treba da bude neprijatan predlog. Ovo se takodje vezba, ali ja ne zelim da ides u ovom pravcu. Sporiji nacin je da se zaljubi u tebe u toj meri da nista ne odbija. Ali onda imas zaljubljenu devojku koju ces morati da ostavis u nekom trenutku.

      Избриши
    6. Анониман4.9.21. 15:56

      Postoji li neka caka kako lako prepoznati lake zene?

      Избриши
    7. Caka je u iskustvu sa tim.

      Избриши
    8. Анониман1.3.22. 02:05

      A kako prepoznati tu njenu zelju za seksom, kojim postupcima u ponasanju ili cemu vec da zakljucim?

      Избриши
    9. Imaju jaku kontrolu nad tim instiktima tako da se ja ne bi oslanjao na to vec na njene emocije. Njene emocije ti otvaraju sva vrata. Bar ja tu igru igram. Da mi neko uperi pistolj i kaze idi na sto pre- Isao bih na alkohol kartu.

      Избриши
  19. Анониман3.3.21. 19:47

    Da li prvi sastanak moze biti setnja? I ako uzmemo u obzir ovu situaciju sa koronom

    ОдговориИзбриши
  20. Анониман18.3.21. 22:33

    Spartanac, kako organizovati sastanak u ovo moderno(korona) vreme, kada su zatvoreni lokali, a napolju pada kisa ili sneg? Hvala ti na svemu, pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  21. Rade nkladionice, a u njima imaš i da se naruci pice.
    Znam da nije idealno mesto ali bolje usta nego nista.

    ОдговориИзбриши