Seksipil je njena udica; Izazov je naša.


Razmišljao sam o reči "Flertovanje".

Devojka flertuje tako što izgleda i ponaša se seksipilno. Momak flertuje tako što predstavlja izazov. To su dve vrste moći kada se momak i devojka zaljubljuju jedan u drugog. Ako se muškarac ne opire njenom seksipilu, onda devojka nije inspirisana da se udvara (i obrnuto). Njeno flertovanje bi joj bilo dosadno zato što on radi sve što ona očekuje.

Ako se momak ponaša kul,  ne zagriza udicu (njenu moć) i odgovara na to tako što joj je izazov, onda ona zna da ima jakog muškarca pored sebe i nekog ko je vredan boriti se za njega i zaljubiti se u njega.

Zašto bi se ona borila za čoveka koji grize udicu previše lako? To je kontradiktorno!

Muškarčeva moć leži u izazovu. On flertuje tako što ne stiska gas do daske (ne žuri) i što se ponaša samopouzdano i kul.

Zapamtite momci, svi ostali su ugrizli udicu. Kada vi ne ugrizete udicu, ona vas smatra mnogo atraktivnijim i vrednijim. Ovo znanje najviše nedostaje momcima.

Kada ste izazov momci, bacaće kamenje na vašu konkurenciju.

Izazov je ono što žene žele Gospodine Frojd i Gospodine (Mel) Gibson!

Humor i Izazov bejbe!

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i zainteresovani ste za puno više informacija o njenom seksipilu i našem izazovu, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.


13 коментара :

  1. Znači da Spartanac flertuje sve vreme sa svim devojkama...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha, dobra analogija. Mada vise mislim na sastancenje u pocetnoj fazi.

      Избриши
  2. Ovo je fenomenalno! Volim te Spartanac! :d

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман5.6.17. 10:02

    Covek koji se opire na njenu seksipilnost okupira njenu licnost. Kad flertuju devojke koriste seksipilnost i dodir uz saljivu pricu,muskarac tad ne treba da je gleda na drugo mesto osim u oci i ne treba da vrati na dodir sa dodir ako hoce da ostane predizvik,nego treba da produzi da se salji na njen racun uz osmeh. Ovo ponasanje muskarca dize ga na sami vrh liste muskaraca kojih joj se motaju po glavi. Ovo je to cuveno obaranje snogu devojku. Nakon ovu pretstavu i uspesno odigranu ulogu muskarac moze da stavi kraj sa uzimanje broja,poljubac itd... Jer za zene nije bitno gde nego kada, za muskarce je bitno gde. Spartanac, jel se slazes?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne zelim da ucis napamet stvari vec zelim da napravis od sebe karakter koji ovo ispoljava prirodno. Moj je cilj da budete pravi muskarci. Sa zenama ili bez.

      Избриши
  4. Анониман7.12.17. 19:38

    ovo me je totalno zbunilo npr: u klubu ona flertuje seksipilom ,da li ja predstavljam izazov tako sto joj ne prilazim na ples, da li sam izazov ako plesem sa njom ? nije mi jasno, mozes li mi objasniti kako flertovati u klubu? hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Klub ne preporucujem kao primarno mesto za pronalazenje bilo cega. Ako te gleda i ako je ocigledno da joj se svidjas, pridji i uzmi broj sa 2 minuta konverzacije. To je to. Izazov radi kasnije. Kada pruzis odlican prvi sastanak pa posle toga.

      Избриши
    2. Анониман20.1.22. 21:46

      Mislis da je dovoljno 2 minuta za uzimanje broja? kad uzmemo broj cekamo 5 do 9 dana i zovemo ili preporucujes ranije, sto se tice diskoteka?

      Избриши
    3. Ako je slobodna u srcu i svidjas joj se, skoro sve je moguce. Pa i zvanje posle 5 do 9 dana.

      Избриши
  5. Анониман17.10.19. 13:35

    Mene zanima kako da manifestujem izazov kada smo već ušli u vezu (duže od dva meseca) a ona spomene neki događaj sledećeg meseca na koji želi da ide sa mnom. Da li da pravim komentare koji će je činiti nesigurnim, da odgovaram sa humorom ili... ? Ne znam da li me razumeš, ali ako joj stavimo do znanja da sigurno idemo, onda to znači da joj priznajemo da ćemo tada i dalje biti zajedno, a samim tim smo više dostupni i manje smo izazov.... Jer zna na čemu je. Takođe, ako spominje da hoće da upoznaš njene roditelje, to već znači da me ozbiljno gleda, ali ja se pitam da li je nakon 5 meseci možda isuviše rano za to? Ja bi pre rekao godinu dana... Šta ti misliš Spartanac?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U vezi prihvatas sve pozive na dogadjaje. Osim ako nisi sprecen...
      Rekao sam to u knjigama. Jel ih posedujes?

      Избриши
  6. Анониман20.5.22. 15:25

    Spartanac prijatelju reci mi kako da se ukroti glad? da li zamisliti da imas devojku, kako promeniti takvu auru? pozdrav legendo!

    ОдговориИзбриши