Komfor



-Super je voleti jedno drugo (nivo zaljubljenosti), ali je jednako bitno da se sviđate jedno drugom (karakter, ponašanje).
-Ako se smeje, komforno joj je.


Ako žena priča o vrlo malim, nebitnim stvarima o kojima vam ni najmanje nije stalo, a vi ste dobar slušalac, sviđaćete joj se više. Zašto? Jer misli da brinete o tome šta ona priča.

Kada je sretnete, potrebno je da preskočite tri prepreke da bi bilo šanse. Prva je da ona mora da bude slobodna (nema momka ili muža u pozadini). Druga je da morate da prođete test fizičke privlačnosti. Treća je da, kad počnete da pričate, ona ima bar minimalnu zainteresovanost (poželjno je veću od minimalne) ka vama. Ako radite sve kako treba, voleće vas za devet sastanaka.

Da bi povećali njenu zaljubljenost, potrebne su dve stvari. Prva je, mora da vas poštuje (što znači da mora da čuje reč „Ne“ od vas sa vremena na vreme). Druga je, njen komfor mora da raste (a ne da gleda na sat svakih pet minuta). Ako joj pričate gluposti, njeno poštovanje prema vama će pasti zajedno sa njenim komforom. Oba, naravno, povlače dole njenu zaljubljenost.

Kako bi njen komfor bio i ostao visok, vaše teme treba da budu pozitivne, lake i zabavne i naravno, bez teških tema. Sve žene vole da se smeju. Vi, dobri momci, prestanite da izigravate batlera. Uvek uprskate tako što hoćete da uradite mnogo toga za devojku prerano.

Ključ je da se klonite negativnih stvari (masovni ubica u Norveškoj pobio 80 ljudi), uvreda („vidi koliko je debela ona žena“), spuštanja („koliko si trapava, jao..“), kontraverznih tema (rasa, religije, politike i posebno sexa). Kad je maksimalno zaljubljena, kažite joj da ste, ustvari, pljačkaš banaka (ako to jeste). Tad je prekasno.

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i zainteresovani ste za puno više informacija o komforu u vezi, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

4 коментара :

  1. Анониман27.2.21. 23:56

    Mozes li mi pomoci oko tema, mozes li mi navesti nekolike teme za razgovor da ih imam u "arsenalu"? Hvala unapred

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zavisni od toga koliko se znate. Gledaj da je upoznajes kroz podpitanja a ne kroz direktna intervju pitanja. Pitaj da ti preporuci dobar film, pa onda pricajte o filmu itd... Interesovanja, detinjstvo, zabava, karijera, hrana, knjige... Neka ona prica vecinu vremena.

      Избриши
  2. Анониман15.7.22. 17:27

    A šta ako nađemo na devojku koja ne priča? Odnosno priča isključivo o površnim stvarima, svakodnevnim, a izbegava bilo kakve druge teme, pod izgovorom da je to privatna stvar, da na taj način štiti privatni život, ako krije prijatelje, emotivni status? Pritom osećaj u stomaku koji si spominjao kaže da je sve to JAKO sumnjivo, a ne da je to jedna od maski. Šta onda? Sledeća?

    ОдговориИзбриши