Da li joj se sviđam?



Momci, sledi jedan od najjednostavnijih principa. Međutim on toliko ega, racionalizacije i kalkulacije povlači za sobom da postaje jedan od najtežih da se prihvati.

Vidite, kada upoznamo neku devojku koja nam se dopada, automatski želimo da je upoznamo bolje i budemo bliži sa njom (između ostalog). U ovom smislu, mi kao stvorenja smo jednaki. Ona takođe želi da nas upozna bolje i bude bliža sa nama.

Generalno (u većini slučajeva), ona ima manju zainteresovanost od nas na početku jer više ulaže u taj odnos. Samim tim, prvo mora spustiti neke zidove kako bi tu zainteresovanost otvorenije manifestovala i želja da se upoznamo bolje je manja od naše. Morate napraviti razliku od "manja od naše" i nepomaganja.

U konverzaciji, devojka koja pomaže pita pitanja o vama, ili vas dodirne, ili vas gleda sa nekim žarom, ili sva tri... Ona pomaže jer je zainteresovana i želi da vam se "približi". Kada je devojka zainteresovana, ona želi da vam da broj telefona. Ponoviću rečenicu za one koje mrzi da pročitaju dva puta.

Kada je devojka zainteresovana, ona želi da vam da broj telefona.

Tom analogijom, kada potražite broj, ona neće da se koprca kao ona koja ne želi ništa sa vama. Ona neće da se koprca kada je pozovete na kafu sat vremena. Ona neće da odbije sastanak (bez kontraponude). Ona neće da prekida sastanak posle 40 minuta (osim ako niste dokazali da treba). Ona neće okrenuti glavu kada krenete da je poljubite...

Ne mešajte ovo sa konceptom davanja. Ovde je reč o zainteresovanosti i mnogi momci se bune jer ne postavljaju sebi jednostavno pitanje: "Da li mi pomaže?"

Toliko je jednostavno momci. Sa zainteresovanom devojkom je sve glatko i jednostavno. Neki će reći: "Spartanac, šta ako je zainteresovana, a odmaže mi". Ako je to moguće, onda je ona idiot i ne treba ti.

Zapamtite, ovde nema ega.

Ne pomaže vam - Sledeća!

Pomaže vam - Hajde da vidimo od čega je napravljena.

Ako smo mi zainteresovani, i ona je zainteresovana, MI imamo isti interes - da se spojimo! Ili shvatite ovo, ili gubite vreme...

Ali znajte jedno - Na vašoj sam strani.

Opširnije u knjizi Ključ.



40 коментара :

  1. Poštovanje Spartanac,
    Iz ličnog iskustva znam da sve što je ovde navedeno je tačno, ali ipak ova tema se ne može sagledati ovako rigidno. Hajdemo da više uključimo psihologiju na ovu temu, šta Spartanac misli o Teoriji stilova afektivnog vezivanja

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovanje tebi Vlado. Ja temi musko-zenskih odnosa posvecujem dve knjige i blog. Treba ti nedelju dana samo jednom da sve procitas. Ali, kada je ovo u pitanju, Gospodin Ajnstajn je u pravu. Ako ne mozes da objasnis sve u jednoj recenici (ili detetu od 8), nesto nije u redu. Bio sam sa vise od nula zena, iako je to tesko poverovati. Sve kojima sam se svideo su mi pomagale. Sve! Psihologija je druga tema. Ovde je tema na samom glatkoci perioda sastancenja. Ako mi samo radimo ceo posao, i pritom ga je tesko realizovati, onda to znaci da ona ne pomaze i da nije zainteresovana za tebe kao licnost u romanticnom smislu. Ego ne voli ovaj zakon. Ne voli ga ni moj ego ni tvoj niti bilo ciji. Ali tako je... Aj ti objasni detetu od osam godina teoriju stilova afektivnog vezivanja. Pfff, pa ni ja ne razumem o cemu se radi na osnovu naslova sto sam zivot posvetio ovome. Ali kada detetu kazem da ce mu devojka pomagati da se spoje ako joj se dopada, mislim da ce me shvatiti. Ne moras da delis to moje misljenje. Rigidno je zato sto je devojka, ili zainteresovana, ili nije.
      Tacno je to sto Tolstoj kaze da uspesni parovi lice jedni na druge. Njen nivo zaljubljenosti je visok, odrzavaju vezu (ne uzimaju se zdravo za gotovo), postuju se, imaju romantiku u vezi itd.

      Избриши
  2. Анониман4.6.16. 01:19

    Spartanac, naleteo sam na ovaj blog pre nekoliko dana i cini mi se da je postojala tema gde govoris o tome sta ona radi i kako se ponasa dok je u nasoj blizini.Planiram da krenem da citam ponovo,ali nemam vremena toliko a zanima me ovo.
    Keep up the good work!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман24.6.16. 18:45

    spartanac,u toku ćaskanja i flerta sa nekom devojkom u veseloj atmosferi kad je i ona fino i vidno raspoložena kaže ,,ne sviđaš se ti meni'' dali ona baš uvek to i misli ili vas ponekad i slaže?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja bi rekao: "Ko kaze da se ti meni svidjas?" i promenio bi temu. Ne laze te.

      Избриши
  4. Анониман29.6.16. 20:16

    hm pa i kolegi je jedna tako rekla da joj se ne sviđa a eno su već 3 godine u vezi!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A zasto bi neka devojka rekla "Ne svidjas se ti meni" ako je nisam pitao "Jel ti se svidjam?"? Jel hoce da me nasmeje sta? Sto ti devojkama ne pricas "Ne svidjas se ti meni?" kada ih zavodis? Zato sto znas da je to glupo. Zasto stavlja na sto moju zainteresovanost. Odakle ona zna da li se ona meni svidja pa tvrdi da se ja njoj ne svidjam? Ako hoce da me nasmeje, ja ne mogu ni jednu situaciju da simuliram gde je to smesna izjava. Najlogicnije objasnjenje je da jasno stavlja granicu i da si u frend zoni i da hoce da ostanes tu. Druga stvar je kada ona prica drugaricama da joj se ne svidjam a u realnosti joj se svidjam, a drugo je kada mi kaze u oci dok je zavodim. Napravi razliku. I trece, ako kaze tako nesto, a svidjam joj se, ona je idiot (kad vec tako moram da se izrazim). A ti slobodno proveri sve ove tvrdnje i radi kako zelis ako sumnjas u logiku.

      Избриши
  5. Анониман29.6.16. 21:40

    brate ja znam šta sam čuo u vezi toga drugara,kažem ti kažem bio metar od njih on je zavodi i ona mu to kaže da joj se on ne sviđa i eto već 3 godien u vezi!a ja ovu nisam zavodio već se samo malo neobavezno flertovao!ne flertujewm ja uvek veze radi već i zato da mi bude zanimljivo bez neke namere!a jedno znam to je sigurno da žene jedno govore,drugo rade a 3 misle!

    ОдговориИзбриши
  6. Sta mislis o devojkama koje spavaju sa momcima vec prvo vece?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mislim nista lose ako zeli brzo da me strpa u krevet. Ako zeli bilo kog muskarca u krevetu ili van, to mi je los znak. U kljucu govorim momcima da, ako devojka ima potencijala, da budu strpljivi (cak i da odloze sami taj cin ako ide prebrzo). Mada, ako smo ja i ti na seminaru i ti si iz Kijeva, a ja iz Barselone i sutra se vracamo kuci i svidjam ti se mnogo - kazem uzivaj. Ovako sacekaj neki sastanak. Sam seks taj seks ce biti bolji ako je ukljuceno vise poznanstva i emocija.

      Избриши
  7. Da li bi vredelo da pokusas da se zabavljas sa devojkom koja zivi u gradu 300 km od tebe(obzirom na udaljenost, njen zivot, posao). Koliko to tesko moze da bude iz tvog ugla?

    ОдговориИзбриши
  8. Одговори
    1. Kazi joj da ti se javi ako dolazi ili da ces se javiti kad dolazis i ostavi na tome.

      Избриши
  9. Imam jos jedno pitanje. Izasao sam sa devojkom prvi put, otisli smo u neki klub gde smo se ljubili. Kad smo izasli nije htela da me drzi za ruku. Bio sam zbunjen skroz. Kad sam je dopratio kuci pozvala me je gore, i prvo vece smo imali vec sex. U cemu je caka, kakva je to devojka? Cisto da razumem za ubuduce.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iskreno, mislim da si iskoriscen. Dobila je to sto je htela i nemoj da se zacudis ako te sada odbaci. To mi bar intuicija kaze, mada mozda i gresim. Intuicija mi takodje govori da je mala sansa da si ti prvi sa kojim je uradila ovako nesto. Da je neki moj Spartanac u pitanju, on moze da ima vrlo mocan uticaj za nekoliko sati gde moze da joj spusti sve zidove kako bi ga htela odmah (njega, a ne sve koji joj se malo svide), ali ovako...
      Elem, ne svidja mi se tvoj pristup iako mislis da si ostvario neki rezultat. Meni je rezultat ono sto se nalazi u njenoj glavi i tako i baziram ceo moj koncept.
      Drzanje za ruku je pogresno i treba to da zamenis ponudom svog lakta. Zasto si je izveo u klub? Apsolutno najgore mesto za prvi sastanak. Nit mozete da pricate, nit je mesto romanticno, nit ste izolovani. Vidis, zato sam napisao celu knjigu. Da opeglam sve ove sitnice koje gresite i zbog kojih bivate odbacivani.

      Избриши
    2. Анониман29.7.21. 17:47

      Ali može na mesto poput male svirke u romanticnom klubu na otvorenom

      Избриши
  10. Ne mislim da sam ostvario neki rezultat, zato sto to nije bilo ono sto sam hteo. Zato sam uzeo tvoju knjigu da skapiram u cemu ja to gresim. Sta radim pogresno? Da sam je procitao ranije ne bih ni ulazio kod nje u stan. Btw odlicno si pogodio ovo prvo. U stvari cak msm da mi je ucinila uslugu jer znam da vrv ne bih bio ni poslednji, a znam da cu ja sa svakom sledecom biti sve bolji i bolji.

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман20.7.18. 15:04

    Sta bi uradio da ti se javi devojka koju znas iz vidjenja i prizna ti da je ludo zaljubljena u tebe vec vise godina, ali da nije mogla ranije to da izusti?

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман9.1.20. 02:57

    Jel moze jedna pomoc tj savet? Ovako,poceo sam da se vidjam se sa jednom devojkom koju znam odavno ali na cao cao jer poznajem njenog oca koji je automehanicar i znas kako vec ide kad vozis Renault :D E naravno jednom mi je trebao njen otac ali nisam uspeo da ga dobijem na broj pa sam pisao njoj da pitam zna li gde je,od tada poceli smo i da se cujemo i to traje od prilike oko 3 meseca vec ali naravno bez vidjanja cisto dopisivanje i zezanje tako da kazem.Naravno pre dva meseca smo izasli prvi put popili pice sve je bilo ok odvezao sam je kuci,pitala me,zelis li da svratis naravno odbio sam sa razlogom da ustajem rano zbog posla sto i jeste bila istina to vec zna jer po profesiji sam keramicar a i radim 25 sati dnevno svesna je toga a kad ne radim onda previse obaveza imam...Dobra je devojka stvarno jer znam njene roditelje znam price sta je i ko je,jer bas je mali grad u kome zivimo...Znam da je "davalac" dacu jedan primer a bilo ih je vise za ovih dva meseca...Vozio sam nju i njenu majku na jedan malo dalji put naravno stali smo usput da veceramo i secam se zapalio sam zadnju cigaretu zguzvao paklicu i ostavio samo pored,ona je ustala kaze "Idem do prodavnice" otisla kupila mi cigarete i donela i samo rekla "Vidim da nemas vise" Bio sam odusevljen ko nebi bio i bilo je dosta takvih situacija a ona je u fazonu kad vec nista ne placam mogu ove sitnice makar :D Isao sam skoro na put do moje majke tj familije koji zive u drugom gradu pitao sam je da podje sa mnom da mi pravi drusvo pristala je naravno i svima pricala tamo da je snajka :D Imao sam i jedno krstenje skoro pitao je da ide samnom kao pratnja i naravno posla je,da ne duzim...Sve u svemu citao sam dosta tvojih odgovora na ovom sajtu cak pre nego sto sam ista poceo sa njom i ponasam se tj trudim se da joj budem "izazov" sto naravno deluje itekako...problem je sto se mi nismo ni poljubi ni jednom do sad aj da kazem ovih zadnjim mesec dana konstantnog vidjanja nisam ni probao sve me je strah da ne pokvarim odnos jer postujem njene roditelje kao i oni mene a ona je u fazonu ti si moj muz ja sam tvoja zena naravno i njeni su poceli vec da me zovu zete sve kroz salu naravno makar sto se njenih tice,e sad mene zanima da li se ona samo zeza ili stvarno nesto zeli nesto vise dal nije glupo da je pitam to ili da sacekam jos malo? A ume cak i da ljubomorise po nekad kad ne stignem da odgovorim na poruku kao naprimer kad izadje i popije malo kao sada dok citam i pisem ovo :D hoce kuci iz grada a hladno je,pare za taxi zaboravila a ja nisam video poruku,samo mi je kasnije stigla poruka kuci sam nije meni problem pesaka da odem nisam narcis a vidim i muza ko da nemam ne ume da se javi..ali mrtva ozbiljna i jos se naljuti sto nisam video poruku u fazonu ko zna gde sam i sta radim... Previse stvari za kratko vreme ne znam sta da mislim a stvarno je devojka na mestu i nebi da je izgubim ni kao osobu a i devojku makar za u buduce ako bude nesto bilo ? samo pitanje je sta da radim dali da idem dalje da probam mozda je stvarno ozbiljna zeli nesto vise ili da je jednostavno pitam sta zelis od mene pa i da kaze "NE" znam nece biti isto ali opet ce manje da se pokvare odnosi sto se nas dvoje tice ? Hvala unapred

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naruci knjigu/e danas. Dobra prica moze vrlo lako da se pretvori u losu ili u zaborav samo zato sto se lose upravlja odlukama u pocetnom periodu. Na primer dopisivanje, sastanci bez progresa, neefikasnost. Evo na primer velika greska sto se niste poljubili do sada i sto dopustas dopisivanje i uzimanje zdravo za gotovo (taksi)... Popuni porudzbenicu.

      Избриши
    2. Pozdrav sa saborca. Ovo sto si napisao deluje kao stvarno dobra prica iz koje se moze videti da si ti poprilicno zagrejan za tu devojku, a mozda i ona za tebe. Sad je vreme da skines roze naocare, procitas 4. pausus ovog clanka i analiziras da li se nesto (ili sve) desilo prilikom vasih susreta.

      NIKAKO NEMOJ da je pitas sta zeli od tebe! To se resava na drugaciji nacin, koji imas u knjizi. Kao sto si investirao u onu seckalicu za plocice, investiraj u sebe i odvoj deo zarade (~3 kvadrata) za Kljuc za pocetak (svakako imas pravo povracaja ukoliko ne budes zadovoljan). Kupovina knjige je investicija u sebe, a i nacin da zahvalis Spartancu za sve ove clanke na sajtu i ostale korisne komentare.

      Kako bi saznao koje su njene namere, pozovi je na sastanak, obrati paznju na signale i obavezno idi na poljubac (kad procenis da je trenutak). Ako se buni za poljubac, pozovi se na vas odnos muz-zena. Tad ces znati na cemu si.

      Dopisivanje bi stvarno trebao svesti na minimum - razlozi za to su brojni.

      To sto se kao naljutila je samo jedan od nacina kojima zene manipulisu muskarcima ili ih testiraju da vide njihovu reakciju: da li se drze svog stava ili ce popustiti i opet biti po njenom ili kompromis (tu vidis kakav je njen karakter). Nikad ove testove nemoj da shvatas za ozbiljno nego okreni na humor.
      Spartanac, moze objasnjenje ovo za taksi, kako da se on izvuce iz te situacije?

      Избриши
    3. Анониман10.1.20. 10:59

      Lepo, da kaže da je pio alkohol i zato nije smeo da vozi i dođe po nju, jer bi to bilo neodgovorno.

      Избриши
    4. Pa napisao sam. Uzima ga zdravo za gotovo.

      Избриши
  13. Анониман10.1.20. 16:18

    Pozdrav Direktore :D Hvala na odgovoru.Naravno da cu naructi knjige za neki dan zbog nekih problema ne mogu bas odma ali za neki dan bice tu obe,za razne gluposti dajem pare mogu i za ove knjige a nisam ih do sad narucio cisto da pogledam o cemu se radi ovde kod Spartanca i da ne kupim i procitam i vodim se po tome ako je pogresno ali vidim da nije i hvala mu na ovome. Postavio sam ovo pitanje pre svega da dobijem neki savet da nesto ne uprksam pre nego sto procitam knjige.Na cetvrtom pasusu ovog clanka cak mozda sve tri stvari su tu ume cak i da nasloni glavu na moje rame i zagrli dok pijemo kafu trazi da je ceskam tj ceskamo nekako sve je tu dobio sam i masazu jednom cak uvek gleda da sedne pored mene ako je neka guzva i ako to pokusava da sakrije a sto se tice zara u pogledu ne vidim nosi naocare hahah salim se :D Ima taj neki stidljiv smesak uvek kada me pogleda :D Cesto se desava da me pita gde sam,gde radim da napravim pauzu i da odem na kafu. Naravno imao sam dosta devojka do sad da ne bude da se hvalim,imam 27 godina nisam bas neki lepotan ali imam taj humor svestan sam toga i ni jednu devojku nisam smuvao odmah,nego posle odredjenog vremena kad se bas upoznamo one pocnu mene da muvaju tako da kontam da imam ono nesto da ih privucem ali problem dodje kod zadrzavanja valjda...Jel tip sam takav da imam svoje JA i stvarno uvek kazem sta mislim i volim da je sve kako se dogovorimo i na vreme takav sam i sa devojkama jednom oprostim ako je sitnica drugi put se samo udaljim pa se pitam ponekad dali je do mene?? Sve u svemu culi smo se sinoc pozvala me je kod nje da sedimo i da narucimo picu ali rekao sam joj da ne mogu da stignem i dogovorili smo se za drugi dan,tako da tada ici cu na to da je poljubim i da vidimo gde smo i sta smo pa vam pisem ishod dogadjaja...do tada voleo bi samo da dobijem neki savet bio bih prezahvalan da ne sj*ebem stvar ako bas ne moram...Hvala unapred svima i Spartancu na odovoru.

    ОдговориИзбриши
  14. Poštovani "Spartanče". Pronašao sam tvoj sajt a ujedno sam odlučio da kupim tvoju knjigu"Ključ" koja mi se čini veoma interesantnom. Većinu grešaka koje sam učinio u životu(što je neko negde rekao) uči na tuđim greškama. Ne, ja sam učio baš na svojim. Neću mnogo da dužim priču. Jednostavno ja sam preživeo sve moguće u životu. Odrastao sam sam na ulici. Preživeo ali u najgorem smislu. Zaljubljen sam u jednu devojku MNOGO. Ja nisam klinja ili nekakav šarlatan pa da pišem tu nekakve priče. Jednostavno kada bih ona bila moja ja bih bio najsrećniji čovek na planeti. Verujem da znaš i razumeš šta hoću da kažem. Tolika doza ljubavi(prave,iskrene) prema jednoj osobi za koju bih i život dao bez razmišljanja. Reci mi da li je moguće da ona na nekakav način, kada te pogleda ili kada te sretne oseti tu toliku ljubav koju ti osećaš prema njoj? Nisam ja zaljubljen u nju od skoro. To traje dugo. I to ne popupšta ni malo.Veliki pozdrav i kada pročitam knjigu( koju jedva čekam) ću ti javiti svoje utiske. Hvala unapred..Vlada..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Procitaj clanak "Onda kada smo zaljubljeni"
      Nemam te na spisku za knjigu Kljuc. Popuni porudzbenicu ponovo.

      Избриши
  15. Анониман1.8.20. 13:30

    Zdravo Spartanac,
    Imam jedno pitanje. Upoznao sam jednu devojku pre mesec dana, sretali smo se mozda jednom nedeljno. Ja sam uzeo njen broj i pozvao na sastanak koji je ona prihvatila ali se nije dogodio jer ona tada nije mogla, a nije dala kontra ponudu. E sad nakon toga dopisivali smo se ponekad na moju inicijativu i ona je prilikom dopisivanja bila dosta zainteresovana, pisala je o nekim svojim licnim stvarima, par puta mi dala kompliment, rekla kako ne bi volela da se vise ne vidimo itd ali se desavalo da se u sred dopisivanja izgubi i uopste ne odgovori na poruku.. E sad sta ti mislis o ovome, da li je ona uopste zainteresovana, ili da je zaboravim i krenem dalje ili da pokusam ponovo da pozovem na sastanak? Hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da ne odgovara Spartanac džabe. Druže nezainteresovana je, što bi rekao Spartanac sledeća.

      Избриши
  16. Анониман3.8.20. 18:00

    A zasto mislis da bi mi dala svoj broj i uopste prihvatila sastanak ako nije zainteresovana?

    ОдговориИзбриши
  17. Анониман1.3.22. 17:18

    skontao sam spartanac da je dobro nevracati se bivsim devojkama i onim koji nemaju dobre osobine em sto to od tebe ne pravi civiluk em daje ti samopostovanje i nekako postajes bolji muskarac. prrivlacis druge devojke, valjda tom aurom

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dajes sebi sansu da upoznas novu devojku. Da podignes nivo vestina i poznanstava. Da vidis da usamljenost ne ubija. Ljubavni zivot je ozbiljna igra i ne bi voleo da zastranis sa osobom za koju znas da je pogresna za tebe.

      Избриши
  18. Анониман2.6.22. 13:29

    Pozdrav Spartanac,

    slučajno sam naleteo na ovaj tvoj članak, što me je povuklo da pogledam i ostale tvoje članke, i samo mogu da kažem da pogađaš u centar, i da samo tako nastaviš. Međutim, meni se desila jedna krajnje čudna situacija vezana baš za ovu temu. Koleginica koristi prilike da bude u mojoj blizini na poslu, i saznao sam da se raspitivala da li ima šanse kod mene. Međutim, kad sam je pozvao prvo na kafu, pa na ručak, pa još neke aktivnosti, ona me odbila indirektno pod različitim smešnim izgovorima - u gužvi je, nema vremena i sl. Pritom, ona je u nekoj čudnoj vezi na daljinu koju spominje samo kad mora. Posle tih poziva i odbijanja na sam se maksimalno distancirao jer ne želim da pružam pažnju bilo kome ko to ne zaslužuje. I ok sam sa tim, ali me zanima o čemu se tu radi, pošto se ne uklapa u šablon. Ok, odbijen sam, nije zainteresovana, ali se par dana pre poziva raspitivala za mene. Imaš li neki komentar na ovo? Hvala unapred

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naleti na clanak Reci sapucu, dela vriste.

      Избриши
    2. Анониман4.6.22. 21:38

      Pročitao sam članak, jasna mi je poenta. Hvala ti. Samo mi i dalje nije jasno čemu ta razlika između dela i reči? Da li je jednostavno idiot kako si ti napisao ili?

      Избриши
  19. Cao Milose,

    U zivotu sam sam imao tri ozbiljne, tj visegodisnje veze. Jedna se zamalo zavrsila brakom, nju sam ja uspio da unistim i psihicki oporavak od toga je dosta trajao ali je zavrsen. Svaku sam mnogo volio, ne u pocetku, jer je u pocetku naravno zaljubljenost, a onda vremenom je dosla i ljubav. Po prirodi sam poprilicno emotivna osoba.

    Poslije oporavka upoznao sam par djevojaka koje su bile za zainteresovane, ali starije od mene sto meni predstavlja ogromnu prepreku i ne interesuju me za ozbiljnu pricu koju zelim da imam. Onda sam upoznao jednu veoma kvalitetnu djevojku, dosta povucenu, koja me interesuje mozda kao niko do sada. Pokusavam da ne naglim jer cu je uplasiti, poslao sam joj poruku da odemo nanpice 20 dana od upoznavanja i rekla mi je da nije zainteresovana. Po meni postoje dvije mogucnosti. . Jedna je da nije zainteresovana, a druga da me se malo plasi (veoma je patrijahalno vaspitana i moguce je da sam ostavio los prvi utisak kada smo se u drustvu upoznali, opijanili smo se kao guske) i ceka da se vise potrudim i dokazem da mi je bitna i da sam je dostojan. Svakako cu je opet pozvati jer sigurno necu da zalim sto nisam malo zagrebao za takvu djevojku. Sta ti mislis?

    ОдговориИзбриши