Ne može se aspirinom lečiti rak

Mnogi novi momci koji dolaze po savet žele aspirin. Aspirin za njihovu privlačnost, aspirin za početni razgovor, aspirin za prvi sastanak, aspirin za kako prići, aspirin, aspirin aspirin...

Dragi moji momci, loš ljubavni život je rak. Ne može se aspirinom lečiti rak. Potrudiću se da vam dam savet za vašu situaciju, ali shvatite da je ljubavni život ogroman niz situacija.

Ok, uradićeš savršenu stvar u datom trenutku. Šta posle?

Mozak moderne devojke je predodređen da traži mane više nego da traži vrline. Tek ako nema negativnog, ono pozitivno sija.

Muško ženski odnosi su veština bez obzira šta vam ostali pričaju. Šta mislite, da li je Brus Li znao jedan blok i jedan udarac? Vi to želite. Vi želite jedan blok i jedan udarac.

Brus Li je imao stanje uma. Mogao je da dođe bilo koji borac sa proizvoljnim udarcima i Brus bi ga prebio.

Ako imate problem koji želite da rešite, to je u većini slučajeva rak i posledica niza grešaka. Pravite tonu grešaka koje ne znate i ovo vam ne kažem da vas povredim već zato što to smanjuje nivo zaljubljenosti,

Rak se leči procesom. Za glavobolje ću vam dati aspirin.

Na vašoj sam strani.

Ukoliko želite da postavite pitanje, ili pročitate odgovorena pitanja, to možete uraditi ovde.

10 коментара :

  1. Анониман28.7.15. 03:50

    http://www.muskimagazin.rs/Lifestyle/Saveti/nacini-na-koje-odbijate-zene-a-niste-ni-svesni ovo kao da si ti pisao :D ... zanima me samo posto kazes da sastanak ne treba da bude duzi od 1 sata , i mi se na sastanku zapricamo i vidim da je proslo sat vremena , kako da joj kazem da moramo da idemo , msm da nije glupo odjednom joj reci to... ii zanima me isto filmovi od Keri Grenta sto ih preporucujes da mi ovde das link ako imas sa prevodom posto ne mogu da nadjem...unapred hvala Milose :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvi sastanak sa neznancem ne treba biti duzi od jednog sata tako je. Kazi samo "Bilo mi je zabavno razgovarati sa tobom, sada moram da idem".
      Moraces da ih skines sa interneta.

      Избриши
  2. Анониман31.7.15. 18:05

    Sta mislis o filmu Notting Hill ? Ima nesto sto mi nije jasno, citajuci knjigu shvatio sam da sa devojkama ici sporo a onda sam nekoliko puta naleteo na recenicu ''ne mozete u vezu uci presporo samo prebrzo'' pa bih voleo to da mi objasnis ? I ako mozes da mi napises dve - tri fore za prilazenje devojci tipa kao iz knjige ''izvinite sto ste me cekale ovoliko dugo -ne poznajemo te -kako me ne poznajete isli smo zajedno u vrtic , daj ne pravite se lude nego mi vratite sve one igracke koje ste mi ukrale'' ???

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako zuris da se dopadnes i da budes voljen, dobices suprotno. Ako si strpljiv i cekas dobices nagrade. Ja jednostavnije od ovoga ne mogu da objasnim.
      Pokupi humor bez prenemaganja (sto vazi za sve filmove).
      Kada budes postao duhovit i hrabar, izlazice tvoje originalne recenice. To je proces. Doci ce vremenom.

      Избриши
  3. Amerikanac3.8.15. 00:01

    Pozdrav! Zelim da podjelim sa vama moju tuznu pricu koja nema veze sa temom o kojoj pisete! Naime ja sam radio na kruzeru kao fitnes trener,imao sam djevojku iz Australije. Planirali smo buducnost zajedno i zivot u Australiji. Medjutim na kraju ugovora smo dobili razlicite brodove i ja sam se zrtvovao da dodjem u Majami odakle ide njen brod da bi se vidjali svakih 4 dana. Posle tog ugovora smo trebali oboje da damo otkaz i zapocnemo zivot na kopnu. Zbog moje posesivnosti jednom prilikom sam dok smo se svadjali putem poruka rekao da ne zelim da budem sa njom. Naravno odmah sutra dan sam se izvinuo. Ona je promjenila plocu i rekla da posle ovog ugovora namjerava da odradi jos jedan i onda razmisli sta dalje. Ja onako emotivno slomljen raskinem sa njom. Medjutim ona je htjela da se vidimo i popricamo. Ja sam dosao taj dan ispred broda da bi rascistili sve izmedju nas ,medjutim ona je odbila da me vidi. Kao ne zelim da budem sa tobom. Ja onako slomljen i skrhan odem ,medjutim posle 3 sata mi ona salje poruku da me zeli nazad da budemo zajedno. Ja popustim medjutim sledeci put kad smo se vidjeli ja raskinem sa njom. Ona me opet molila medjutim ja nisam htio. Kao necu da gubim vrijeme sa njom i odlucim da se ozenim za papire. Da bi sredio americko drzavljanstvo,ona poludi zbog toga i skontao sam da se zabavlja sa ozenjenim oficirom na brodu. Posle mog odbijanja ona je nasla drugog. Ja se sad kajem samo tako,hocu nju nazad ali ona mi ne odgovara na poruke. Zadnji put mi je pisala prije 2 mjeseca. Totalno sam prazan bez nje :( sad bi se vratio na brod samo da opet budemo zajedno

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izbrisao sam komentar gde je neko izjavio da ide po knjizi. Ide po knjizi - ali SUPROTNO.
      Gde sam u knjizi napisao da treba da bude posesivan i da treba da pocinje vezu na daljinu? Veza na daljinu i posesivnost su poglavlja u knjizi i mozes je kupiti i procitati pa tek onda iznositi komentare. Do tada cu ti brisati svaki komentar koji je netacan.

      E sad da odgovorim. Moram ti reci da si uprskao. Ohladio si je totalno i naravno, ona otisla sa drugim. Pazi, zamisli mene da ja tolerisem posesivnu zenu. Jel mozes da zamislis? Ako nije to u pitanju vec je ona STVARNO ispala neverna, pravljenje scene je pogresan potez.
      Kakvo bre planiranje zajednickog zivota posle nekoliko meseci? Pa ona je neznanac! Obuzdaj konje. To je pod dva i pod tri - kontrolisan si emocijama. Samokontrola je jedna od glavnih muskih osobina koje moras da imas kako bi osvojio i zadrzao zensko srce. Aj sad lepo odvoji dvadeset kinti i javi mi se na mejlu da ti prepolovim patnju, pokazem sta si sve gresio do sada i napravim od tebe coveka - Spartanca. Neces vise ovako gresiti niti gubiti vreme.

      Избриши
  4. Анониман3.8.15. 09:53

    kolega meni se slicno desilo, imao sam devojku stjuardesu. Nema srece od toga, zaboravi je, budi jak, budi lav. I ja sam bio u depresiji posle raskida, pa sam poceo da pratim spartanca, shvatio sam koje sam greske pravio. Sad je sve u redu, i videces ta bol ce proci, kad upoznas novu devojku neces se vise ni secati ove. Ajmo lave, ganjaj odmah drugu devojku, budi vredan, radi, sredi status..finansije.. to je bitnije. Puno pozdrava :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je polu tacno. Treba sa novom biti bolji covek i zadrzati je zar ne? Ili otkaciti je u sto kracem roku ako je pogresna...

      Избриши
  5. Анониман7.5.16. 01:27

    Spartance,kako komentarises to kad mi ona kaze "nemoj tako da me gledas,crvenim(u tom trenutku,kroz smeh ona okrece glavu)kad je pogledam 'onim pogledom(mogu da te uzberem ili nastavim dalje)'?
    Drugo,imaju li u knjizi neke,da kazem,fore za prilazenje devojkama?
    Pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U knjizi je plan i program vase promene u muskarce uspesne u MZ odnosima. Kroz njega i kroz nauku humora sam ces da se uklapas u date situacije nekim "forama". Ovako kao pocetniku ti preporucujem da prilazis sa "Cao, kako se zoves?" i da nastavis odatle (osim ako ti nesto kreativno i sto se uklapa u one principe ne padne napamet).

      Избриши