Sreća prati hrabre



Jednog dana, načuh poziv na sastanak jednog momka - "Znam da si veoma zauzeta i da verovatno ne želiš da izađeš sa mnom, ali sam mislio da te pitam da izađemo kad ti odgovara, za svaki slučaj". Pa meni se ljudi povraćalo. Bukvalno mi se povraćalo. Znam da vi, koji me pratite, sigurno ne biste ovako zvali devojku na sastanak, ali se sigurno pitate da li ste najhrabriji?

Kada "zatvarate", da li ste najhrabriji što možete da budete?

Kada ste moj student, i kada iskreno ne doživljavate devojke lično, vi tada prilazite sa samopouzdanjem i aurom i pitate "Koji je tvoj broj telefona?" Bum! Nema "Jel imaš momka?", nema okolišanja i tih gluposti - samo to moćno pitanje koje, pre svega, testira njenu zainteresovanost na licu mesta.

Mnogo momaka se premišlja u glavi kada prilazi devojci: "Sigurno ima momka", "Nisam njen tip", "Udata je sigurno", "Sponzoruša je sigurno", "Pa kako ću kad me svi gledaju?"... Da vam dam 1000000 evra da je pitate za broj, pa pitali biste je i to pevajući! Ali ako ne pokušate i to sa samopouzdanjem - to je automatsko "Ne". Zanimljivo je to da, kako vaše samopouzdanje raste vremenom, manje ćete ih doživljavati lično. Čak će vam sve ovo biti zabavno! Neko gleda o koje drvo da se obesi kada ga odbije devojka, dok je meni smešno kad vidim kako se koprca i izmišlja opravdanja. To je igra brojki! Nekoj duplo lepšoj ćete da se dopadnete sledeće nedelje na primer. Igra brojki, razumete?

Ono što je magično je taj osećaj da imate više sreće. Nije tačno. Samo ste me (konačno) poslušali i izašli iz vaše fotelje u svet (pročitajte Napolje) i počeli interakciju sa ženama kroz nove oči i uši - i sa novim stavom i ponašanjem. Ako samo sedite kući - nemate šanse.

Da vas pitam jedno pitanje. Recite mi imena žena koje su vas odbile pre pet godina ODMAH! Ne razmišljajte! Dajte pet imena i opišite njihove face odmah! Ne možete a? Pre četiri godina? Tri? Dve? Nije ni bitno. Možda se prisećate neke, ali to je tek posle mog pitanja i vašeg dubljeg razmišljanja. Vidite kako vaš mozak zaboravlja informacije koje nisu relevantne. Na kraju krajeva, to što su vas odbile, nije od nikakvog značaja. Ja sam čuo "Ne" (na jedan ili drugi način) trocifren broj puta (ali su često bila i vremena kad ne znam ni ja šta ću sa tolikim ženama). Pa ako vam ovo nije inspiracija, onda ne znam ni ja šta je! Pitam ih da li imaju sestru bliznakinju možda i smejemo se oboje. Sledeća!

Sve je jedna velika igra. Pa šta ako je rekla "Ne"? Sutra će vam duplo bolja i lepša reći "Da" (pa ćete vi reći Ne) i tako u krug. Treba vam samo jedna ljudi!

Zapamtite, stidljivost nije odlika Spartanaca. Budite hrabri i sreća će doći sama.

Strah i stidljivost nisu zavodljivi - Hrabrost je zavodljiva.

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i zainteresovani ste da postanete hrabriji i efektivniji sa ženama a i u životu, bacite pogled na knjige Ključ i Dijamantsko jezgro.


12 коментара :

  1. Анониман18.7.14. 11:25

    Spartanac, mozda ce ovo da zvuci kao slucaj za psihologa, psihijatra, ali ja imam jedan jako veliki problem. Skoro 5 meseci sam u vezi sa curom, medjutim pre nekih mesec i po dana sam imao ispad ljubomore koji je bio skroz bez razloga. Od tog trenutka, ja se osecam mnogo ruzno i bedno, kajem se zbog toga itekako, ne mogu da se opustim, niti normalno da funkcionisem. Njoj je veoma stalo do mene, ona je vrlo brzo zaboravila na to uprkos svemu, iako se bila veoma pogodjena zbog toga. Ja jednostavno ne mogu to da zaboravim sto sam uradio. Tesko mi zaista pada to, ne znam sta da radim. Da li da raskinem sa njom iako se volimo, ili da budemo u vezi i dalje uprkos cinjenici da sam se lose poneo prema njoj, zbog cega imam grizu savest

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ponasaj se kao da nista nije ni bilo i nemoj to da ti se ponovi vise. Drzi teme lakim i zabavnim i primenjuj program odrzavanja iz kljuca. Nadamo se da je taj tvoj postupak u njenoj glavi opravdala. Kako ti se desio ispad?

      Избриши
  2. Анониман20.7.14. 16:19

    gotovo, raskinuli smo, ali zbog nekih drugih stvari, kljuc mi je pomogao da shvatim da nismo jedno za drugo

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ostaviti pogresnu devojku je isto toliko bitno kao i naci pravu, tako da mi je veoma drago sto sam uticao na tvoju odluku. Naravno, znas da nema nazad (procitaj poglavlje). Upravo si sebi dao priliku da upoznas neku bolju devojku. Gledaj na taj raskid kao na dobru stvar i ne vracaj se nazad. Brisi sve poruke i sklanjaj sve sto te podseca na doticnu osobu. Kada te kontaktira, ignorisi. Imaces osecaj usamljenosti koji je posebno pojacan posle nekog raskida. Nemoj da te kontrolise. Proci ce. Bolje je biti sam, nego sa pogresnim ljudima.
      Radi na percepciji i samokontroli i ti izlivi se nece vise desavati.

      Избриши
  3. individualac21.7.14. 00:46

    Spartanac, jedno kratko pitanje :)
    Nasa slaba tacka je zenska lepota, koja je njihova slaba tacka u opstem smislu kada smo mi I pitanju?
    Pozz

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман21.7.14. 21:03

    Mnogo je lakse biti izazov kad tebe devojka juri, kad joj se svidjas, a mnogo je teze staviti je u poziciju da ona tebe juri ( posebno ako je lepa i ima oko sebe mnogo lepsih momaka ) prosto ne znam kako to da izvedem ili mozes biti izazov samo pravoj devojci koju ti juris?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvo, moras da joj se svidis da bi bilo sta pocelo. Drugo, drugi momci te ne zanimaju. Trece, jel imas moju knjigu? Tesko da bi me pitao kako da je imas.

      Избриши
  5. Анониман19.8.14. 23:25

    sta raditi kada je devojka zaljubljena u drugog a ti u nju?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Traziti nove brojeve telefona. Kad se zaljubis u sledecu, neces znati kako se zove ova.

      Избриши
  6. Анониман5.2.15. 23:36

    Imam i knjigu i sve ovo u teoriji znam , ali kada treba da pridjem nemam to samopouzdanje , tj. neznam sta da kazem kad pridjem zbunim se . Sta da radim kako da probijem led ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li pratis to sto u teoriji znas? Doci ces u situaciji kada ce ti mozak reci "Ok, sad je vreme da uradis to i to" Zapamti, pomazu ti kad im se svidjas. Pokusaj jednom i videces da nije nista strasno. Vidis da u knjizi ima faktor 30 tako da ne sme da te pogadja kad se nekom ne dopadnes.
      Druga stvar je da si u veoma javnim sredinama pa te je strah zato sto prilazis totalnim neznancima. Nadji neku prijatniju sredinu za upoznavanje.
      Uglavnom, kako vreme prolazi bice lakse i lakse.

      Избриши