Upečatljiva pitanja i odgovori #2


Priđem devojci u gradu, kažem joj da je među svim ovim devojkama baš ona večeras najlepša i da bih želeo da je upoznam, pitam je da li možemo da se upoznamo i šta dalje, kako da vodim dalje konverzaciju, a da ne budem dosadan?

Polako, polako... Prvo, ne možeš prići random devojci koja ne zna da postojiš. Bar to ja ne bih preporučio. Ono što ja propagiram je da te prvo primeti. Ne mora da balavi na prvi pogled, ali da te primeti je po meni esencijalno. Kako da te primeti? Dobar izgled svakako pomaže. To nije samo kako te je majka rodila, već je to i tvoje raspoloženje, kosa, garderoba, miris, govor tela... Može na primer neki lepotan da uđe i da gleda u pod, da ima tužne oči, da bude nervozan i ofucan. Posle njega može da uđe neko ko je ružniji, ali sa odličnim stajlingom, govorom tela vlasnika tog mesta, "život mi je lep" raspoloženjem, "celo lice mi se smeje" osmehom, "želim te ali mi ne trebaš" pogledom... Nemoj da mi se pravdaš što nisi najlepši.

Kada privučeš malo pažnje, onda priđeš. Ta prva rečenica u mom slučaju zavisi od mesta i situacije, ali u realnosti gledam da je nasmejem ili zamislim nešto. "Šta misliš koja je najbolja prva rečenica koju momak može reći devojci kada joj priđe?" eto to možeš da je pitaš sa osmehom. Odlična je za početak neke šaljive konverzacije. Nakon toga ne pitaš za odobrenje da se upoznate. Nikad ne pitaš za odobrenje jer time pokazuješ slabost. Pitaš je kako se zove i čekaš. Ako je zainteresovana i/ili kulturna pitaće te kako se ti zoveš. I tako dalje. U pogodnom trenutku (trenutku uzbuđenja ili njenog smeha) preseci konverzaciju rečenicom na primer: "Deluješ mi kao zanimljiva osoba i želeo bih bolje da te upoznam. Upiši ovde tvoj broj telefona". Pročitaj članak Kako završiti razgovor?

Da bi stvarno savladao sve u vezi prilaska, govora tela, tvog stanja uma i ostalih stvari, savetujem ti da prostudiraš moje knjige jer je ovo samo mali segment u muškoženskim odnosima.


1 коментар :

  1. Анониман20.7.17. 01:02

    Najgore je da samo stojis i budes posmatrac ,jos ako ona daje neke znakove a ti kao kip,pa tacno nista gore... Samo napred! Pridji,probaj, bar se neces kajati!

    ОдговориИзбриши