Osećate empatiju?


Ženski pol ima mekan glas, nije fizički zastrašujuć (bar većina njih), lako krene u plač itd - i onda vi, kao muškarac, shvatate da su one mekši, čak možda i slabiji pol.

Nemojte!

One možda ne mogu da dižu 150 kilograma na benč klupi, ali ženski pol igra igru ljubavi od kojih bi najbolji špijuni sveta mogli da pokupljaju trikove. Njihova škola počinje od detinjstva. Čak i ona ljupka, mirna, skromna i stidljiva devojka zna kako da operiše sa muškim polom.

Prosto me oduševljava kada neki "švaleri" počnu da se hvale, a mnoge prosečne devojke su prestigle i najbolje "ljubavnike" u istoriji čovečanstva.

Ovakvo je stanje zato što su muškarci agresori. Mi moramo da počnemo igru mačke i miša, dok su one te koje biraju i odbacuju. Ako je jedna od lepših pripadnica ženskog pola, ona može da odbije više muškaraca u toku jedne večeri nego vi u toku jedne decenije.

One imaju svu moć. Mi smo ti koji moramo da priđemo, koji moramo da popričamo, da uzmemo broj telefona, da zovemo na sastanak, da planiramo sastanak, da izvršimo prvi sastanak najbolje što možemo i tako jedno deset puta (kada bi već trebalo da ima maksimalni nivo zaljubljenosti). Na svakoj od ovih lestvica ona može reći "Doviđenja". Zato nemojte da ih žalite kada ih ostavljate, ili kad im se dopadate, a one vama ne! Sve dok ste džentlmeni i tretirate je sa poštovanjem, nema šta da je žalite i da osećate grižu savesti.

Da se vi njoj ne sviđate, ona ne bi imala problema da vam da crveni karton i da nastavi dalje. Jel trebam da ponovim ovu rečenicu?

Ako nije za vas, kažite joj iskreno. Ako odugovlačite, samo sebi pravite probleme i trošite njeno i vaše vreme. Ako je mnogo zaljubljena, radite suprotne stvari od onih koje ovde govorim i "ostaviće ona vas" (mada to je vrlo napredna stvar i retko potrebna).

Ne žalite je! I vi imate pravo da odbacite. Pa devojke odbacuju muškarce devet od deset puta u proseku.

Ako propadne (ne zadovoljava kriterijume ili je nezainteresovana) prvi ili drugi sastanak (u 90 % slučajeva veza neće dostići 10 sastanaka), odradite intervju verfikacije Ključa na tom sastanku, odnosno pitajte je ko je koga obično ostavljao i zašto, da li je ikada jurila momka i takva pitanja. Kada ste je već izveli i sve to plaćate, zašto da ne naučite (verifikujete) nešto.

Zapamtite momci, čim osetite da nije to to - Sledeća!

Jedna od mojih glavnih misija je da načinim muškarce biraocima. Zato budite biraoci!

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i želite biti jaki da ostavljate pogrešne devojke sa lakoćom, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.


19 коментара :

  1. Анониман28.4.14. 00:28

    Ovim tempom, za godina dana, imaću dva "Ključa" da analiziram.

    Kule

    ОдговориИзбриши
  2. "Prosto me oduševljava kada neki "švaleri" počnu da se hvale, a mnoge prosečne devojke su prestigle i najbolje "ljubavnike" u istoriji čovečanstva."

    Nisam razumeo čime se švaleri hvale, tj. u čemu su ih mnoge prosečne devojke prestigle. Kazanova npr. je bio veliki "švaler" jer je bio sa puno žena (razumem, bio intiman sa puo njih), a žene su sa druge strane u seksualno povlašćenom položaju (uvek mogu da nađu partnera za veče, ali ne i na duže staze)...

    ОдговориИзбриши
  3. Prosecna devojka moze da osvoji skoro bilo kog moralnim ili nemoralnim sredstvima ili karakternim osobinama. "Svaler" moze samo da sanja o takvoj moci. Ne mislim na sex, vec na moc.
    Dzingis Kan je bio sa 10 puta vise zena nego Kazanova (Mozda i vise. Cak 0.5% danasnje populacije, sto je oko 16 miliona ljudi, su mu direktni potomci) , pa se ne vodi kao svaler, ako cemo vec o broju zena.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. oprostite 32 miliona ljudi.

      Избриши
    2. Анониман28.4.14. 23:08

      Prva rečenica nije tačna. Moć privlači moć, prema tome sumljam da jedna sasvim prosečna može da smota tek tako jednog Spartanca.

      Kule

      Избриши
    3. A kako je onda Kejt Midlton smotala princa Vilijama?

      Избриши
  4. Vladari nisu u istoj kategoriji sa Kazanovom, jer imaju startnu prednost (mislim da se treba izviniti i brojnim sultanima, emirima, seicima kojima se zene u harem do(pri)vode)), a Kazanova bi bio u neranopravnom polozaju sa njima. Da je bio mletacki duzd, jos bi se cela Venecija zvala po njemu...
    I pored objasnjenja mi nije jasno na koje osvajanje konkretno mislis, i moc potrebnu za to? Konkretan primer?Ja sam izgleda pogresno posumnjao na "seksualnu manipulaciju".

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман30.4.14. 14:19

    Mogu da kažem jednu stvar iz ličnog iskustva- Spartanac hvala ti, iskreno, puno mi je pomoglo sve što sam pročitao od tebe. Postao sam zrelija osoba kao muškarac, ne u smislu da iskorištavam devojke, nego da zaštitim sebe od devojaka koje mene iskorištavaju, igraju neke igre i na kraju me odbace. Momci čuvajte se, nedajte svoj ponos, i ne gubite vreme sa pogrešnom devojkom- i slušajte Spartanca, želi vam dobro!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komplimentima. Vrlo mi je drago sto shvatas da je vrlo bitno izbegnuti pogresnu. Ovde se pre svega radi o zastiti vaseg srca i mentalnog zdravlja, pa onda o vasoj transformaciji u jake muskarce sa cvrstim i nedvosmislenim sistemom vrednosti, pa tek onda o osvajanju i zadrzavanju optimalne devojke.
      Ne samo da vam zelim dobro, vec i radim na tome. Hvala tebi i ostalima koji me nagradjuju u tome.

      Избриши
    2. Анониман21.6.20. 16:03

      Kao koje vrednosti? Mozes li navesti primere?

      Избриши
    3. Tvoje licne. Sta ti smatras vrednim? Istinu ili holovud na primer.

      Избриши
  6. Анониман20.5.16. 17:49

    Spartanac samo tako nastavi

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман20.5.16. 17:52

    Spartanac imam problem dopisivo sam se sa jednom djevojkom sve bilo ok i odjednom me blokira na fb,instagram...Zasto se to desava nisam napravijo nista sto bi poremetilo odnos .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa jesi. Anti-izazov si jer se dopisujes. Pravilo je da nema dopisivanja. Zasto ne znas to pravilo?

      Избриши
    2. Анониман9.10.18. 08:14

      Tacno, ali postoje odredjene situacije gde ne mozemo da izbegnemo dopisivanje. Kao kada ona kaze da je bolesna i onda ce "sacuvaj sve sto imas da mi kazes za sastanak" da izgleda kao da si nevidjeno g*vno.

      Избриши
    3. Ti nisi psihijatar da slusas njene probleme, ni preko poruka ni uzivo.
      U redu je da joj kazes "zelim ti da brzo ozdravis" i nista vise.
      Pretpostavljam da je vecina citalaca ovog sajta primenjivala anti-izazov i zato smo ovde. Mislim na sebe pre svega.
      Uvek imas putokaze. Upotrebicu metaforu sa semaforima i primer za moguce odgovore: ako si prisao devojci da se upoznas i uzivate u razgovoru i odlucis se da je pitas za broj telefona i ona ti kaze:
      1. CRVENO: imam decka ili ne svidjas mi se ili ne dam ti broj telefona. Rekla ti je da nemas sanse kod nje i to je ok. Okrenes se i odes. Startuj
      sledecu.
      2. ZUTO: Postoji mnogo odgovora i zovu se zavlacenje. Trenutno ne mogu da se setim ni jednog dobrog primera. To je najgora varijanta jer ti daje laznu nadu. Ti mislis da imas sanse kod nje, a ona samo zeli da ima tvoju paznju, ali nije zainteresovana za tebe.
      3. ZELENO: dobio si broj telefona.
      Onda kada je pozoves da se vidite i onda opet imas semafore: CRVENO odbija te, ZUTO "imam obaveze taj dan" (samo to kaze, bez kontra ponude), "dolazi mi tetka u petak" (a ti je zoves na da se vidite u sredu) "jao pa ne mogu taj dan, ajde neki drugi dan" (iako ovo zvuci kao kontra ponuda, to uopste nije kontra ponuda vec klasicno zavlacenje). ZELENO slozila se da se vidite ili kaze ne mogu taj dan, ali sam slobodna u utorak i cetvrtak.
      Sve sto sam napisao vazi i za tvoj slucaj, samo treba da pratis znakove, ako si vec u kontaktu sa njom, a nemas napredak to je ZUTO svetlo. Vecina momaka problem ima problem sa "zutim semaforom" jer misle da je to zeleno svetlo koje jos nije postalo zeleno, da imaju sansu kod nje samo treba da se potrude jos vise i onda ce se ona mozda smilovati na njega i dati mu sansu za broj ili sastanak.
      Ti hoces da ispadnes dobar, a ispadas anti izazovan.

      Pitanje za spartanca: imam nedoumicu, dati ili ne dati drugu sansu (pitati opet za broj ili sastanak)?

      Избриши
    4. Анониман11.10.18. 17:44

      Rekla je da je bolesna a zvala me da rodjeni kod nje u Stan:) na to sam mislio

      Избриши