Mač i štit



Ljubav i rat. Neko bi rekao da su to dve potpuno suprotne stvari. U stvari, ljubav i rat imaju više sličnosti nego razlika. Neki pisci kažu da ljubav jednako rat. Pa nisu ludi momci, bar kad je to u pitanju.

Ovo je borba momci. Kada savladate borbu sa sobom (disciplinujete se), počinje borba sa "neprijateljem". Potreban vam je mač i štit. Mač za napad i štit za odbranu.

"O čemu pričaš Spartanac?"

Vidite, sa leve strane su 80 članaka i u Ključu ima 170 poglavlja. Neki od tih članaka su mač, dok su neki štit. Sa znanjem od nekih napadate, dok se sa znanjem od nekih branite. Mač služi da njena zaljubljenost dostigne visinu i čvrstinu. Štit služi da se vaša zaljubljenost ne pretvori u bol i ozlojeđenost.

Bez mača, bićete dosadni, neaktivni, neprivlačni, stajaćete u mestu... Bez štita, igraće se pogrešne sa vama, gubićete vreme, novac, zdrav razum, podložni ste velikom emotivnom bolu...

Da, ključ je imati mač i štit. Jel ste gledali film "Ip man"? Kad se bori, to mu je sekundarna priroda. Brani se i napada sa bukvalno intuitivno. Da zna samo da napada, prebili bi ga. Da zna samo da se brani nikog ne bi pobedio.

Želim da naučite da napadate i da se branite momci. Nije sve u zavođenju, niti je sve u analiziranju karaktera devojke. Mora da spojite ta dva i da dostignete nivo gde će sve biti prirodno. Da li ste videli da Ip man pravi grimase ili se znoji? Ne, za njega je to prirodno.

Kada pitate prvu za broj telefona, neće vam biti prirodno. Kada pitate pedesetu, biće vam kao da pitate za žvaku u prodavnici. Nasmejati devojku će vam biti teško u početku. Kasnije će se smejati po difoltu. Nasmejati ženski pol biće vam nešto najlakše.

Kada treba da ostavite prvu zato što se ne uklapa, neće vam biti prirodno. Kada ostavite desetu, neće vas interesovati njeno emotivno stanje. Znaćete da će vas preboleti, ali da je su vaš život i vaše vreme neprocenjivi.

Zato momci, naoštrite mačeve (nauka humora, broj telefona, intervju, prvi sastanak, telefon, izazov, kavaljerstvo, zatvaranje, džentlmen, izgled i još puno ostalih odlomaka).

Podignite štitove (Fleksibilnost, zvocanje, vaša zaljubljenost vas laže, odbacivanje, brak, ženski jezik, veza, emocionalni prtljag i još puno ostalih odlomaka).

U ovoj igri ste ili ratnik, ili žrtva.

Na vašoj sam strani.

Nemojte ići u "bitku" nepripremljeni. Opremite se mačem i štitom u vidu knjiga Ključ i Dijamantsko jezgro.

8 коментара :

  1. Анониман12.3.15. 22:25

    Odlican clanak.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман14.3.15. 13:31

    Spartanac moram da ti kažem da sam ja tek sad shvatio da je fizički izgled presudan. Sad mnoge stvari dobijaju smisao. Juče sam sreo devojku koju nisam video 5 ili 6 godina. Tada mi apsolutno nije bila privlačna. Sada, žešća transformacija. Bukvalno kao sa neke glupe reklame, ona fora pre i posle. Šminka, kosa, savršena linija, operisala nos (ne šalim se). Da li i devojke tako posmatraju muškarce u slučaju nekih velikih poboljšanja fizičkog izgleda? Znam da piše Jedna šansa po devojci i da Nezainteresovanost ne postaje zainteresovanost.........

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da tu postoji izuzetak. Na primer, ako te nije primetila u osnovnoj skoli, a srela te je sada kad imas 25 i dopadas joj se -To moze. Ali, na primer, ako ste se zabavljali u srednjoj skoli godinu dana i ona te je tada ostavila i sretnete se sada kad imas 25, ne mozes da joj se dopadnes koliko god bolje da izgledas. Vec je napravila negativan otisak tebe u njenom mozgu. Nadam se da sam ti odgovorio na pitanje.

      Избриши
    2. Анониман20.3.15. 13:00

      odlicno:)

      Избриши
  3. Анониман21.5.22. 17:19

    poz, kad pricas sa muskarcima i devojkama kako ti reagujes, da li pokusavaas da ih impresioniras? tipa da te sto bolje shvate, zavole... npr ja hocu sto bolji utisak da ostavim ne znam da l je to dobro, posto se pogubim od tolikog fasciniranja njih da li to treba promeniti ? i jos jedno pitanje kad si isao gradom, sedeo u kaficu itd kako si gledao na devojke, jesi ih odmeravao da kazem bio gladan ili nisi im toliko davao na znacaju? verovatno to utice na privlacnost kad gledas svaku devojku koja prodje i prosto vide da si gladan-treba mi devojka fazon ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada se upoznajem, gledam da se opustim ako slucajno upoznam devojku koja mi se dopada. Ako naidje situacija da je pitam nesto, pitam je i cekam da vidim kako ce da mi odgovori. Ili cekam da ona mene pita nesto. Znaci samo se opusti i cekaj priliku. Postavljas sebe u poziciji da upoznajes dosta zena.

      Избриши
  4. Анониман25.5.22. 17:51

    Hvala na odgovoru, upravu si treba biti opusten jja sam obicno pokusavao da fasciniram devojku i tu se pogubim. Jer sam razmisljao sto bolji utisak da ostavim, ali realno ne moze ona odmah to da proceni ko si ti, okej treba imati dobar govor tela vlasnika hotela itd ali opet biti opusten.

    ОдговориИзбриши