Zašto je devojka sa vama? ll


Jel ste se ikada zapitali zašto je neka devojka sa vama?

U prošlom postu sam napisao da ti razlozi nisu uvek pozitivni po vas i da treba na to da obrtite pažnju.

Za razliku od prošlog posta, sada ću se baviti tim pozitivnim motivima. U stvari, ne pozitivnim, već jedinim motivima koji su za nas muškarce poželjni da bude sa nama i ostane sa nama.

Motiv 1

- Dopada joj se vaša celokupna pojava.

Ovo jednostavno mora da se prođe ako želite nešto zdravo od vašeg odnosa.  Mora da joj se dopada vaš izgled, stil, miris i signal koji šaljete. Bez ovoga nemate ništa i bez ovoga ništa ne počinje u smislu ljubavi. Ako je nešto počelo bez ovoga, pročitajte prvi članak Zašto je devojka sa vama .

Motiv 2

-Dopada joj se vaš karakter.

Ovo je preduslov za jednu pravu zaljubljenost u nas. Namerno kažem "pravu" zaljubljenost zato što ona takođe može biti i ona "vazdušna", odnosno ona iz njene fikcije i projekcije. Ako želite bilo šta dugoročno sa nekom devojkom, ona mora da ima i motiv 2 da bude sa vama. Ako to nije tačno, ona će brzo ili sporo shvatiti da vi niste muškarac kakvog je ona imala u glavi kada se zaljubila u vas. Da bi imala motiv, mora da joj se dopada ko ste, i šta ste vi u stvari. Ko ste i šta ste, a ne šta imate. U knjizi sam napisao da kažete da ste bankrot (u slučaju da imate puno) pre nego što stavite prsten i vidite kako će da reaguje. Ako kaže da ne brinete i da ćete izgraditi "carstvo" zajedno - stavite prsten.

Motiv 3

-Ne može da zamisli život bez vas.

Toliko dugo i toliko duboko je zaljubljena da jaku povezanost (pored vašeg karaktera) stvaraju i vaše memorije o dobro provedenim vremenima, vaše duboko poznanstvo (prijateljstvo), pa i vaša DOBRA navika da budete jedan pored drugog. Kada dođe do ovog motiva JEDINO tada ima prirodnu želju da vam rodi dete i nije joj bitno da li ima 20 ili 30 godina. Ako mene pitate, razmatrajte decu jedino ako i vi i ona imate prirodnu želju za detetom. "Vreme mi je " nije prirodna želja već veštačka. Prirodna je "Želim njegovo dete". Ovaj motiv i motiv za detetom su usko povezani tako da - obratite pažnju.

Eto momci kako MORA da izgledaju razlozi njenog zdravog odnosa sa vama. U kombinaciji sa prošlim člankom Zašto je devojka sa vama, sada imate celokupnu sliku o njenim motivima. Biće članak i o muškim motivima (pozitivnim i negativnim).

Na vašoj sam strani.


17 коментара :

  1. Анониман19.6.18. 17:20

    Спартанац стварно држи ријеч. Неће нас изневјерити. Све похвале за текст. Чисто информативно да те питам, ако се деси да се смуваш са добром цуром а не жели секс пре брака( мало вјероватно, али дешава се). А рекао си да не урадимо то док она не жели, и не пре везе. И не знамо зо док не уђемо у везу а већ је заволиш и онда ти саопшти то. А рекао си 2 године минимум пре прстена. Да ли би поштовао то, ил каако.Шта би урадио.
    ~Ученик~

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман26.6.18. 15:36

    Pozdrav Spartanac, sta mislis od Milosu Koprivici i njegovoj dinamici u sluzbi zavodjenja?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je zaglavljen na level 1 u muskozenskim odnosima jer mu se sve svodi samo na seks. On je prodavac, a seks prodaje tako da je to logicno. Ohrabrujem te da sam procenis da ne ispada da "pljujem konkurenciju". Procitaj moje knjige i njegove "knjige" i uporedi.

      Избриши
  3. Анониман27.6.18. 19:38

    Spartanac kad kazes prirodan talenat na sta mislis? Da li stvarno postoje prirodni talenti? Da li mislis na zavodjenje ili na zavodjenje i odrzavanje veze? Odrastao sam sa momkom koji je mogoa da ima koju je zelio, nisam bio zavidan ali to mi je bilo fascinantno, a plus nema izgled..jednostavno je znao sa njima...pronasao sam se u tvojoj prici kad si rekao da si i ti isto odrastao sa slicnim...samo sam gledao kako moze da ima i imao je svaku koju sam zelio a i dalje ne mogu da provalim kako a nije imao izgled...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман28.6.18. 13:15

      I ja sam imao jednog takvog drugara u srednjoj skoli. Nije ni lep, ni zgodan, duhovit kao i svi ostali, zuti zubi, neuredna kosa, ali na koju god zurku da odemo, devojke njega gledaju. Za mene je on i dan danas misterija, a da ga pitam, mislim da ni on sam ne bi znao da mi odgovori kako privlaci devojke... Znaci ja sam njega analizirao do besvesti i ne mogu jednostavno da provalim. Jedino po cemu se mozda razlikuje je "I don't give a fuck" stav. To je za devojke verovatno izazov.

      Избриши
    2. Анониман28.6.18. 19:58

      Мисли на то да постоје људи који имају главне мушке особине урођене, или су их развили у дјетињству јер су имали добар узор оца, или брата. Изглед је битан, и може да привуче а не да задржи.
      ~Ученик~

      Избриши
    3. Анониман29.6.18. 11:47

      Спартанац , јеси читао Роберта Киосакија ( богати отац, сиромашни отц, и ток готовог новца)?

      Избриши
    4. Lepo su ti odgovorili momci. Prirodni talenti itekako postoje (ja nisam). Sto se tice "Ne tiče me se" stava, on je korektan oko nebitnih stvari u životu, a dosta stvari stvarno jesu nebitne. Ako imas taj stav sa bitnim stvarima u životu, doživeće te kao neozbilljnog i nezrelog.
      Roberta sam čitao i bogati otac-siromašni otac je super knjiga kao prva u vezi novca. Kasnije preporučujem ozbiljnije knjige sa mnogo više detalja u vezi toga npr - Milioner brzom trakom od Demarka.

      Избриши
    5. Анониман29.6.18. 21:19

      Interesuje me sta to ti momci imaju? Urodjene glavne muske osobine? Izgled? KAKO SE PONASAJU? kako da ih prepoznamo? Izvinjavam se sto sam se i ja ukljucio. pozdrav od Saleta

      Избриши
    6. Анониман30.6.18. 12:59

      Читај сајт све ти је речено и наручи књиге. Самопоуздање, самоконтрола, изазов. Остим тога имају урођену харизму или веома рано стечену. Научили су како треба третирати дјевојку са поштовањем. Како и кад увести романтику, не морају да читају већ ми читамо њих. Знају кад рећи не. Хуморситични су. Занимљиви, мистериозни, увијек изазов, непредвидиви, лијепо обучени, храбри... Има доста тога. Наручи књиге.
      ~Ученик~

      Избриши
  4. Анониман18.7.18. 23:03

    Spartanac kako reagovati ako devojka sa kojom zivim nece da opere sudove iako je bio dogovor da to naizmenicno radimo. Ja sam ih pre 10 dana oprao a ona danas kaze ja sam nezavisna zena i radim sta hocu. Je li to nepostovanje ili testiranje? Da li da je sankcionishem (ignorisanjem, sikaniranjem)?

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман20.7.18. 16:56

    Moguće je da testira... Ako bude ponovila istu priču više puta leti napolje... Ali vidi ti da li si je nečim možda razljutio.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман2.2.21. 15:57

    Rekao si na nekom formu " Muskarac moze da bude zgodan i uspesan koliko hoce, to ne znaci da zna sa zenama i da ce biti uspesan sa njima" da li je to zaista istina i zaato to mislis?

    ОдговориИзбриши
  7. Mozes da imas 2 metra a da slabo igras basket...

    ОдговориИзбриши