Flert sa drugima - Ekstremno nepoštovanje



Poštovanje je temelj veze i ljubavi momci. Međutim, mnoge devojke i momci (žene i muževi) ne poštuju svoje partnere.

Vidite, kada vi flertujete sa drugim devojkama ispred svoje, i kada ona flertuje sa drugim momcima ispred vas - to je ekstremno nepoštovanje.

Ovo posebno pogađa nas muškarce zato što nam je vernost broj jedan na listi prioriteta. Vas brine da ne ispadnete ljubomorni u njenim očima. Mene brine kako je pomislila da ću preći preko toga.

Pošto ste vi moji momci, i znate da ne treba ni pričati o drugim devojkama, a kamoli flertovati, pisaću o njenom flertu.

Dešava se iz tri moguća razloga

-Nisko samopoštovanje. Ovoj devojci je potrebno što više pažnje i ljubav jednog džentlmena prazninu u njenoj duši ne može da popuni. Bežite što dalje! Ona traži konstantne komplimente, znakove pažnje i iskazivanje emocija. Čak će pribegavati i iniciranju vaše reakcije, tako što će da vas pravi ljubomornim. Niste ljubomorni, već ste sa pogrešnom devojkom!

-Nisko poštovanje. Nemate kičmu, nemate glavne muške osobine, sve odluke donosi ona i šta se sad dešava - njeno poštovanje je na nuli. Na putu ste napolje i odmerava potencijalne zamene! Nema kome da bude verna.

-Kao odgovor na vaše nepoštovanje. Vi flerutjete sa drugim devojkama - Zašto ne bi i ona? 

Momci, kada ste sa vašom devojkom ili potencijalnom devojkom, posvetite joj 100% pažnje. Nema telefona, nema pričanja o drugim devojkama (posebno bivšim), nema gledanja u druge devojke (pa makar i gole prolazile pored vas) i nema flertovanja sa drugim devojkama (konobaricama ili poznanicama).

Zapamtite momci, dobra devojka, koja je zaljubljena, ne želi da ruši komfor svom momku što treba da važi i za vas. Ona poštuje nepotpisan ugovor vaše veze. Znam da će vaše devojke da budu tretirane, ili su tretirane ,kao kraljice jer ste vi pravi džentlmeni. 

Ako niste - imate priliku da postanete.

Na vašoj sam strani.

Ukoliko želite da postavite pitanje, ili pročitate odgovorena pitanja, to možete uraditi ovde.

Ukoliko želite maksimalno poštovanje od vaše devojke , razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

43 коментара :

  1. Ne mogu da nađem blog u kome se govori o tome kako muškarci ne flertuju. Zapravo flertuju tako što "odbijaju" i kuliraju njeno flertovanje. Ako je tako, daj mi primer u kome ti sediš sa svojom curom a flertuješ sa konobaricom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pogled u njene noge sve preko toga je nepostovanje Kule.

      Избриши
    2. Znači, kada naručujem nešto ne gledam konobaricu ni u facu?

      Избриши
    3. Kule stekni osecaj o cemu pricam. Pogled gde ne treba, dodir, zavodljivi pogled, sve je to nepostovanje.

      Избриши
    4. To nije nepostovanje, vec prosta biologija. Normalno je i kranje prirodno da muskarci i zene gledaju druge muskarce i zene. Ne raditi to znaci ici u psihicku bolest. Ako sam veran svojoj curi i ona meni, ne znaci da moram da budem puritanac, a ona puritanka.
      Osoba koja ima problem da mu partner pogleda drugu osobu ima ozbiljne probleme sama sa sobom i potrebna joj je psihoterapija

      Избриши
  2. Анониман10.8.14. 12:18

    Sto ja volim da srecem poznanice moje po gradu kada sam sa devojkom, pa jos ih srdacno pozdravim, a moja devojka u tom trenutku odmah dobije napad, i ne pusta me da je otpratim do kuce, vec ona mene prati kuce, a usput prica o njima :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jel ih pipas, ili si samo ljubazan? Jel kazes "Ovo je moja devojka Jagoda"?

      Избриши
    2. Анониман15.8.14. 17:22

      Zagrlim ih prilikom cmoka, i naravno UVEK predstavim moju devojku. A ona tu kao glumi ljubaznost, a posle ceo put prica o njima

      Избриши
  3. Анониман14.8.14. 11:22

    Spartanac, sta mislis, da li devojka koja nas pravi ljubomornim zapravo testira nas kakvi smo?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako te otvoreno pravi ljubomornim, onda ima motiva. Ako je indirektno, i ne mozes da je optuzis jer je u sivoj zoni, onda te testira.

      Избриши
    2. Анониман15.8.14. 22:21

      Aha, a sta ako devojka konstantno prica o bivsem momku? Ni u kom slucaju mi nije palo na pamet da budem ljubomoran, ili da ga vredjam zato sto je "bivsi", ali ga spominje u poslednje vreme u sve pozitivnijem kontekstu. Tvoje misljenje?

      Избриши
    3. Ta tvoja devojka nema socijalne vestine. Ona ne zna da te tim pricama o bivsem ne postuje. Moguce je da je i iz drugog razloga, ali ako ste mladi, pretpostavljam da je to. Kazi joj :"Kako bi bilo duso da ja konstantno hvalim bivse? Jel bi ti se to svidelo?"
      Izmedju mene i tebe, ja bih poceo da uzimam nove brojeve telefona. Jel u kontaktu sa njima? (bilo kakvom)

      Избриши
    4. Анониман16.8.14. 14:24

      Hehe... dok smo se prvih mesec dana vidjali, ona je odrzavala kontakt sa njim preko skype-a na njegovo insistiranje, i govorila mi je uvek kako je on zvao, govoreci kako ga sazaljeva. Medjutim kada smo ozvanicili vezu, on se verovatno nije vise javljao, mada ja nisam proverao da li su ili i dalje odrzavaju kontakt preko pomenute drustvene mreze. Ona je na samom startu njega okarakterisala kao poremecenog, psiho ludaka, medjutim u zadnje vreme cesto, zavisno od situacije kada se dotaknemo neke teme, ona ga spomene i pohvali ga zza neke njegove postupke.

      Избриши
  4. Анониман15.8.14. 02:44

    Spartanac, imam jednu drugaricu koju odavno poznajem i stalno mislim o njoj, ne znam da li sam zaljubljen ili mi se bas jako svidja. Imam 16 godina i ona je moje godiste, samo mi reci kako da je izbacim iz glave posto sam shvatio da bi bilo vrlo lose za mene kada bih je pitao za vezu ili kada bi nekim slucajem bio sa njom u vezi, mislim da bih bio totalno slomljen kada bi raskinuli ili kada bi me odbila. Mislim da ona naslucuje da imam neka osecanja, zato me vadi iz ovoga sto pre ako mozes.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada nadjes novu devojku i zaljubis se u nju, neces znati kako se zove ova tvoja drugarica. A da bi je zadrzao, uci iz knjige i prati moje blogove.

      Избриши
  5. Анониман25.9.14. 18:47

    Spartanac procitala sam ovaj tekst, fantasticno posmatranje imas, kao i obicno. Ispravno, merodavno... Pravo. Nego, zelela bih da te pitam kakvo posmatranje imas kada muskarac sa kojim si ne zeli da izrazava emocije u javnosti, ali te naravno predstavi kao svoju devojku, da li mislis da je flertovanje sa drugim na neki nacin lek za takvo njegovo ponasanje? I, sta je zapravo razlog njegovom takvom ponasanju? Gordana

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман27.9.14. 00:11

    Pod izrazavanjem emocija sam mislila ne na verbalno izrazavanje, nego jednostavno na zagrljaj, pa cak i puku bliskost na javnim mestima, dok je kod svoje kuce preopusten kad mu dodje drustvo i ja budem tu (ne vidim logiku u razlicitosti njegovog ponasanja), meni to strasno smeta i to ne zato sto bih volela da ceo svet sazna da smo u vezi, vec zato sto ne drhtim od tudjeg misljenja i pogleda. On je jednostavno bas ukocen kad smo na nekim javnim mestima, a meni to stvara veliki osecaj neprijatnosti i nesamopouzdanja, prosto se osecam lose. -Sto se tice njegovog ponasanja prema meni, hoce sve da bude po njegovom, dosta je autoritativan, na sta sam mu skrenula paznju i to se potrudio da ublazi, recima mi iskazuje ljubav, ponekim i postupkom, ali bilo je tu i izraza njegovog nepostovanja mene, sto sam uspesno pokusala da istolerisem. Tesko mi je da izbalansiram njegove reci i postupke i to je kljucan problem. Gordana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gordana, idemo od manjeg ka vecem problemu. Prvo, definicija klase je ponasati se prikladno na datu situaciju. Na srpskom - necu da se ponasam potpuno isto kad smo sami u sobi, kada mi dodje sestra ili kada mi dodje Putin u goste. Ta razlicitost ponasanja se zove klasa. Neces sefu na poslu da kazes "Brate mili s'a ima!" ili hoces Gordana? Nije to drhtanje od tidjeg misljenja i pogleda. To sto je ukocen to nema veze sa afekcijom vec sa njegovim karakterom. Takav je po prirodi, a tebi se to ne svidja. Da je to njegova jedina mana (ukocenost u javnosti) i da je sve ostalo super, ja bi je stavio u onih 10% tolerancije. Medjutim... To nije jedina njegova mana.
      Ti se zabavljas sa maco muskarcem. Dobra devojka nema buducnost sa ovim tipom muskarca. Ljudi se ne menjaju Gordana, a vidim da ti to pokusavas. Ono sto se menja je tvoj izbor partnera. Pakuj kofere Gordana i ne okreci se. Ili ces sta? Ceo zivot sa takvom osobom? Srecno sa tim.
      Na strani sam dobre zene Gordana. U pravoj ljubavi vlada sinergija, a ne manipulacija.

      Избриши
    2. Анониман30.9.14. 00:57

      Razumem. Je l' mozes da mi kazes onda prototip decka za dobre devojke? Ili bar vrste momaka koje treba da izbegavam u sirokom luku, poput ovog maco muskarca. Hvala ti na odgovorima, znacili su mi.

      Gordana

      Избриши
    3. Prototip su naravno ovi momci ovde. Da zanemarimo sav sistem koji implementiram, ovi momci uce da bi bili bolji buducim devojkama. Pa to je ogromna stvar. Self development momci su pravi dijamant u danasnjem drustvu, a ovde uce samo prave stvari. Pozdrav za njih.
      Vrste momaka koje treba da izbegavas su papucari, jer zele majku i nemaju kriterijum niti samopostovanje. Oni jesu dobri, ali ce tvoja zaljubljenost potonuti ubrzo. Prepoznaces ih tako sto se previse trude da ti udovolje.
      Jos jedna vrsta koju treba da izbegavas su maco muskarci. Oni predstavljaju sebe da su jaki i dominantni, ali su slabi unutra i to ce da se odrazi njihovom nesigurnoscu (ljubomora, prevelika briga o izgledu, kompleksi).
      Gledaj da ima sto vise samopouzdanja i samokontrole, da su izbalansirane licnosti i da imaju smisao za humor.

      Избриши
    4. Анониман1.10.14. 00:59

      Hvala puno Spartanac, ovo mi je i previse znacilo. Kapiram da sam do sada gubila vreme. Samo gubila vreme. Gde se osobe meni pozeljne nalaze? Po klubovima i kaficima samo na nekvalitetne nailazim.

      Pozdrav. Gordana

      Избриши
    5. Pa promeni sredinu onda. Procitaj "Napolje". Mozes upisati i kurs stranog jezika i pokusaj i internet. Uglavnom, naoruzaj se strpljenjem i izadji medju ljude.

      Избриши
  7. Анониман23.11.17. 16:38

    Naletim na komentar jedne devojke:
    "Zelja se meri prema tome koliko si puta spreman da cujes njeno ne dok ne cujes da'
    I ja odgovorim i krene price:
    Da, pa posle devojke ne mogu da se otkace od tih upornih... :) Zato su mnoge zene same i razocarane, jer im jer previse koriste reci ne. Zasto nismo u Hrvackoj, onda bi svako ne / znacilo da i svi bi bili srecni. :D

    ONA: Da, samo si malo omasio temu ...ali kada si vec potegao, ajde...
    Sustina je da obe strane treba da znaju sta zele I koje su granice ponasanja, udvaranja I odbijanja...

    nasilnici I prepotentni muskarci, narcisoidni umisljeni ne umeju da prepoznaju te granice, I cesto su osvetoljubivi...

    Takodje, muskarci se ne zele za ozbljnu vezu iskusne I zene slobodnijeg ponasanja, ili koje su imale nesrecnu proslost, ali ni one kod koje treba da se potrude da bi je osvojili ...tako da su arsini podeljeni...
    Po tvojoj konstataciji nije vazno ko je ta zena ni kakva, samo je vazno da pristane...

    I takodje, ne volim slobodnije zene, a jos manje lake muskarce, kojima nije vazno ni sa kojom ni sa kakvom je, jer ne postuje sebe, tako da ne moze ni mene ...
    Ako ti do nekoga nije bas stalo, neces se preterano truditi...

    JA: Izvini, to je samo moje misljenje. Bitno je samo previse ne filozofirati i ne praviti od ljubavi raketnu fiziku. Ne treba reci ne, vec samo suptilno ostaviti utisak da je jos rano itd. I dalje se ne slazem, ako se neki muskarac svidi devojci : njegovo ponasanje, maniri, razmisljanje, stil i izgled, nikada mu ona nece reci ne, vec ce mu dati doznanja da je jos rano. A kod zaljubljene devojke se covek ne trudi pet godina, vec je sasvim dovoljno 3/4 satanka i mesec dana da se bolje upoznaju. Iskustvo daje upustvo. Nekada su te slobodne zene otvorene i flekibilne i zeljne ljubavi, ali ako su verne i ne lazu, mogu biti pravi izbor bez obzira sto su veoma brzo pristati na vezu. Zreo muskarac ne gleda vreme potrebno da je osvoji to su gluposti,on gleda njen karakter, osobine, razmisljanje, planovi, fleksibilnost, zaljubljenost... Nekad devojke koje se mnogo neckaju postaju baksuzi jer previse vremena provode same i tesko im je da prime nekoga u svoj zivot. VIdis muskarac mora da se trudi da zena osane zaljubljena, a zena treba da da pokaze muskarcu kako treba da je tretira...

    ONA :Sada si dosao do sustine, ali kada postoje obostrane emocije i kada par ima predstave ko je osoba preko puta i ima iskrene i ozbiljne namere...
    Tvoj prethodni komentar je delovao previse sturo I grubo u odnosu na ovaj...
    A sustina je da u praksi je sve dostupno I da muskarac flertuje sa vise devojka istovremeno i poziva bez selekcije za neku ozbiljniju pricu...ne verujem bas da bilo koja zena srlja tako brzo i u upoznavanje i prvi sastanak I prvo pice, a posebno do daljeg razvoja i pocetka veze, a da nema predstave da li je muskarac poziva tek radi reda, da bi pokusao, imajuci u vidu da su muskarci vizuelni tipovi...
    u celoj situaciji, jedini nacin da zeni bude pokazatelj da je muskarac iskren, da je stvarno zainteresovan i gaji simpatije, koje ne moze da ima ako je bar iz vidjenja ne poznaje, je u njegovom ponasanju i u upornom pokusaju da je osvoji kako bi uopste zelela da ga upozna, i izadje sa njim, a zatim i nastavi dalje u vezu...Ako lako odustaje od upoznavanja, znaci da mu je devojka samo opcija, I da se pored nje dopisuje ili vidja sa jos nekoliko njih paralelno...

    JA:to to misle i muskarci za devojke ili zene koje se mnogo neckaju, Da se dopisuju ili muvaju sa vise njih pa sad koji je naj uporniji on ostaje, zato se brzo i odustaje, neko nece vreme da gubi.

    ONA:Ali musko treba da bude musko...ako dovoljno zeli neku devojku, nece tako lako odustati...

    JA:Onda i zensko treba da bude zensko i da zna da svako strpljenje ima granice, tako da je uvek najbolje da se nadju na nekoj sredini. Kao sto rekoh mesec dva, 3/4 vidjanja i naravno ne nije opcija.

    E sad ko je u pravu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман24.11.17. 12:52

      Kada bi je startovao negde i kada bi je pozvao na pice (pod uslovom da si joj se svideo), progutala bi svoje reci. Ona TEBE ne bi htela da izgubi, jer posle toliko prosecnih muskaraca, naletela je na jednog totalno drugacijeg, duhovitog samopouzdanog, izazovnog.
      Ova devojka je imala losa iskustva, pa otud ti njeni stavovi "Muskarac treba da juri ako mu je stalo". Verovatno je ona jurila nekog muskarca, pa je bila povredjena. Kada bi naletela na nekog Spartanca, jurila bi kao da je na Durasel baterije. Ne vredi da se raspravljas sa njom, ionako neces postici nikakav efekat. Sve se vidi iz prvog njenog komentara.

      Избриши
  8. Анониман17.9.18. 23:19

    Spartanac,razumijem da treba biti strpljiv shodno zaljubljenosti djevojke i dosta toga izlazi iz toga koliko je djevojka u tebe zaljubljena,ako he maksimalno zaljubljena nece drugog pogledati ni u gomili holivudskih glumaca,no želio bih znati i tome da li je normalno djevojci dozvoliti da izlazi sa nekim njenim muskim drugarima vani ili da cak sama izadje samo sa jednim drugom,ili je to nesto sto bi joj se na neki fin i objasnjiv nacim trebalo objasniti da ne bi smjela i da bih joj to trebao zabraniti..hajde kazi mi sta bi ti uradio

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mozes da zabranis nista, mozes samo da analiziras situaciju i ti delujes. Ako je to stvarno drug, trebalo bi da se znate licno. Ako se znate licno, on iz postovanja ne bi trebao mnogo tebe da iskljucuje vec da gleda na nju kao zauzetu devojku i da ukljuci i tebe. Sa druge strane, ako to druzenje ukljucuje mnogo tajni i mnogo vremena generalno, mislim da imas problem.

      Избриши
  9. Анониман18.9.18. 16:43

    Spartanac molim te da vise obratis paznu na sve nesrecne slucajeve zbog ljubavi i da cesce pises ovde zbog sve vecih i cescih natpisa u novinama:https://www.blic.rs/vesti/hronika/zbog-devojke-skocio-sa-30-metara-tinejdzer-pao-na-automobil-i-preziveo-svedoci-kao-da/qx6xs53

    ОдговориИзбриши
  10. Deluješ mi kao da si dosta skeptičan kada su u pitanju muško-ženska prijateljstva. Ne samo na osnovu ovog, već i nekih pređašnjih postova.
    Kako onda mi treba da se ponašamo sa prijateljicama? Jel treba moju prijateljicu koju smatram kao sestrom svaki drugi put da uparujem sa devojkom da mi devojka ne pomisli svašta? Sta ako bi da pricamo o vezama?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман20.9.18. 09:01

      Kule, koliko tvoj otac ima prijateljica sa kojima ide na kafu? Koliko tvoja majka ima prijatelja sa kojima ide na kafu/veceru? Kako bi i jedno i drugo reagovalo na to da imaju nekog sa kim onaj drugi to radi? Nemoj molim te samo pogresno da me razumes... Takva "prijateljstva" egzistiraju zbog uparivanja - tvoje prijateljice traze potencijalnog partnera preko tebe (jer te smatraju kvalitetnim momkom, pa logicno misle da se druzis sa kvalitetnima). Kada se svi upare i spoje, onda se ide samo na grupne sastanke tipa "double date" - dva momka i dve devojke koji su parovi. Ja u prijateljstvo izmedju muskarca i zene uopste ne verujem. Verujem u to da mogu da budu super kolege na poslu i da nekad odu zajedno na rucak, ali cak i tada to moze da se zavrsi aferom... Razmisli o tome.

      Избриши
    2. Ponasaj se normalno naravno. Objasni stvari na pocetku i upoznaj ih dobro i neces nikad imati problema. To je to.

      Избриши
  11. Анониман15.6.19. 16:22

    "Ako te otvoreno pravi ljubomornim, onda ima motiva. Ako je indirektno, i ne mozes da je optuzis jer je u sivoj zoni, onda te testira."
    Kada devojka otvoreno izaziva ljubomoru? Koji bi bili motivi? Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман6.11.20. 10:13

    Spartanac moze li pomoc, zavodio sam devojku, rekla da ima momka. Ja kao svaki muskarac prestanem joj se javljati kad posle 2-3 meseca ona mene pocinje zvati na kafe i da se vidimo. Sve bi to bilo ok da nisam sinoc saznao da ona i dalje ima decka. Sa mnom otvoreno flertuje i ulaze u odons, ne pamtim kad sam je ja prvi zvao, uvjek ona mene. Sta ja tu da radim, koliko sam skontao veza joj se izgleda ljulja ili je udara ego gdje sam ja nastavio dalje. Bili smo sami u autu neku vece 2 sata mazili se ali polkubca nije bilo, a na rastanku me je jako i dugo zagrlila poljubila u obraz i rekla kada cemo se opet vidjeti. Sta bi ti na mom mestu uradio, ako moze savjet?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kazi joj da ti se javi kada ostavi momka i zaboravi na vasu situaciju. Ako ga ostavi, nek te juri.

      Избриши
  13. Анониман9.11.20. 23:06

    Spartanac, pratim te već duže vreme. Imaš jednu veliku pohvalu od mene na uloženom trudu i radu i neizmernoj pomoći svima nama oko MŽ odnosa. Imam jedno pitanje. Odmah u startu ću napomenuti da nemam tvoje knjige ali ću ih sada definitivno naručiti. Pre nekoliko dana devojka je raskinula sa mnom nakon RAVNO godinu dana veze. Skoro pa u dan. E sad. Moje glavno pitanje je da li je muška i ženska ljubav/zaljubljenost ista? Da li je moj trud=isto tako da i ona meni vraća (pokloni,reči, pažnja)? Da ukratko opisem. Prvih nekoliko meseci veze sam se trudio da sve što dam da ne očekujem skoro ništa za uzvrat. Trudio sam se svojom pažnjom, humorom, izlascima, poklonima (dosta je bilo unikatnih i ručno pravljenih). Trudio se da svako naše vidjenje bude zamimljivo, vreme lepo iskorišćeno. Putovali, koliko je to korona dozvolila. E sada, na svaki moj poklon naročito na onaj koji je bio unikatan, gde se ja max max potrudim, dam sve od sebe, devojka mi kupi jednu čokoladu, sleseći poklon ja se opet potrudim, devojka kupi kupku za tusiranje uz izgovor kako nije znala sta da mi kupi. Ja moje poklone uvijem lepo zapakujem, ona se i ne potrudi cak ni to. Nekada na moje uvijanje poklona mi kaze ljubavi ovo se ne uvija tako nego ovako i ovako. I ja vremenom počinjem da gubim volju i energiju da se trudim oko nje kada mi tako nešto kaže. Počinjem da se vremenom hladim jer smatram da me iskoriscava na neki nacin i da nece da ulozi truda kao i ja? Smatram da je za vezu potrebno dvoje i da se to dvoje podjednako trude, nije bitno sto sam ja musko a ona zensko? Ili ja tu gresim sto to ocekujem od nje? Smatram da ako mogu ja, može i ona da se potrudi. Da li je to ispravno ili nije što i ja kao živ stvor očekujem takvu pažnju i isto takav trud? Tskodje još da napomenem da vec od drugog meseca veze je uporno pričala kako sam ja najbolji muškarac na svetu, kako vise takvog nece nikad naci, kako će joj biti krivo ako je ostavim, kako zna kako je svet okrutan i kako sam ja savrsen decko i kako je svesna sta ima pored sebe, kako je njena ljubav prevelika da mi da "slobodno' da je sačekam. bukvalno me moli da sacekam jos 2/3 godine da zavrsi fakultet, kako jedva ceka da je zprosim dok je jos na fakultetu. Upozala me je sa roditeljima. Da napomenem ds je razlika izmedju nas 8 godina. Ja 30 ona 22. I posle godinu dana veze samo odjednom puf. Kaze mi kako je ona dala sav svoj trud, energiju i oseca da joj to nije uzvraceno na pravi nacin? Kako se oseca prazno i kako zeli u narednom periodu da se posveti sebi. Da ona zasluzuje mnogo vise? Kako se nije osecala kao zena u ovoj vezi jer nikada od mene nije dobila neki buket cveca, nisam je iznenadio nekim putovanjem (iako za ovih godinu dana veze koliko su njeni ispitni rokovi i korona dozvoljavali isli u italiju, i skitali po srbiji kolima u pauzama izmedju rokova). Na ova moja nabrajanja mi odgovara kako nije to to ako se ja sam ne setim nego ona mora da mi nacrta. Ja smatram da je veza kompromis i dogovor izmedju patrnera. Da li sam ja neko ko je previse razuman i dobar za druge pa ona je to videla i vise joj nisam zanimljiv? Kako je moguce da devojka za neki dan potpuno okrene misljenje za 180 stepeni? Da se vise niceg ne seca sta je pre pricala o nama? Sama potencirala dugu i ozbiljnu vezu, planirala brak, decu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zene ne reaguju na moralno dobrog coveka. One reaguju na glavne muske osobine. To su samopouzdanje, samokontrola i izazov. Ti ides principom dobro se dobrim vraca sto NE RADI u muskozenskim odnosima. Na kraju, nije ti rekla da se odljubila vec ti je rekla neki 17ti razlog. Nije za neki dan, vec si ti odjednom primetio. Procitaj nivo zaljubljenosti clanak i naruci moje knjige.

      Избриши
  14. Анониман9.11.20. 23:16

    Spartanac, imam devojku i sve je idealno sem jedne sitnice. Ona nikada nece nista da plati. Smatra da je njoj iz ponizenja da ona decku plati pice. Jer Boga ti, zna se ko je muskarac a ko zena u vezi? Njena majka je to tako radila i ona to smatra da treba tako? Njen tata je 3 godine osvajao njenu mamu pre nego sto su se uzeli i ona zeli isto to. Da li preci preko ovoga ili ne? Znaci bukvalno se ne hvata za novcanik u kaficu ili kada treba klopa u prodavnici da se kupi da se spremi u stanu da se jede? Ja sam to na finjaka ispitao. Navodno je tako dok je u vezi a u braku je vec druga prica i namirnice kupuju ravnopravno supruznici? Jednom mi je u novcaniku zafalilo 100 dinara da platimo nocni prevoz da se vratimo u stan i noje htela da se ponudi da mi doda tih 100 dinara vec sam morao na bankomat da podignem 100dinara zbog tih 100 dinara? Javlja mi se pitanje iz kod razloga je ona sa mnom ako nece jednu kafu nekada da plati?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije davalac, a to je jedna od glavnih zenskih osobina koju smatram da nas zenski saputnim mora da ima za komforan zivot. Ostavi je i ne razmisljaj da li radis pravu stvar. To joj je karakter i to neces promeniti.

      Избриши
  15. Анониман22.3.22. 22:04

    Spartanac, a sta kazes za muskarca koji nije davalac? nikad nista ne kupi devojci, ni sitnicu od 100 din??? Da li je on skrt ili ne voli tu devojku kojoj se ne seti ni cokoladu da kupi?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Muskarci su uglavnom davaoci jer skrti bas nemaju srece sa zenama. Sa poklonima postoji tajming da znas.

      Избриши
  16. Анониман30.3.22. 23:32

    Ovaj nije davalac. Ovaj je skrt, zato ga i ostavljaju. Nisam sponzorusa zaista, ali toliko da nemas osecaja za sitnicu, ja ne verujem. Sledeci. Idemo dalje.
    A koji je tajming za poklone??? hvala na odgovoru, ziv bio ��❣

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada te vec poseduje emocionalno. Kada nista ne kupuje od tebe poklonom. Razumes? Kada ga volis, tad.

      Избриши
  17. Анониман6.12.23. 23:24

    Zdravo, ukucala sam u pretrazivacu sta kada muskarac flertuje sa svima i evo me ovde. Naime, sa momkom sam godinu ipo dana. Kad smo se smuvali bila sam sigurna da je zaljubljen u mene, zapravo sam i sad sigurna da me voli. Jednostavno osetim da me voli. Mi smo par koji se u vecini slucajeva podrzava,dopunjuje i nadahnjuje. Medjutim, moj momak flertuje sa svim zenama. Kako to znam? Zato sto to radi preda mnom. Ali ne radi to onako ocigledno, nego suptilno gledajuci se u oci sa drugom zenom. Imali smo dosta rasprava po tom pitanju, nekad bi negirao, nekad tvrdio da umisljam, nekad priznao,pa opet negirao, a nekad bi jednostavno rekao da ce se potruditi da to vise ne radi jer je neki obrazac na koji je navikao kad nije imao devojku. Ja znam da cete vi meni reci da ga ostavim, ali nije lako to uraditi,pogotovu sto znam da me voli, ali ima problem koji ne znamo kako da resimo. Sta vi mislite? Hvala na odgovoru.

    ОдговориИзбриши