Igra gladi


Na samom temelju ljudskih potreba se nalazi želja za seksom. Onaj ko nas je stvorio nam je stavio potrebu za seksom rame uz rame sa potrebama za hranom, disanjem, vodom. Ova potreba nas tera da igramo igru gladi u našem ljubavnom životu.

Apsolutno razumem svakog muškarca koji želi da zadovolji osnovne ljudske potrebe. Što ste duže vremena u svetu slobodnih, to je igra gladi primamljivija. Glad se povećava i seks postaje prioritet. Sve razumem momci. Čovek sam baš kao i vi.

Dešavalo se da, kad izlazim sa lepoticama, ne smem da ih pogledam od vrata na dole (kad znam da me ne gleda naravno). Jednostavno ne smem jer znam da ce mi se zavrteti u glavi.

Igra gladi je igra koja ima za cilj da zadovoljimo naše potrebe. Ovu igru igraju skoro svi momci i velika većina bezuspešno. Devojke su mahom alergične na mušku glad i ta glad je jedna od glavnih stvari koje smanjuju zainteresovanost. Svaki ljubavni doktor koji prvo centrira telo ne zna baš puno toga o ženama. Ključ je u umu, a ne u telu. Spartancima devojke daju telo na tacni i žele da ga uzmete (neke idu i korak dalje) jer su Spartanci strpljivi i izazov. Šta ako ipak želite da igrate igru gladi sa znanjem koje vam ja nudim? Imam bolje pitanje.

Šta podrazumevate pod uspehom u ovoj igri? Seks sa svakom koja vam se svidi na oko? Za vas malo iskusnije, vi znate da je to prazan uspeh. Drugo, sve ima cenu. Platićete cenu reputacijom, vremenom, novcem i savešću. Ukoliko se ipak opredelite za ovu igru, ne bavite se obmanom i uvek budite svesni cene koju plaćate. Za to vreme koje gubite, možete upoznati Pravu. Uvek imajte to na umu.

Moji Spartanci, što kasnije to uradili sa Dobrom, to bolje. Prioritet je upoznavanje osobe. Seksom možete narušiti vašu objektivnost i proces upoznavanja. Strpite se; loša je ideja.

Šta želite momci? Želite da vam seks bude prazno iskustvno sa previsokom cenom ili?

Seks treba da bude manifestacija zaljubljenosti. Kada ste zaljubljeni jedno u drugo i znate partnera i veza vam je posebna, seks je vanzemaljsko iskustvo. Ja jednostavno ne mogu da ga opišem merodavno. To je neki viši nivo kontakta. To ne bih menjao ni za praznoću svaki dan sa različitom.

Zapamtite momci, strpljenje je ključ! Radite to što želite na vašem putovanju, ali uvek budite spremni za pravu i uvek budite svesni cene koju plaćate (koju treba da platite). Ne vraćajte se nikad na stari zarđali kolosek zbog čega ste i došli kod mene.

Na vašoj sam strani.


26 коментара :

  1. Анониман29.6.15. 22:02

    Odlično tekst. Želeo bih da na vreme rezervišem svoj primerak nove knjige :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Rezervacija je 1000 eura u krupnim apeonima.

      Избриши
    2. Анониман30.6.15. 17:07

      Ništa onda, sačekaću da izađe. Imam samo kovanice od jednog centa...

      Избриши
  2. Анониман29.6.15. 22:52

    Odlicno.Spartanac doktore.Ovo o cemu pises,treba javnost vise upoznati.Jesi li gostovao na nekoj tv,radio stanici?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno. Nisam i ne moram, ali se slazem da javnost treba vise da zna.

      Избриши
  3. Анониман30.6.15. 15:09

    Sve je to lepo, ali tu postoji jedna poteškoća. Konkretno, ako mi tražimo Pravu i preskačemo sex sa svim devojkama na putu do nje, i onda upoznamo Pravu posle 4 ili 5 godina, treba da čekamo još pola godine na sex sa njom. To u suštini znači da treba da apstiniramo 5 godina ili više. Šta ako nikad ne upoznamo Pravu? Takođe, sa svim dužnim poštovanjem, mislim da kada upoznamo Pravu ipak postoji određeno vreme kada će postati besmisleno dalje odlagati sex (u mojoj glavi je to nekih 6 meseci).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A sta ako je nadjes za dva meseca? Poenta ovog clanka je ta da ne radite stvari iz gladi vec iz drugih razloga. Neko je rekao, nista ne treba iz gladi da se radi. Cak ni jesti. Na pocetku mi bilo smesno, medjutim, posto volim teretanu, razumeo sam u potpunosti cak i iz aspekta hrane. Cekas, ali dividende su ogromne.

      Избриши
  4. Анониман6.11.17. 22:25

    Da li sam dzentlmen kada se pozdravljam sa devojkom i poljubim je u ruku(saku), znate na sta mislim?

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман5.12.18. 23:38

    A sta predstavlja uspeh u ljubavi i ljubavnom zivotu? Kako da znam jesam li uspesan u ljubavi ili ne?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ostvarivanje licnih ciljeva u ljubavi je uspesan ljubavni zivot. Ako su ciljevi tabu, to je ok. Ako ih menjas, to je ok. Samo shvati da je za tango potrebno dvoje i da imati tebe za partnera treba druga strana da dozivljava uspehom.

      Избриши
    2. Анониман28.5.19. 16:33

      Nisam shvatio bas?

      Избриши
    3. Sta zelis od ljubavnog zivota? Od toga zavisi.

      Избриши
  6. Анониман28.5.19. 16:34

    Posle koliko vremena veze je u redu imati prvi seks, i da li je ispravno otvoreno je pitati za to?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaces kada imati seks (kada ona to ocigledno zeli). Nije ispravno naravno ako ides po mojim principima iako bi mozda imao rezultata sa lakim zenama ili zenama dugo zaljubljenim u tebe.

      Избриши
  7. Анониман10.10.19. 11:43

    U knjigama je opisano kako se ponasa cura koja je zainteresovana za vezu. Kako da prepoznamo curu koja ne zeli vezu vec samo semu ?

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман11.10.19. 11:55

    https://youtu.be/zS6OkfoGz2I

    Zamolio bih te da prokomentarises ovaj video.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo sta video kaze:
      1. Feel sexual in your body
      2. Give them the look of desire
      3. Speak slowly and pause to build up her intensity
      4. Stand closer to her
      5. Touch her

      Evo sta ja kazem:
      1) Previse jaka energija i prevelika inicijativa sa potencijalnom pravom. Zelim da se pita koliko joj se svidjam i da me je zaintrigirala njena licnost a ne njene grudi. Deluje nekad na lake zene ili na zene koje vec imaju jaku hemiju prema meni pa ne mogu u sustini ni da pogresim.
      2) Pre bih rekao pogled sigurnosti nego zelje. Treba biti oprezan sa tim pogledom zelje jer mnogi ne znaju da ga prirodno sklope. Jedino koristan kao polarizacija na samom pocetku je taj pogled zelje ali ne guruce zelje.
      3) Malo malo malo neprimetno sporije cisto da kontrira neku nervozu. Ako oseti da je namerno sporije onda si cudak.
      4) Ne slazem se. Stojim gde jesam ALI pratim koliko ona drzi razdaljinu, da li je okrenuta prema meni, koliko duboko me gleda kad me gleda i eventualno gde su joj stopala okrenuta (opciono).
      5) Ne slazem se. Radi samo sa devojkama koje vec imaju jaku hemiju prema meni i ne mogu da pogresim. Za sve ostale je pruzanje ruke napadno. Rusi bilo koju tenziju izmedju nas i pretstavlja me u svetlu kao da ja imam potrebu da pipam zene prerano. Ne radi.

      Ja sam decenijski terenac i nisam se juce setio da pravim jutjub kanal sa nekim otrcanim gejm forama. Evo vidis zasto - 80% je pogresno i ne radi. Cekam da narucis moje knjige i ti meni das fidbek.

      Избриши
    2. Анониман14.10.19. 20:24

      SPARTANAC PRESAO IGRICU! Koliko mi je drago sto toliko covek zna o m/z odnosima! :)

      Избриши
  9. Анониман13.10.19. 21:04

    Imam knjige, ali me zanima da li je ovo ispravno ponasanje sa curama koje nisu potencijalne prave.
    Sto se dodira tice da li dodirivati ili uvijek cekati da ona inicira dodir. Pricam o curama koje nisu za vezu. Hvala na odgovoru!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zakazi razgovor i lepo mi objasni sta zelis i za sat vremena resiti sve nedoumice. Dobices vise nego sto ocekujes od jednog razgovora.

      Избриши
  10. Анониман4.12.20. 14:48

    Dragi Spartanac.

    Moram se izraziti cvrsto neslaganje sa ovim sto pises.

    Biologija + kulturna epoha u kojoj zivimo apsolutno svaku prednost u vidu seksualne i igre polova daju prednost zenama.

    Dok ti ovdje promovises "gladovanje", zene nemaju nikakav problem da uzmu i realiziraju: seksualnu potrebu, potrebu da budu nasmijanje, ili da budu razumijevane, ili potrebu za emotivnom podrškom, ili finansijskom podrškom, za njeznoscu, za gruboscu - naravno, ovo sve uopste ne moraju naci u jednom muskarcu (i pitanje da li je i muskarac koji ima sve kvalitete uvijek u "koncentraciji" da ih sve aplicira), nego mogu imati nekolicinu njih koji će "pokriti" cijelu stvar.

    Muskarcima ostaje da: 1. se realiziraju u jednoj ili samo nekoliko uloga svjesni da ce zena uvijek drugdje traziti ono sto joj fali i da nikada nece prestati traziti bolje i vise (i da naravno nece cekati u momentu kada tebi ponestane onog sto joj dajes); 2. da progutaju pilulu iluzije i nikada ne priznaju zene za ono sto jesu nego nastave vjerovati u djecacke manifestacije; 3.) da rade na tome da sami postanu "ulov" - i da nikada ne dopuste biti ulovljeni.

    NE POSTOJI "PRAVA"!!!

    Sto se tice potrebe za potomstvom - tu stvari treba gledati iskljucivo racionalno, a nikako emotivno i ne ucitavati nista vise od onoga sto jeste.

    Sto se tice braka, u danasnjem odnosu u utrci polova - na to bi jednostavno bilo glupo i pomisljati.


    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман18.6.21. 06:07

    A na sta mislis kad kazes da treba racionalno gledati na potrebu za potomstvom?

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман29.3.22. 12:59

    Slazem se, ali dok ne nadjemo pravu ili u periodu kada nemamo devojku dugo vremena je li u redu jednostavno da to resim sa prostitutkom, jer mi fali seks? pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako mene pitas, bolje je prostitutka nego da se zaljubljujes u lake zene koje te povrede na kraju. Plus kostaju mnogo vise novca.

      Избриши