Poluga (Kako fleksovati?)


U redu. Razumem.

Ne, stvarno razumem. Želite moć. Želite prečicu. Želite stvari lako.
Neću vas pljuvati. Ali želim reći neke stvari unapred momcima koji žele da koriste polugu (da fleksuju) u budućnosti i da li postoji pravi način da se to radi.

Za prave ljude i pravu sreću je potrebno tona strpljenja. U igri mačke i miša koja se odvija kada stvari idu pošteno i prirodnim tokom, teško je ostvariti rezultat.  Za one koje ne znaju koji je to rezultat, evo da vam prevedem:

-Pažnja žena
-Seks
-Poštovanje od strane žena
-Njihova zaljubljenost
-Popularnost među ženama

Prvo što vam padne napamet kao poluga je novac i popularnost. Takođe, može biti i uticaj, socijalni status, položaj u radnoj hijerarhiji, status na socijalnim mrežama. Uvek nam prvo padne napamet nešto što je u suštini ILUZIJA. Sve što sam naveo je ILUZIJA da vi vredite njima. Na primer, vi imate novac i u iluziji ste da ste određenim devojkama privlačni kao bogat čovek - NE. Privlačan joj je samo vaš novac i ništa više. Sa druge strane, njena iluzija je ta da ste vi kvalitetan muškarac ako imate novca. Vrlo često to nema veze sa vezom. Možda je to novac oca, kriminalni novac, pozajmljen novac, tuđi novac, novac stečen na sreću a ne veštinama, novac stečen veštinama koji apsolutno nemaju veze sa veštinama u muškoženskim odnosima.
Da skratim - Sve materijalno i sve što je van vas samih je iluzija. Evo već sutra može da se desi PUFFFF i nema toga više. Nema para, nema položaja, nema socijalnog statusa, nema Instagrama.... Iluzija, razumete?

Ono što je pravo dragi moji momci je:

-Vaše telo
-Vaš mozak
-Vaše srce

Masivno poštovanje momcima koji tretiraju svoje telo kao HRAM. To je prva PRAVA poluga koju želim da koristite. Zdravi ste, pravi ste, puni ste energije, osmeh vam sija... I treba to da se nagradi. Više u Dijamantskom jezgru.

Naš mozak sadrži stvari KOJE NAM NIKO NE MOŽE ODUZETI. Tu su naše znanje, naše veštine, naša inteligencija, naše formalno i neformalno obrazovanje, naši talenti... Mogu da me puknu 100 recesija - SVE JE I DALJE TU. Ovo je poluga momci na prvom sastanku, ako hoćete pravu ljubav. Fleksujte vaš mozak jer je on taj koji osvaja na pravi način i zadržava na pravi način. Ako je zaslužan zaljubljivanja druge osobe - TO ĆE TRAJATI CEO ŽIVOT (a ne dok ne pukne recesija).

I naravno, tu je naš moralni kompas, naša empatija, naša energija, naša karma, naš či... To je naše srce. To je ono što nas razlikuje od kompjutera, od robota, od robe, od svih beživotnih stvari. To je energija kojom zračimo detektovana od šestog čula. To je kada pogledamo u nečije oči i vidimo dobrotu, radost, život i brigu. Moja životna misija je da spojim dobre muškarce i dobre žene i da to traje.

Za kraj evo jedne činjenice:

Sve je moguće bez fejsbuka, 100k instagram pratilaca, viška novca, besnih kola, šefovske pozicije... Lični sam primer.

A sada ću vam reći šta je prava moć - Prava moć je kada imate mogućnost da nekom unesete ogromnu sreću u život, ili da ga uništite.

Kada imate pravu moć, žena ne može zamisliti život sa bilo kojim drugim muškarcem osim vas. Niti će vas moći/hteti zameniti.

Ako je osvojite pogrešnim sredstvima, ceo život ima da cvikate od onih koji imaju isto to ALI VIŠE OD VAS. Pa srećno vam bilo!

Na vašoj sam strani.

Ako vas ova životna tema zanima, moje knjige Ključ i Dijamantsko jezgro su tu za vas. Takođe, vrlo popularna stvar u poslednje vreme, zakažite razgovor sa mnom.


31 коментар :

  1. Анониман15.6.20. 14:07

    Jel treba muškarac da pita devojku posle godinu dana veze da žive zajedno, ili treba da čeka da ona to pita?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne. Treba cekati da ona tebe pita. A nece te pitati ako nivo zaljubljenosti nije na visokom nivou ili ima motiv iz clanka "Zasto je devojka sa vama". Zakazi razgovor.

      Избриши
    2. Анониман16.6.20. 16:16

      Ona hoće da kupi stan i da ja živim kod nje, a ja neću da živim kod nje, nego hoću da se ona useli kod mene (i da onda izdaje taj stan da bi zarađivala). Zanimljiva situacija, zar ne? :)

      Избриши
  2. Анониман22.6.20. 22:42

    Svaka cast doktore MZ odnosa... da li je moguce da postoje muskarci kao sto kazes prirodni talenti koji primenjuju Kljuc prirodno? Da li misis da su rodjeni sa tim darom ili su ga stekli?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postoje. Posebno na pocetku. Stekli ga genima i vaspitanjem. Izuzetno su retki. Ako nisi moj covek, osecaces jaku nesigurnost pored njih.

      Избриши
  3. Анониман26.8.20. 23:01

    Kazes da su muskozenski odnosi vestina da li to znaci da se ona uci ili jednostvano se dobija rodjenjem, ako se uci kako postoje prirodni talenti za zene ? Kako je moguce da njima prirodno (spontano) znaju kako se ponasati sa zenama? Takodje da li si imao priliku otkad radis i imas sajt da naidje neki momak a da prepoznas da je ustvari prirodan talenat a hoce da kupi knjigu? Da li oni treba da citaju kao i svi ostali muskarci? Poz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 1) Moze jedno ili drugo.
      2) Izbacivanjem pogresnih uverenja i ubacivanjem pravih.
      3) Nisu imali pogresna uverenja od pocetka. Lepo vaspitani sa puno dobrih uzora.
      4) Ne mogu da propoznam prirodan talenat onlajn
      5) Svi treba da citaju jer svako moze ponesto da nauci i bude bolji. I ja citam.

      Избриши
    2. Анониман27.8.20. 16:44

      Vidi druze, ja znam dva momka koji su bili natprosecno uspesni sa devojkama u periodu srednje skole i ranim dvadesetim, pa su danas u najboljem slucaju prosecni momci kad su devojke u pitanju. Kada su njih dvojica harali, ja sam bio stidljivko i na njih sam gledao "Vau, voleo bih da budem kao oni". Danas se situacija preokrenula i ja sam taj koji hara. Oni su pustili stomake, izgubili su tu neku auru i energiju koja ih je krasila, nisu napredovali ni u karijeri ni u zivotu i posledica toga je da nisu ni bleda senka onoga sto su bili par godina ranije. Koliko puta si u fudbalu cuo (ako pratis fudbal) da se za nekog igraca prica da je supertalenat i da ce postati vrhunski fudbaler, pa posle par godina zavrsi da igra u Posljskoj ili Ceskoj i nikoga vise nije briga za njega? Moras da radis na sebi bez obzira da li si prirodan talenat ili ne.

      Избриши
  4. Анониман16.9.20. 16:40

    Rekao si da u vezi prihvatamo sve njene pozive osim ako smo spreceni ali si rekao da joj trebamonreci ne jednom mesecno pa me to zbunjuje u kojim situacija reci ne?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo Ne vazi za vezu da ne savijas kicmu kada ne treba.

      Избриши
    2. Анониман20.9.20. 23:59

      Moze primer jedan nisam bas razumeo?

      Избриши
    3. Ne vazi za odbijanje poziva. Vazi za odbijanje onoga sto se kosi sa tvojim verovanjima i principima. Na primer imas nesto vazno da uradis a ona hoce netflix da gledate. Situacije za rec NE se desavaju.

      Избриши
  5. Анониман28.11.20. 22:01

    Sta po tebi znaci biti uspesan sa zenama?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bitnije je sta tebi znaci. Meni je mogucnost da zadrzim onu koju zelim.

      Избриши
    2. Анониман28.11.20. 23:32

      Jesi li ozenjen spartanac?

      Избриши
    3. Sto pitas? Hoces da me zenis?

      Избриши
    4. Анониман3.12.20. 19:07

      Ako te ja moram zenit posle ovolikog bloga i dve knjige onda je zrelo za apokalipsu hahaha

      Избриши
  6. Анониман27.2.21. 20:46

    Kako da se prikazem devojkama kao samopouzdan, kako da znam da me vide tako?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne dozvoli da njihovo misljenje utice na tebe. Ti znas ko si i sta si. Drugo, treba da steknes pravo samopouzdanje. To znaci znanje i primena znanja. Kada te vide tako - Znaces.

      Избриши
  7. Анониман3.3.21. 17:37

    Devojka puno laze i manipulise, srecom providno.. Da li pokusvati neku korekciju ili prekinuti?

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман24.6.21. 21:12

    Pozdrav.Ja imam problem sa komunikacijom sa zenama.Surovo sam iskren i nekad kazem nesto sto se nekome ne dopada a ja uopste ne mislim da sam nesto lose rekao.Privlacan sam zenama pretpostavljam jer ih otprilike kuliram delujen kao nezainteresovn medjutim totalno sam zainteresovan samo se povukao jer kad prpgovorim katastrofa se zavrsi i svaka privlacnost koja postojala odjednom iscezne.Mnogo me to razocara jer se neretko zaljubim u devojke koje bi ocigledno nesto sa mnom samo im valjda nije u prirodi da one muvaju ili pitaju tipa na dejt ili nesto drugo.Ma da se desavalo par puta tako nesto.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман26.10.21. 14:17

    "Tri glavne muske osobine koje morate posedovati ako zelite da ostane ZAUVEK zaljubljena u vas".. ne bih da kazem da lazes ali mislim da je ovo nemoguce ovo si olako napisao

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jel znas koje su to osobine i koliko su masivne?

      Избриши
    2. Анониман26.10.21. 18:13

      Znam ali kakve one veze imaju i njihova masivnost, ne postoji tacna kolicina kako da momci znaju to? Mnogo stvari za diskusiju a ovako olako napisane bez detaljne argumentacije njihovog uticaja na zensku osobu na "zauvek" periodu ..bez ljutnje ali ne verujem

      Избриши
    3. Ako ste u vezi i imas samopouzdanje, samokonrolu (disciplina, jezik, dela), i izazov si - ZAUVEK ce biti zaljubljena u tebe. Tu postoji i odrzavanje veze o kojem imam 2 clanka i jedno u knjizi. Ovo sve pod pretpostavkom da ona ima dobar karakter i maksimalan nivo zaljubljenosti.
      Ako mislis da je sve ovo lako, izvini ali nisi se nasao u toj situaciji i osvrnuo na put dotle unazad.

      Избриши
    4. Анониман2.11.21. 11:49

      Znaci nikada me ne bi ostavila? Na koja dela se misli? I kako se ispoljava izazov u vezi?

      Избриши