Zašto je "Snaga" na korici Ključa?


Često me pitaju kakav pogled uputiti devojci koja nam se dopada. Napisao sam u Ključu da je to "Mogu da te imam pogled" (iako je to možda nadalja stvar od istine), ali proizvesti taj pogled nije lako. Razlog je taj što taj pogled mora imati temelj.

Taj temelj je tema ovog posta i dugo sam razmišljao od čega može biti napravljen taj temelj. Na srpskom - Odakle je bre taj pogled koji je zavodljiv kod muškaraca?

Iako mislite da je lako pitanje - nije lako. Morao sam da kopam duboko, ne samo kod sebe vec i kod drugih muskaraca, da bih dostigao suštinu. Ono što sam pronašao kod sebe je to da se sve tri glavne muške osobine ispoljavaju kroz taj pogled.

"Samopouzdan sam jer ne postoji devojka koju ne zaslužujem. Tako te i gledam - zaslužujem te koliko god da vrediš po bilo kojim standardima" (Ana Ivanović ili komšinica iz kraja - pogled je isti).

"Imam samokontrolu jer pored svih banalnosti o kojima razgovaramo, mogu u određenom (pravom) trenutku da te pogledam tako (odnosno da izvučem taj pogled koji je miks moje zainteresovanosti i zračenja glavnih muških osobina). Za to je potrebna samokontrola.

"Izazov sam jer ne pokazujem zainteresovanost na klasičan način - internetom, dodirima, pogledom požude (odnosno napaljenosti). Pogled je centriran na oči, "prodire u dušu" i ne skreće ka tvojim
adutima. Zainteresovan sam, ali sam strpljiv. Mogu da te uberem, ili nastavim dalje".

Temelj je snaga momci. Snaga je potrebna za ovaj pogled. Snaga je potrebna za ovaj život. Ne ona snaga koja vam omogućava da podignete 120 kg na benč klupi, već ona snaga koja vam omogućava da prođete uspešno sve vaše procese. To je ona snaga koja vam omogućava da budete srećni iako je život težak. Ako ste se ikada pitali zašto je neko ljubomoran, a vi niste ništa demonstrirali bolje od te osobe, to ja ta snaga koju ta osoba detektuje. U tom pogledu nema straha, nema dvosmislenosti, već 100% sigurnosti.

Ukoliko je devojka zainteresovana, ovaj pogled je đavolski zavodljiv. Primenjujte ga retko i strateški. Na primer posle pitanja "Kako se zoveš?" ukoliko je ne znate. Ako je znate onda uz neki sugestivan (ali ne direktan) komentar (Na primer: "Pravi si džentlmen što me propuštaš da prođem prva", na to bih rekao "Samo dame primete da sam džentlmen" i uputio bih takav pogled. Generalno pravilo je retko ali što intenzivniji. Zapamtite, taj pogled ispoljava snagu i zainteresovanost, a ne želju za parenjem!

Da sam Joda iz Starwars-a rekao bih - Neka sila bude sa vama.

Pošto nisam, reći ću - Na vašoj sam strani.

Na slici je Vin Dizel.

9 коментара :

  1. Анониман21.2.16. 14:24

    Odlican post. Mada si rekao da ce sledeci biti o humoru.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман21.2.16. 15:33

    Odlicno.Moze li malo detaljnije o emocionalnoj manipulaciji od strane zenskog pola,koja je tako cesta i vesto maskirana zloupotreba emocija?Hvala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imas clanak Igre koje devojke igraju. Oni misle da imaju moc ako kratkotrajno izmanipulisu nekog muskarca da uradi nesto sto inace ne bi uradio. Supermoc je odrzati njegovo interesovanje (i vernost) dugorocno. Sreca ili nesreca nasa je to sto je izuzetno retko da je devojka zainteresovana da uci duboku psihologiju muskarca (koja i nije nesto preterano komplikovana). Obicno hoce paznju, ili da osvoje, ili novac, ili dete... Svaka koja je imala malo paznje u zivotu, ili osvaja bez po muke, ili ima novca na pretek zna da je sve to prazno. A ova sto zeli dete sa proizvodjacem deteta ne shvata da je ceka razvod posle nekoliko godina pakla odnosno konstantne iritacije mana (pa i samog prisustva) "muza" jer ta zajednica nema temelj (zaljubljnost pre svega). I pored svega toga i dalje mislim da su pametnije od nas kada su u pitanju muskozenski odnosi.

      Избриши
    2. Анониман3.3.16. 18:25

      Istina.Hvala na odgovoru.Zene vesto manipulisu i svojim seksipilom,tacnije navuku muskarce,sto i nije neki problem,bar ne za vecinu,i potom pocinju paklene igre,muskarci kao zavisnici,ne znaju da ukljuce mozak,racio,vec podstaknuti najnizim nagonima,postaju robovi strasti,zaslepljeni,cineci im se da se ceo svet vrti oko seksa,dok se iza kulisa odigrava druga misija.Ali ni to nije dugog veka,jer bez iskrenog odnosa sve se to brzo srusi,ali nista ne prolazi bez posledica,nazalost.Kako sejemo,tako cemo i poznjeti.

      Избриши
  3. Dakle, ipak ne gledam sve devojke sve vreme tako, već sve devojke u retko i pravilno odabranim trenucima. Da?

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман21.2.16. 20:56

    Pa otprilike da, jer ako bi sve devojke gledao tako sve vreme, izgledao bi kao manijak ;) Mislim, zamisli da tako gledaš šeficu na poslu - makar i mogao da je imaš... Ali šta će ti :D

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман21.2.16. 23:25

    Spartanac zivim u Nemackoj i imam 20 godina. Prekosutra idem u drugi grad kod neke prijateljice (on je bas daleko pa ja idem retko tamo). Prlanirao sam da ostanem jedan dan ali ako ne odem da obidjem rodbinu u tom gradu ostacu dva. Moja prijateljica ima dosta drugarica. Ja ne znam da li cu upoznati neku od njih ali ako ih upoznam kako da se postavim prema njima, da li da pokusavam da smuvam neku od njnih za ta dva dana? Ako je odgovor da mozes li me dati neka uputstva?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cilj je da se zabavis kada su putovanja u pitanju. Bez opterecenja.

      Избриши