Napolje!



Ime ovonedeljnog članka deluje kao upozorenje, zar ne?

Na neki način i jeste – to je upozorenje koje vam daje do znanja da nećete upoznati Pravu zatvoreni u četiri zida vaše sobe.

Da, možete da pregledate fotografije na sajtovima za upoznavanje, ali to je samo jedan od načina (i to onaj najlenjiji) i on vam samo omogućava poneki kafa sastanak gde ponovo morate na izađete napolje i upoznate te devojke.

Vaše razmišljanje u vezi upoznavanja devojaka treba da se bazira na što više izlazaka van vaše kuće. Ovde ne mislim da posećivanje klubova i diskoteka (mada, iako je to okruženje sa niskim procentom prolaska za većinu momaka, neki momci imaju uspeha sa ovim).

Najviše ciljam na to da ustanete iz vaše fotelje i komfor zone i idete napolje da bi postali interesantnija ličnost. Ako izlazite samo da upoznajete devojke, najverovatnije će vam se veče završiti u razočarenju. Ali ako izlazite da naučite nešto, da upoznate nove ljude i da čujete ili vidite ono što vam je interesantno, (neki poslovni seminar, neki događaj, radionicu) veće su vam šanse da pronađete sebe i, naravno, da pronađete odgovarajuću devojku.

Treba da ciljate na sve u vidu proširenja svojih vidika, svojih socijalnih veština i svega što stopira buljenje u četiri zida vaše spavaće sobe. Na kraju krajeva, bićete kompletnija i interesantnija ličnost. Zapamtite, gde god da odete ima u proseku 50% devojaka. Ko zna, možda vas jedna od njih čeka tamo negde.

Poenta je postaviti sebe u poziciju da upoznajete slobodne devojke. Da li to bila plesna škola, poslovni seminar, spid dejting ili nešto drugo. Gde god ima slobodnih devojaka – vi treba da budete tamo. Pronađite svoje polje. Nekom momku dobro ide internet upoznavanje dok drugom momku dobro idu prilasci u diskotekama. Ne teram vas da radite nešto što mrzite.           Pronađite win – win situaciju.

Zapamtite da igrate igru brojki. Ne možete svima da se svidite. Vi sa knjigom – proverite faktor 30. Hoću da vežbate, vežbate i vežbate.

I još nešto: najgore što možete da radite je da ne radite ništa!

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i zainteresovani ste za puno više informacija o tome kako naći devojku, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

24 коментара :

  1. Анониман26.1.14. 12:44

    Jesi nekada bio na speed dating-u ? Imas li neko iskustvo o tome ? Meni to deluje vrlo privlacno i interesantno, moracu da se prijavim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман30.1.14. 18:28

      Nebi bilo lose da das neke smernice za speed date, verovatno nisam jedini koji je odlucio da ide... znam da si vec ostavljao na nekom forumu uopstene stvari tj. kako da se covek obuce itd.
      Jel moze nesto konkretnije vezano za taj razgovor od 5 minuta ?

      Избриши
    2. Pitanje vezano za spid dejting cu ubaciti u blog "Još pitanja i odgovora"

      Избриши
    3. Анониман30.1.14. 18:47

      Ok, hvala... Javicu se na mejl jer sam zainteresovan za knjigu, a veruj mi da je najveci razlog da je narucim nesebicna pomoc koju si davao i dajes ljudima... Svaka ti cast neznam odakle ti strpljenja i vremena !

      Избриши
    4. Kupi knjigu zbog sebe, a ne zbog mene. Ja tvoj novac potrosim za jedan dan, dok ce ti moja knjiga promeniti zivot ako je "progutas".

      Избриши
  2. Анониман26.1.14. 21:02

    hahah to Mentore

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман10.2.14. 17:32

    Ode covek na speed dating 13.02.2014. Aj Boze pomozi... xexexee salim se, idem da upoznam nove ljude i dobro se zabavim !

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман28.1.20. 12:36

    Razmisljam da se prijavim na speed dating. Da li primijeniti prvi sastanak, kako sve to funkcionise i da li potraziti broj telefona ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Primeni sve sto je primenjivo sa "Prvog sastanka". Ne trazi broj telefona. Ako joj se svidjas spojice vas. Takva su pravila. Obuci se lepo.

      Избриши
  5. Анониман12.7.20. 23:32

    Mentore, poceo sam na casovima yoge i dopala mi se instruktorka.
    Da li da je na kraju drugog casa pozovem na sastanak i rascistim situaciju ? Broj vec imam... Inace, sam sam na casovima...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Samo ste ti i ona na casovima? Ako je to tacno, reci posle casa da znas mesto gde ima dobrog sladoleda i predlozi da je vodis. Zapamti, bitno je koliko se ti njoj dopadas. Da li postoje neki znakovi da joj se dopadas?

      Избриши
  6. Анониман14.7.20. 12:33

    Jel postoji knjiga u elektronskom formatu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne prodajem knjigu u elektronskom formatu. Ali saljem ukoricenu svuda...

      Избриши
  7. Анониман14.7.20. 13:37

    Samo smo nas dvoje na casovima. Sto se tice znakova nisam siguran jer joj je posao da bude ljubazna, ali je par puta dolazila pored mene dok smo radili vjezbe.
    Predlozicu sladoled i zakazati dva, tri dana unaprijed ili odmah posle casa da idemo ukoliko prihvati ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hmmm ako nisi siguran, budi malo strpljiv dok ne budes siguran. Takodje ubodi tajming da nema nicega posle vaseg casa i predlozi. Do tada moze umereni humor sa njom.

      Избриши
  8. Анониман14.7.20. 14:47

    Pa gledala me nekako drugacije sa blagim osmijehom, ali opet kazem, posao joj je da bude srdacna. Pitacu je na kraju casa da izadjemo na sastanak pa sta bude. Ako odbije vise necu ici i to je to. Hvala na savjetima, mentore...

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман24.12.21. 13:00

    Pozdrav Spartanac! Zanima me sta da rade momci koji nemaju gde druge da izadju osim u diskoteke? posto neki gradovi nemaju skole plesa.. da li da se oslone i na internet, fejzbuk, instagram? ili da brisu drustvene mreze?

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман24.12.21. 14:30

    Nadovezujem se na ono pitanje, kod mene sto se tice drustvenih mreza slabo radi, ne mozes da smuvas ni jednu. Nisam ruzan, ko da je neko cini bacio, ono 3 godisnje zbaris na primer moj drugar koji slabijeg fizickog izgleda bolje prolazi, da l sto ima taj stav opusteno, sve polako pa zato ih bari nemam pojma.. sta raditi Spartanac ? dosta razmisljam sta ce ko reci.. pa mozda one vide tu nesigurnost nmp. Dosta mi se riba pre nabacivalo al nisam imao muda, samopouzadnja da preduzmem odgovornost. Odakle krenuti sta ispravljati? Gasiti fejzbuk i instagram bacati se na uzivo? Pozdrav za sve spartance!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baci se u vatru i radi nesto sto nisi radio do sada. Znam da je tesko ali isprati Kljuc.

      Избриши
    2. Анониман26.12.21. 14:24

      Nauci da sviras gitaru i sviraj po parkovima. Jedna ce se upecati.

      Избриши
  11. Анониман20.1.22. 11:57

    Spartanac svaka je na mestu. jeste da strah koci neke stvari, pricanje sa devojka itd ali kad prodjemo sve te faze dobijamo dobre plodove, postajemo pravi muskarci! Vreme je za bacanje u vatru, spartanac doktor si u mzo svaka cast za rad i trud znam da nije bilo lako ali vredelo je. jos jednom bravo.

    ОдговориИзбриши