Udica


Postoje nekoliko paralela vašeg ljubavnog života i pecanja. Hajde da krenemo sa prvom:



Da li ste ikada videli da pecaroš stavlja pljeskavicu na udicu kada peca?

Ne. A Zašto?

Zato što smo mi i ribe različita stvorenja. Kada idemo u kafanu, mi ne naručujemo crve.

Kakve to veze ima sa devojkama Spartanac?




Muškarci i žene su različita stvorenja. Ako muškarac tretira ženu kao muškarca (svog najboljeg druga npr), on je na putu odbacivanja. On ne shvata da je humor i izazov ono što je ženi potrebno. Sa druge strane, ako žena tretira svog muškarca kao ženu, i ona je na putu nesrećne veze jer ne shvata da su muškarcu potrebni komfor i lojalnost, a ne da bude pretvoren u psihijatra ili šoping partnera.

Druga paralela se javlja prilikom početnog perioda. Mi smo udica, a ona je riba. Šta mi radimo? Kada pecaroš peca veliku ribu, on pusti da ona proguta udicu pa onda čeka - Strpljenje! Ona ide levo - desno trošeći svoju energiju. Paralelno tome, mi u početnom periodu pustimo da ona pokušava da odgonetne naše postupke i naše strpljenje i izazov. Mi smo udica i zarićemo se duboko. Kao kada riba kapitulira (bez snage), tako će i ona otvoriti svoja usta i "ispovediće" da vas želi samo za sebe i to u vezi. Kada je njena zaljubljenost na prvom nivou, ona je kapitulirala i želi da postane vaš dobrovoljni ljubavni rob i da vam ispuni svaku želju. Za sve devojke koje ovo čitaju, žena kao biće je najsrećnija u ovom stanju.

Treća paralela je prilikom upoznavanja. Ja ih zovem male udice humora. Šta je to? To je kada vaša prva rečenica sa neznancem bude neka šaljiva. To je udica. Zainteresovane devojke i/ili devojke sa smislom za humor će uzvratiti humorom, odnosno "upecaće se". Te udice su vrlo zavisne od situacije u kojoj se nalazite. U klubu ćete reći npr:

"Ćao devojke, izvinite što ste me čekali dva sata "
"Ne poznajemo te"
"Kako me ne poznajete kada smo bili u vrtiću zajedno. Ne pravite se lude nego mi vratite sve igračke koje ste mi tada ukrali."

U biblioteci da vas nauči da čitate, na rodjendanu je pitajte šta vam je kupila za slavljenikov rodjendan.... Ima milion udica, samo ih upotrebite zavisno od situacije. Neke se neće upecati - Pa šta. Bitno je da sve ovo shvatite kao zabavu.

Zapamtite momci, pravi poklon je kada vas naučim da pecate, a ne kada vam poklonim ribu.

Na vašoj sam strani.

Ukoliko želite da postavite pitanje, ili pročitate odgovorena pitanja, to možete uraditi ovde.

Bacite najbolju moguću udicu na nju uz pomoć mojih knjiga Ključ i Dijamantsko jezgro.

12 коментара :

  1. Problem je što je mnogo devojaka pogrešno shvatilo frazu "mušrarci su lovci", pa očekuju da ih jurimo dok one vole da ignorišu. Promašena poenta jer pravi lovac je naoružan strpljenjem i čeka svoj plen da mu sam dođe. Kada bi pecaroš ili lovac trčao za svojim plenom ništa ne bi ulovio, kao ni muškarac koji "juri" za devojkom jer nije izazov. Dobra stvar je što je govor tela oda jer gluma ne traje večno a takođe mu dođe i kao filter za nezainteresovane devojke.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман26.9.14. 16:13

    Mislim da sva ova pravila (ceo blog, knjiga) vaze samo za one momke koji traze pravu devojku i samo mozemo zadrzati pravu pored sebe. A ako hocemo da imamo neke druge devojke jer nas privlaci izgled, reputacija ili 100 drugish stvari, onda nebi trebali da primenjujemo ova pravila. Spartanac tako ja mislim, molim te reci mi da li sam upravu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa nisi. Prvo, i da ne trazis nista na duge staze, zelis da se svidis devojci vise (u odnosu na manje), zar ne? Drugo, niko ne voli odbacivanje, cak ni oni koji nisu zaintresovani za duze staze. Ako nemas glavne muske osobine - odbacice te. Jednostavno.Trece, zelis da budes spreman, zar ne? Sta ako naidjes na devojku koji zelis da zadrzis? Tad je vise nego kasno za pripremu. Cetvrto, dve stvari se desavaju kada udjes u bilo kakav odnos sa zenskim polom. Raskinucete ili cete se vencati. A i ti sto traze kratkotrajne stvari sto pre, nemaju pojma sa kojim bicem se hvataju u kostac. Za pet minuta te procita (bez mene).

      Избриши
  3. Анониман10.10.14. 19:16

    Mislim da je lepota bez sarma je kao udica bez mamca.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман10.10.14. 19:18

    Spartanac ja sam 96 godiste imam jedno pitanje. Da li sam ja dzentlmen ako ustanem ( ustupim mesto )devojci koja je moje godiste u autobusu.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман19.10.14. 00:06

    Procitao sam na blogu da ako vidimo devojku da flertuje sa drugima ili to radi pred nama da treba da raskinemo. Spartanac kako raskinuti u takoj situaciji? Sta reci a da ne ispadne da sam ja ljubomoran bez razloga?

    ОдговориИзбриши
  6. Pa onda si procitao da postoje slucajevi kada to radi. Ja licno bih vratio vatrom na vatru. Ja bih flertovao ispred nje sa drugim devojkama. Obicno se to desava kada imaju vrlo nisko postovanje prema svom momku i ja bih tada primenio indirektnu neverbalnu sok terapiju. Njeno oruzje bi uperio u nju. Uz to, vratio bih se na prvi korak (nema dodirivanja, nema vikenda, vidjanje jednom nedeljno radnim danom). Ako je neverna po karakteru, nista nece upaliti. Takva je - Flertuje sa drugim momcima, ali to je redji slucaj. Obicno su postovanje i nizak nivo zaljubljenosti pravi razlozi i ova strategija iznad bi trebalo da je vrati na pravi kolosek. Ako poludi, imas cvrst dokaz da je ostavis - licemerstvo. Iskreno, momci sa knjigom koji vec ulaze u knjigu sa znanjem, nece dolaziti u ovakve situacije i zato ne razvijam ovakve strategije. Posto si ti vec u vezi - pokusaj i imaces crno belu situaciju. Ili ce da se popravi ili je licemer i poludece. Gledaj da taj flert bude iste vrste kao njen. Nemoj da preteras niti da budes blag. Isti kao njen. Centriraj njene drugarice - udvostrucices efekat.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ulaze u 'vezu sa znanjem - ispravka

      Избриши
    2. Ako si kratko vreme u vezi - raskidaj odmah. Ovo je samo ako je bila nekad dobra (u vezi), a ti bez kicme.

      Избриши
  7. Анониман14.9.22. 18:34

    Dobre su udice... za uzrast 15-17 godina kad muvaš ribu koja radi u Grockoj u kiosku.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Udice su dobre i za njih i za preduzetnice sa sedmocifrenom brojkom imovine. Kada shvatis sta je iza toga, mozda si na pravom putu.

      Избриши