Svrha


Koja je razlika između radosti i depresije?

Reći ću vam koja. Svrha je razlika.

Kada se probudite ujutro i vaš život znači nekom osim vas - tada vi imate svrhu. Još jedan ugao je da, ako vi ne radite to što radite, životi drugih ljudi će biti gori.

Živeti u službi drugim ljudima odnosno vašoj porodici, vašim prijateljima, vašoj zemlji, pa i svetu je poseban osećaj. To je najčistiji osećaj radosti.

Šta mi ovde radimo? Ovde se pripremamo da neku osobu usrećimo. Sve ovo je da bi smo obezbedili njenu maksimalnu zaljubljenost, a kada su one zaljubljene - one su srećne. Kada su vaša deca u zdravom okruženju - ona su srećna.

Ako je vaše "Zašto?" - "Šta ja mogu da dobijem od ovog bloga, knjige, Spartanca?", onda vaši motivi nisu najčistiji i nećete biti najbolji što možete, niti najsrećniji.

Ako je vaše "Zašto?" - "Želim da budem bolji momak, bolji muž (bilo sadašnji ili budući) i bolji čovek." , onda su vaši motivi čisti.

Koje je vaše "Zašto"?

Ako ste sebični, razmišljate samo o onome šta vi imate od svega i gledate samo na svoj interes - osećaćete se prazno unutra kakvi god da su rezultati spolja. Ali, ako živite svoj život u službi drugima (ne mislim na batlerstvo, već na podizanje), onda će se vi osećati ispunjeno. Imaćete najposebniji osećaj bitnosti koji život može da vam pruži.

Zapamtite momci, ključ sreće je kada pomažemo drugim ljudima i kada ih činimo srećnim. Ova planeta se sastoji od drugih ljudi, osim jednog mikro izuzetka. Ja sam ovde da vam pomognem da učinite nju srećnom jer znam šta normalna devojka želi. Ostalo je na vama.

Načinite da ostatak njenog života bude najbolji deo njenog života.

Na vašoj sam strani.

Ako volite ženski pol i svrha vam je da usrećite bar jednu osobu, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

Нема коментара :

Постави коментар