Razbijač mitova 1 - Da li sve devojke žele novac?


Momci, činjenica je da živimo u kapitalističkom društvu. Da li to znači da sve devojke žele novac?

Kada sam bio u (početnoj) fazi saznanja, desio mi se jedan niz. Sastančio sam se sa prvom devojkom koja mi nije davala loše znake osim jednog. Uvek sam ja plaćao sve čak i posle petog sastanka. Pored toga, ni jednom me nije pitala zašto je ne zovem da izađemo vikendom. Prvi put kada je ona zvala da izađemo, opet sam morao ja da platim. To je bilo to. Ostavio sam je jer nije davaoc, nema klasu i socijalne veštine iako mi se dopalo ostalo. Zatim me je sledeća devojka pitala čime se bavim odmah posle pitanja za broj. Treća je očito tražila da se uvali i svako drugo pitanje joj je bilo vezano za moju karijeru, imovinu i prihod.

Kao šlag na ovoj torti, živim u siromašnoj zemlji Srbiji u kojoj je aktivan mit da novcem možemo osvojiti žensko srce.

Kao dete sam zavoleo matematiku. U matematici, nema interpretacija i emocija. Samo rešenja. Dva plus dva jednako je četiri. Može Pera da misli da su tri, a Žika pet ali rešenje je četiri. Zato volim matematiku.

Niz koji mi se desio pokreće mi emotivni deo mozga koji olako može doneti zaključak da su većina devojaka sponzoruše. Kada bih tako razmišljao, ne bi postojao blog, Ključ, moja (i vaša) sreća u ljubavi. Kada bih tako razmišljao, svoj mozak bi predodredio da gleda samo znake koje podržavaju moju teoriju u glavi da su većina sponzoruše i žele samo novac (dobar auto, itd)

Kada pogledam unazad svakog pojedinca ženskog pola sa kojima sam imao dovoljno interakcije da donesem zaključak da su sponzoruše na osnovu jasnih dokaza - One su u manjini.

Najveći procenat koji može bilo ko da kaže je 30% . To znači da 70 % NISU sponzoruše.  Da vam bolje opišem:

Ako imam kocku za jamb gde ima tri jedinica i tri dvojki obeleženih na svih šest kocki da li su veće šanse da bacim:

1) 111222
2) 121122

Rešenje je da su šanse jednake. Šta to znači? Znači da, iako sam imao niz interakcija sa sponzorušama, to ne menja činjenicu da su one u manjini. Samo sam slučajno doživeo takav niz.

Istina je da većini nije bilo bitno koliko zarađujem i koja kola vozim. Bitno im je bilo kako ih tretiram i kako se osećaju pored mene (odnosno koliko su zaljubljene). Jel trebam da ponovim ovo momci?

Definicija sponzoruše je da ne može da se zaljubi u nikog osim sebe. Ona ima sebične motive.

Devojka koja je sposobna da se zaljubi u drugog čoveka želi humor i želi izazov. To nisu sve devojke. Kao što nisu sve devojke sponzoruše.

Momci, prestanite da generalizujete da kolima i novcem možete osvajati svako srce. Osvojićete samo interes sponzoruše. Kažite joj da ste bankrot i napustiće vas istog trena. Ona voli vaš novac, a ne vas.

Sa druge strane, ako se ne sviđate devojci, a nemate dan radnog staža, dan studentskog života, truda da vam stvari budu bolje, ambicije, plana - to je zbog vašeg karaktera, a ne zato što nemate novca! Važi i obrnuto. Ako ste poželjni kod devojke zato što ste postigli nešto u životu - to je zbog karakera. Vaše materijalno stanje je dobroj devojci na 18-om mestu (čitaj nebitno). Niko ne želi parazite, posebno ne sponzoruše.

Pa i ja ne želim tamo neke klaberke koje su teret drugima i ne osećaju trunku griže savesti niti žele to da promene! Ne želim ih zbog karaktera, a ne zbog toga što nemaju novca. Napravite razliku.

Momci, imate mozak sa razlogom. Upotrebite ga!

Na vašoj sam strani.

Ukoliko želite da postavite pitanje, ili pročitate odgovorena pitanja, to možete uraditi ovde.

5 коментара :

  1. Анониман10.5.15. 00:31

    Ovo oko tretiranja devojke, sta mislis o onim sirovijim momcima koji toliko I ne mare za zenske emocije? Legenda je da su takvi barabe I da najbolje prolaze kod zena. Mit ili istina po tebi?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mit. Oni suprotnim ekstremom prikrivaju istu slabost kao oni popustljivi momci (papucari). To devojke vide, ali kasnije. Nesigurnost je zajednicki problem tih momaka - samo je drugacije ispoljavaju. Ako neko ne mari za tvoje emocije na pocetku, ne mozes odmah da ga svrstas u maco muskarca. Mozda jednostavno nije zainteresovan, ili je dzentlmen koji ide sporo. Mnoge devojke tako svrstavaju momke u maco jer su hladni, a ustvari su papucari kad se zaljube. Najbolje prolaze izbalanirani momci. Na sredini su te ljuljaske izmedju maco-a i papucara.

      Избриши
    2. Анониман11.5.15. 15:15

      Spartanac sta su tacno maco momci a sta papucari? Koja je glavna razlika izmedju njih?

      Избриши
    3. Imas u ovom clanku nesto o tome
      http://www.spartanaculjubavi.com/2012/07/zasto-su-dobri-momci-sa-devojkama.html
      ali definitivno vise pokrivam u knjizi Kljuc.

      Избриши
  2. Анониман25.8.15. 21:56

    Spartanac, niko ne govori o napucanim sponzorusama nego o lepim i zgodnim devojkama koje jure bogatog za brak... Cinjenica je da lik danas moze biti savrsen u svemu ( fizicki izgled, obrazovan, kulturan, duhovit...) ali ako nema para tesko da on danas moze imati neki kvalitetan izbor, pre ce biti neka skromna ponuda... Onaj ko je bogat uvek ima kvalitetan izbor medju lepim i zgodnim devojkama i to je cinjenica... NIje problem pronaci bilo kakvu

    ОдговориИзбриши