"Miran čovek"



Postoje milioni muškaraca koji žive svoj život na miran način. Oni su dobri ljudi koji ne očekuju da budu u centru pažnje, ali bi želeli da budu u centru pažnje jednoj dobroj ženi.


Kako to uraditi? Posle proučavanja, mogu vam reći koji je najbolji način da nađete i zadržite Pravu i da (možda i bitnije) izbegnete pogrešnu.

Ono što momci rade je ignorisanje loših znakova. Ako imate Ključ i čitate moje blogove, vi znate koje loše znake da tražite. Kada ih prepoznate u početnoj fazi, lako je otići. Međutim, ako ih ignorišete (ili ih niste ni svesni), oženite se, dobijete decu, kupite zajednički dom, tada stvari postaju komplikovane (da ne kažem paklene).

Momci, loši znaci ne nestaju, oni se samo pogoršavaju.

Koji je pravi način odabira i zadržavanja Prave? Pod jedan, ona mora da ima veći nivo zaljubljenosti od vašeg (posle početne faze). Setite se momci, one su te koje biraju. U njenoj glavi ste vi ili prvi ili zadnji. Pod dva, ona mora da ima meko srce i integritet. Ako nema - bežite što dalje! Dosta puta sam čuo "Spartanac, da sam ranije imao ove informacije izbegao bih nedaće u životu."

Ono što želite je da, kad se vratite sa posla, da dođete u utočište (vaš dom), gde vas čekaju dobra žena i vaspitana deca, odnosno mirno mesto bez dreke i buke gde možete da napunite vaše baterije. Ono što vi trebate da uradite je da odaberete takvu ženu i za to da se pripremate - počev od danas. Vi sa Ključem, kampanja je počela.

Zapamtite momci, kada nađete Pravu, ona će vam to dati do znanja. Pravoj devojci, koja je zaljubljena u vas, će biti drago što ste vi "Mirni čovek" i daće vam istinsku sreću zauzvrat.

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i zainteresovani ste da postanete onaj čovek kojeg će ona poštovati i voleti dugoročno, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

3 коментара :