Fizička privlačnost



-Uvek izgledajte dobro.
-Morate da prođete test fizičke privlačnosti.

Možda ste do sada slušali kako je fizički izgled „manje bitan“ ili „nebitan“. Ovo je tipičan primer pranja mozga. Realnost kaže da je normalnoj devojci fizički izgled u početku krucijalan. Možete da ste najbolji čovek na svetu u svemu, ali ako ne prođete njen test fizičke privlačnosti, vi nemate apsolutno nikakve šanse.

Fizičku privlačnost formiraju:

-Vaš fizički izgled (struktura kostiju)
-Urednost (Da li ste čisti i kako mirišete)
-Oblačenje
-Mimika lica i tela. (kako se krećete, kako stojite, kako vam se lice pomera...)
-Oči (pogled)
-Glas

Stavio sam oči u posebnu kategoriju jer one veoma utiču na vašu privlačnost. Želim od vas momci da uvek imate samouveren pogled. U slučaju da ne znate, to je „mogu da te imam“ pogled. Svaku devojku gledajte tako, iako je to možda najdalja stvar od istine.

Fizička privlačnost je i subjektivna i objektivna, ali je više subjektivna kad je u pitanju ženski pol. Neke će privući plavi momci, neke crni, neke loknasti, neke ćelavi, neke bodibilderi, neke buckasti, neke momci obučeni unikatno, neke momci obučeni elgantno, neke momci sa naočarima, neke momci sa rupicama na obrazu....

To je subjektivnost. Što se tiče objektvnosti, najčešće privlače crni momci sa pravilnim crtama lica, kratko i uredno podšišani, atletski građeni, obrijani, mirišljavi elegantno obučeni i sa belim lepim zubima koje ume da pokaže.

Na kraju krajeva faktor kaže: Koliko pogodite njen ukus, toliko će inicijalne hemije biti. Nikad ne treba devojke doživljavati lično što se tiče fizičkog izgleda. Želim od vas da izgledate najbolje što možete. Sada odmah idite sredite kosu i vrat (ako treba), počnite da vežbate, idite kod zubara i recite mu „Radi sve“ (želim od vas blistav osmeh bez zadaha). Ne morate da imate skupu garderobu, ali ta garderoba mora da bude čista i u dobrom stanju. Želim da ,kad se nađe sa drugaricama, kaže „Dobro se oblači i uvek miriše“.

Momci morate ozbiljno shvatiti njen test fizičke privlačnosti jer je to naš „prijemni ispit“.

Na vašoj sam strani


Ako vam je ovo logično i zainteresovani ste za puno više informacija o tome kako efektivno povećati vašu fizičku privlačnost, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

26 коментара :

  1. Анониман20.6.15. 21:49

    A kako da se oblacimo?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada ides da kupujes nove stvari povedi sestru ili dobru drugaricu sa tobom. Suprotan pol je dobar sudija sto se tice izbora garderobe.

      Избриши
    2. Анониман2.10.16. 12:57

      Casual ili Elegant.
      Izaberi i forsiraj.
      Leti i u prolece mozes i sport style. Izguglaj na netu i vidi.

      Избриши
  2. Анониман1.9.17. 12:30

    Spartanac, a sta je nama zenama kod muskaraca "prijemni ispit'? Tekstovi su ti super, samo tako nastavi...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je bar lako posto smo mi muskarci izuzetno vizuelna stvorenja. Medjutim, naglasicu da trebas svoj seksipil da izrazavas sugestivno a ne potpuno otvoreno cak i kada je oblacenje u pitanju. Za vas devojke teski testovi dolaze kasnije kada muskarac treba da se posveti (ako to zelite).

      Избриши
    2. Анониман1.9.17. 13:58

      Da bismo unapred znale koji su to teski testovi, evo zamolila bih te da nam sad otkrijes neke od njih, posto bi moglo da nam bude dobra smernica za ubuduce.Unapred hvala na odgovoru.

      Избриши
    3. Bice, na 100-150 strana jednog dana. Naravno da nije jednostavno toliko. Svaki malo kvalitetniji muskarac kojeg je nemoguce tek tako prosetati zednog preko vode razmislja o buducnosti sa osobom sa kojom je u vezi. Oni najpametniji nece ni uci u vezu ako nisi dokazano dovoljno dobra za vezu. Sada, u vreme intereneta kada je informacija dostupna, muskarci mogu lako da se opamete (sto vazi i za zene naravno) i samim tim dignu vrednost i kriterijum. Ovo nase spajanje je na mnogo vecem nivou nego pre 50 godina. Jednostavno, ako zelimo neki zdrav odnos, moramo da se edukujemo. Moramo. Niko se nije rodio informisan i emocionalno inteligentan, pa ni ja. Zene jesu pametnije sto se toga tice generalno, ali to nimali ne znaci da ne treba da rade na sebi niti da ce da zadrze kvalitetnog muskarca tako sto ce narcisoidno da gledaju samo svoje zelje i potrebe. Ostani ovde i prati me i bice jedne dobre knjige za zene. Obecavam.

      Избриши
  3. Анониман19.10.17. 22:38

    Kako se ponasa muskarac za kojeg se kaze da ima dobar karakter? Duhovit je, samopouzdan?
    P.S takodje imam pitanje, sta znaci kad devojke kazu za nekog da je lepotan, sta ima sve taj muskarac? pozdrav i svako dobro. S.B

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман17.11.17. 14:37

    A sta ako si prokleto nizak tipa 160-168 i sve su vise od tebe, nema sanse, dzabe sve kad 80% da nece biti sa nizim od nje.Jednostavno nemam samopouzdanja zbog visine.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Skoncentrisi se na devojke tvoje visine (nema ih malo) i nize od tebe. Zbog visine ne treba da budes gori muskarac tako sto ces da klones duhom vec bolji. Moras da budes toliki car da nece biti bitno sto si nizak.

      Избриши
  5. Анониман30.4.18. 17:11

    Dlake na prsima/stomaku ? Brijati/depilirati ili ipak ne?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zavisi. Napravi anketu sa iskrenim devojkama. Nek pogledaju i pitaj ih iskreno.

      Избриши
  6. Анониман12.9.18. 12:29

    Moze li malo detaljnije o izrazu lica Spartanac? Meni se cini da ostavljam jaci utisak na devojke kad imam malo hladniji i misteriozniji izraz lica nego kad mi se ocitava svaka emocija na faci. Generalno mi se cini da devojke gledaju momke kao drugare kada se oni precesto smeju i kad moze da im provali svaka emocija.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман12.9.18. 22:53

      Kopiraj izraz lica Timotija Daltona iz bondovog filma "Dozvola za ubistvo", i imaces zagarantovan uspeh kod zena. hahaha

      Избриши
    2. Kada osetis cistu energiju prema nekoj osobi - Oslobodi je. Kada osetis onu unutrasnju neispunjenu potrebu - Nju ne ispoljavaj. One znaju razliku.

      Избриши
  7. Анониман31.5.19. 23:47

    Sta se podrazumijeva pod tim "cista energija" ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada si stvarno zainteresovan za doticnu osobu.

      Избриши
    2. Анониман1.6.19. 19:59

      Na koji nacin da je oslobodim ? Mislim da nisam shvatio u potpunosti. U knjizi pise da ne verbalizujemo svoja osjecanja. Imam simpatiju prema jednoj curi ali ne znam kako to da joj pokazem.

      Избриши
    3. Tako sto ces da popricas malo sa njom i potrazis broj. Ne pravi veliku filozofiju od ovoga.

      Избриши
  8. Анониман6.4.21. 01:29

    Spartanac, sta kada ti simpatija kaze da si suvise dobra za njega u smislu zgodna, atraktivna, itd. i predlozi posle prve kafe kombinaciju za pocetak? Jel to ok "ponuda" ili je izgovor jer ne zeli da bude sa tobom? I drugo pitanje, ako si odbila tu kombinaciju ali posle nekoliko meseci se predomislis jer shvatis da po svaku cenu zelis tog decka (makar preko seksa), da li mislis da bi prihvatio ili odbio ovaj put?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako ne zelis kombinaciju, onda nemoj da nastavljas. Procitaj clanak on zeli samo kombinaciju sa mnom za svaki slucaj.

      Избриши
  9. Анониман10.8.21. 12:12

    Spartanac visok sam momak(191cm), sportski gradjen , odlicno se oblacim ali imam izrazene crte lica(veliki nos, usi) ,a volim i zelin samo lepe devojke hocu li moci smuvati iako nisam narocito lep u faci, a smatram da nisam ruzan ali imam mane?

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман29.1.22. 16:43

    Spartanac kakva mimika lica treba da bude kad prilazimo, pricamo sa njom, dok je slusamo znaci od prvog sastanka do 60 god :D da li osmeh da držimo vecinu vremena, pogled verovatno samopouzdan?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Opusti se i napuni vestacki samopouzdanjem ako nemas prirodnog (a retko ko ima u trenutku). Ne misli na detalje toliko.

      Избриши