Žene su kao mačke



Jel ste ikada pokušali da uhvatite"nestašnu" mačku? Beži, zar ne? Ide po komšiluku. Penje se na drvo. Gura se ispod kreveta. Zašto to radi? Vi samo pokušavate da je pomazite.

Vidite, žene su iste takve. Ako pokušate da je "uhvatite", ona će bežati po drvećima. Pod uhvatite, mislim na njenu vernost, fizički kontakt, njenu ljubav. Prvo što pomislite kada vidite devojku koja vam se dopada je: "Hoću da je smuvam"; "Hoću njeno telo"; "Hoću njen um"; "Ma hoću sve jer mi se mnogo dopada".

Jel ste se ikada pitali šta mačka (životinja) hoće? Priznajte - Skoro nikad.

Upoznajte moje rane dvadesete - Čovek koji je hteo da pomazi "nestašnu mačku". Naravno ništa što je dugoročno nije uspevalo. Mačka ne brine o tome što sam ja hteo da je pomazim. Ona ima svoje planove, svoj tempo i svoje apetite.

Žena ima svoje potrebe, kao što mačka ima svoje potrebe.

Kada sam sedeo u dvorištu i jeo pileća krilca totalno ignorišući mačku, pogodite šta se desilo. Da, skočila mi je u krilo. Ona ista mačka koja bi mi oči ogrebala onda kada sam hteo da je pomazim. Važna lekcija momci: Kada se fokusirate na ono što privlači vas kod mačke (maženje sa mačkom) - neće vam skočiti u krilo. Kada se fokusirate na ono što privlači mačke (hrana, to što joj ne obraćate pažnju) - ona "magično" skače vama u krilo.

Šta to privlači žene? E pa dobrodošli na moj blog! Kada bih morao da opišem u dve reči - Humor i izazov. Kada sam duhovit, i kada sam izazov, skočić... pardon, privući ću ženu (u smislu karaktera).

Ignorišite stvari koje nju privlače i ona će ignorisati vas. Fokusirajte se na stvari koje nju privlače i ona će se fokusirati na vas.

Toliko je jednostavno.

Na vašoj sam strani.

8 коментара :

  1. Анониман20.6.16. 15:58

    Veliki respekt Spartanac brate.Ako moze jedna procjena situacije.Drug mi je u vezi sa djevojkom,gotovo deset godina.Ona je iz drugog grada,ali su blizu,geografski.On razmislja o zenidbi,ali ona nece da predje u njegovo rodno mjesto,kaze zbog posla i porodice,vec trazi od njega da on dodje kod nje,da tamo kupe stan.Naizgled njihova veza djeluje u redu,ali to je nesto veoma krupno,gdje se razmimoilaze.Tvoje misljenje brate?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedino sto mogu da zakljucim iz ovog teksta je da njen nivo zaljubljenosti nije maksimalan. Jednostavno, njen interes u rodno mesto, posao i porodicu je veci nego interes prema njemu. Jednu stvar znam a to je da zaljubljenost sece sve. Maksimalno zaljubljenoj devojci je kuca tamo gde sam ja. Ono sto takodje znam je da, ako zaljubljenost nije maksimalna i odrzavana na tom nivou, ona pada. Njegov veci problem je sto njegovoj devojci pada zaljubljenost.

      Избриши
    2. Izvini molim te, a kako to funkcionise? Gdje je tu njegova maksimalna zaljubljenost pa da on predje u njen grad? Oni su ocito u pat poziciji, ali ja licno ne vidim zasto je njena zaljubljenost niska, ukoliko i on isto za nju ne bi ucinio.Oboje su isti.

      Избриши
    3. I sama iz mog odgovora vidis da nisam usao u moralni, ravnopravni, logicni i optimalni deo price. Samo sam rekao ono sto znam. Nisam rekao da je neko kriv od njih dvoje, ali znam da on ima problema sa najbitnijim faktorom u vezi odnosno njenom zaljubljenoscu. Kada maksimalno zaljubljenoj devojci kazes ajmo sutra u Sibir da zivimo u kolibi zajedno, samo bi rekla "Kad da se spakujem?". Zasto nije maksimalno zaljubljena - u tome lezi koren njegovog problema i zato sam rekao da mi se javi. Znaci nije prakticnost, moral ili ravnopravnost odluke gde ce da zive.

      Избриши
  2. Анониман20.6.16. 17:01

    Da.Toga sam se i ja bojao,ali to je fakat.Niceg velikog ne biva bez zrtve.Zasto bi on ostavljao familiju a ona nece,znaci da veza ne ide u dobrom pravcu,cim ona nece da dodje u njegovo mjesto.Hvala brate.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije problem u njoj sto ona nece vec u njenoj zaljubljenosti. Zna se od kog zavisi njena zaljubljenost. Daj mu moj mejl. Ima problema.

      Избриши
  3. Анониман20.6.16. 17:09

    Ok.Ja sam mu vec predlagao tvoj sajt,jer je odlican i ja ucim od vas,a njegovu situaciju sam pomenuo,jer se trudim da analiziram i situacije drugih ljudi,da ucim,da ne pravim krupne greske.

    ОдговориИзбриши
  4. Svaka cast na ovom primjeru s mačkom spartanac,
    Tako jednostavno ,a tako suštinski.
    Ovo bi razumilo i dijete od 8 godina.

    ОдговориИзбриши