Sada je lakše i bolje




Momci, rešio sam da vam olakšam praćenje mojih postova. Ne samo to.

Na mojoj fejsbuk stranici moći ćete u budućnosti još:

-Čitati kratke citate koje neću objavljivati ovde (zato što su kratki).

-Čitati citate iz Ključa.


-Još toga što mi fejsbuk platforma omogućava (interakciju sa vama na boljem nivou kao što su slike, video snimci, ankete...).


Što se mene tiče, to je odlična nagodba za jedan klik.

Na vašoj sam strani.

Ukoliko želite da postavite pitanje, ili pročitate odgovorena pitanja, to možete uraditi ovde.

6 коментара :

  1. Анониман24.3.15. 21:44

    Otkud pa sad fejsbuk,ako napravimo profil moramo da prihvatimo i sve što on nosi a ti si uvek bio protiv njega.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stranica je javna. To znaci da mogu da je vide i oni koji nemaju profil. Takodje, stranica omogucava novim citaocima da me pronadju (odnosno da pronadju odgovore na svoje nedoumice).
      Znam ja da imam mojih "300" vernih Spartanaca koji nemaju profil. Sadrzaj fejsbuk stranice cete moci da pratite. Shvatas da je ovo stranica sajta, a ne moja licna.

      Избриши
  2. Анониман27.3.15. 01:51

    Spartanac,imam pitanje: Kada sam se vracao kuci sa drugara i dve drugarice od koje mi se jedna dopada kisa je pocela da pada, razisli smo se i krenuli kucama ali smo ja ,drug i drugarica blizu (100metra)a ova sto mi se svidja daleko zivi (2km) i tako ja kad sam doso kuci palo mi na pamet da upalim kola i da je sustignem i odvezem...da li bi to bilo ispravno ili malo papucarski? Nije bila jaka kisa,a prevoz nisam ponudio odmah jer mi bilo glupo da ne pomisli drugar da sam se zaljubio u nju a vec me zeza pomalo sto se nje tice....inace meni je 21 god a njoj 17.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dzentlmenski je to sto si uradio, bez obzira na vas odnos. Jel si pitao za broj? Jel puni 18 uskoro?

      Избриши
  3. Анониман29.3.15. 04:19

    nisam je vozio samo mi je palo na pamet da je stignem kolima i odvezem a da ona ne zna da cu ja to da uradim jer sam vec mogo da joj ponudim prevoz kada smo se razisli,glupo mi bilo da ne ispadne providno mnnogo i da ne pomisli da sam se zaljubio u nju..broj imam jer se druzimo vec nekoliko meseci..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aha, mislio sam da si to vec uradio. Da li daje neki signal? Ja ne bih ulazio u frend zonu da sam na tvom mestu. Zovi je na sastanak. Kazi "Sto ja i ti ne bi izasli (sam smisli gde) tad i tad u toliko sati?" Ako se koprca - nije zainteresovana.

      Избриши