Izjava zaljubljene devojke

Zdravo drugari. Napisah u prethodnom postu da sam bio nesrećan u ljubavi i da sam patio i taj post ispade najpopularniji post. Hvala vam. Mnogo vam hvala. Sviđa vam se moja patnja a? :-)

Oprostiću vam ajde - da bih imao kome da ispričam ono što sam pronašao na internetu.

Elem, momku jedne devojke je bio rođendan. Napisala je sledeći post.

Juče je bio rođendan mom momku. Nismo otišli na plažu, ali sam odabrala sliku gde smo na plaži. Nismo izašli jer je insistirao da ostanemo kod kuće jer mi nije dobro. Spremio mi je ručak, i slušao moje otrcane fazone iz prastare serije koju smo gledali. Sve je to radio zato što je divan. On je stvarno divan. I da, rekla sam mu to. Govorim mu svakoga dana.

Ali, zato što mu je rođendan:

"Srećan rođendan, moja dušo, moja superzvezdo, moj heroju. Toliko je veličanstveno što si u mom životu, što mi pružaš zabavu i tako prijatne razgovore. Iako nije poželjno biti toliko zavistan od drugih ljudi, ne izvinjavam se kada ti kažem da si ti moj svet."

E pa momci, ako imate cilj u vašem ljubavnom životu, to treba da bude da imate ovakvu vezu i ovakvu devojku. Ja znam šta je ovo. Ovo je maksimalna zaljubljenost. Ovako treba da bude! Sve su ovakve kada su dobre i zaljubljene. Ukoliko je vaša želja da doživite ovo dovoljno velika, imate ovde sve što vam treba.

Iz ličnog iskustva vam kažem da ovo nije holivud. Ovo je realno. Obratite pažnju kako je on "ćutao i radio". Dela! Dela i to na njegov rođendan! Nije se prenemagao, nije bio sebičan.
Ponašao se - Spartanski. Zaslužuje ovakvu ljubav.

Na vašoj sam strani.

10 коментара :

  1. Анониман12.6.16. 10:46

    Da nisi ovo ti? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман9.2.17. 12:52

    Citam ovaj tekst,i s postovanjem Spartanac,meni je pre 14 dana bio rodjendan,i od prileke sam dobio ovakvu poruku i to ispred mog i njenog mesovitog drustva,i plus veliku kolicinu poklona,a 12 dana nakon toga sam dobio sut kartu,inace da napomenem da sam maco tip

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Desava se da odljubljene devojke glume (maksimalnu) zaljubljenost. Opisao sam to u poglavlju "Sesti nivo" u knjizi Kljuc. U sustini, ona je to glumila. Mogu da se kladim da njeno ponasanje nije bilo konstantno i dosledno zadnji period. Vidis, moj posao je ovde da do ovoga uopste ne dodje. Zato sada imas izbor - Spreciti ili ne leciti kasnije.

      Избриши
    2. Анониман18.9.18. 10:34

      Samo je htela da ispadne korektna pre drustvom. Sad niko ne sme nista da joj kaze, da je losa osoba npr. Jako je vazno za tebe da utvrdis koji je tacno razlog sto si bio ostavljen.

      Избриши
  3. Анониман9.2.17. 14:58

    Pogadjas sustinu,od kako sam mesec dana pre toga napravio jednu ljubomornu scenu,i kako je pricala da je sve cinila za mene i da place zbog toga sto je ne postujem,sve je krenulo nizbrdo,cak mi je onako i ukazivala na to da je ne postujem itd,ali moj masivni ego nije uocavao da mi se sprema sut karta.Znaci da poradim na pronailazenju sledece ? Tacno od tog dogadjaja,gde sam napravio filmsku ljubomornu scenu,degistikulacija telom nije bila vise ista.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne treba da poradis na pronalazenju sledece vec na sebi i svojoj edukaciji. Zenski pol je razlicit od muskog pola i esencijalno je nauciti kako treba da se ophodimo prema njima (i one prema nama). Samo tako ces u buducnosti imati zdrave i ispunjavajuce veze. Nema ovde sudbine i horoskopa. Ovo je skola.

      Избриши
  4. Анониман12.4.17. 19:11

    Spartanac, prodje godina a jos nisi priznao da si ti ovo? :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман15.12.18. 23:33

    Pozdrav Spartanac.
    Nešto sam razmišljao pa bih hteo tebe da pitam.
    Da li po tebi izjava devojke koja kaže kako bi volela da ti rodi decu značila da je njen nivo zaljubljenosti na maksimalnom nivou ili ipak ne mora da znači?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nikad nije jedan znak pokazatelj stanja vec vise znakova koji pokazuju isto.

      Избриши