On hoće samo kombinaciju sa mnom


Odavno nisam pisao članak namenjen ženskom polu. Evo da ne ispadne da ih zapostavljam...

Hajde da kažem devojkama koje imaju problem sa posvećenošću muškaraca istinu. Istinu zaslužuju. Istina je prvi korak ka tome da se stvari promene na bolje.

Bez daljeg razglabanja, skačemo odmah na stvar. Postoje nekoliko razloga zašto muškarci neće da se posvete upravo vama.

U 80% slučajeva razlog je - Niste dovoljno lepe za tog muškarca u njegovoj glavi. E sad, možete da me pljujete što sam ovo rekao i razlog zašto su moj blog i moje knjige popularne je taj da ne tražim vašu naklonost, niti odobrenje. Tražim istinu i pišem istinu. Istina glasi - Dovoljno ste privlačni za kombinaciju, nedovoljno privlačni za vezu. Kraj. To je istina u 80% slučajeva.

Mi muškarci smo extremno vizuelna stvorenja. Evolucija nas je napravila takvim da tražimo ZDRAVO žensko telo kako bi preneli naše gene i dobili što veću šansu da to dete bude ZDRAVO. Ako treba da se izvinjavamo zbog ovoga, ja prvi neću. To je to.

Šta vi kao žena možete da uradite povodom ovoga? Evo pustite sken koji ja kažem mojim čitaocima da puste. Koža, kosa, zubi, lice, višak ili manjak kilograma, miris, garderoba, nokti. Jel ima nečega tu što ih odvraća? Ono što vam olakšava posao je šminka i privlačna garderoba. Ako mene pitate, žene uglavnom trebaju biti lepše od muškaraca i to mišljenje dele mnogi muškarci. Tako da, ako tražite muškarce koji su (mnogo) lepši od vas, nemojte se čuditi što žele samo kombinaciju. Rešenje je da vi pređete na sledeći nivo privlačnosti i/ili da smanjite površnost prilikom izbora i fokusirate se na njegove ostale privlačne osobine (humor na primer). Tražite jačinu umesto lepote na prvom mestu.

Sledeći razlog zbog kojeg muškarac neće da vam se posveti je karakter. Dovoljno ste lepi za vezu, dovoljno ste zabavni za kombinaciju i nedovoljno karakternih osobina imate za vezu. Šta pod time podrazumevam. Prvo, da je psihološka slika čista. To znači, nema bipolarnog poremećaja, depresije, opsesije, ekstremnog straha, ekstremne potrebe za lepljenjem (čičak), nepoverenja bez razloga, ekstremne ljubomore, crnih misli... Sledeća stvar oko karaktera je koliko ste VERODOSTOJNI. Poverenje nam je masivan faktor. Ako ne držite reč, lažete, varate, koketirate sa masom muškaraca, mutan ste tip - Nećemo hteti vezu čak i da ste lepe (bar mi normalni sa samopoštovanjem). Ako pak želite da osvajate karakterom, idite na strpljenje, humor, ultra diskretne komplimente, blago zračenje vašeg interesa usmereno samo ka toj osobi i ponovo - strpljenje. Postoji mogućnost da ćete tako "upecati" vašu simpatiju na karakter uprkos tome što su oko vas lepše žene od vas.

Još jedan mogući razlog je da on voli drugu ženu koju ne može imati. Sa vama "liže rane" od bivše ili neke koja ga neće. Ovde možete biti lepi i sa dobrim karakterom ali je njemu srce zatvoreno i to je to.

Takođe, on može biti zauzet/oženjen i želi ljubavnicu u formatu kombinacije. U 99% slučajeva on ne želi da raskine sa svojom partnerkom već želi samo avanturu. Sudili mu vi njegovo ponašanje ili ne, vi vezu sa njim u većini slučajeva nećete imati. Ako slučajno imate, baziraće se na nepoverenju.

Za kraj, on može biti muškarac koji NI SA KIM ne želi vezu. Istina je da je to izuzetno redak slučaj jer pouzdano znam da smo mi (normalni) muškarci emocionalna bića koji traže pravu konekciju.

To je to moje Dame. Nadam se da sam vam pomogao. Moj savet mi je da radite na sebi i na svojim veštinama u MŽ odnosima. Dobar znak da ste na pravom putu je taj da preko 50% muškaraca želi sa vama pravi sastanak (večera, kodeks oblačenja, plan vaše zabave, da prošetate gradom nudeći lakat da se zadržite...) bez očekivanja seksa (previše vas poštuje za tako nešto). Loš znak je taj da većina muškaraca želi sa vama samo kombinaciju i ništa više. Bez uvrede - do vas je skoro uvek. Ali nije kraj sveta. Sve se menja pa i vaš položaj i vrednost u očima muškaraca. Ono što je KONTRAPRODUKTIVNO je deklaracija da ste vi za vezu, a ne za kombinaciju. Svi malo pametniji muškarci će reći sebi "Zašto mi ona ovo govori?", " Svi su je želeli kao kombinaciju pa sad to želi sprečiti?". Takođe, malo pametniji muškarci će vas poštovati, ali se neće posvetiti odmah jer vas NE POZNAJU. Kada imate jaku jaku konekciju posle nekoliko sastanka, možete spomenuti vezu i videti da li ste na istom koloseku. Zapamtite, pravi muškarci su ULOV, baš kao i prave žene. 

Na vašoj sam strani.

Pročitajte i:

Kao i moje knjige Ključ i Dijamantsko jezgro


68 коментара :

  1. Анониман13.7.20. 15:55

    Da li je knjiga Ključ dovoljna da ne budem nikad oostavljen? Fantastičan si care, kapa do poda za tvoj rad. Da smo prava drzava trebao bi biti nagradjen i novcano i svakako za svoj trud i rad u u ovoj nauci. Nadam se da zivis lepim zivotom jer si zasluzio.pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lep mi je zivot kada procitam ovo.
      Ako je zaljubljena u tebe nece te ostaviti nikad. Zasto? Zato sto ces pratiti njen nivo zaljubljenosti i odmah primetiti kada pada. Tada postoje nacini da se to vrati na maksimalan nivo. Jedino sto ne garantujem je ako joj se ne svidjaju momci sa klasom (kada joj otvaras vrata itd) i ako joj se ne dopada tvoj humor na prvom sastanku. Tada se mozda i ohladi ali to i hocemo jer ne zelimo takav karakter.

      Избриши
  2. Анониман14.7.20. 09:29

    Napokon nešto za žene...Šalim se..sve, i do sada napisano, je poučno za obe strane...Ovaj blog pratim od pre dve godine, ne toliko zbog mene, ja sam ostvarena i u ulozi žene a i kao majka.Pratim najviše zbog ovog drugog...imam ćerku od 19 godina.
    Vreme se promenilo a sa njim i ljudi, prave vrednosti teško dolaze do izražaja, ali ja ne odustajem u edukaciji o mž odnosima, pogotovo kada imamo ovako dobrog učitelja.Spartanac, hvalila sam te više puta, ostani dosledan i izdržljiv sa nama...i imaćeš hordu pratilaca.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno. Posebno mi znace komplimenti zena jer odredjeni procenat moze shvatiti da sam protiv njih.
      Kada si vec spomenula cerku, a vezano je za ovaj clanak, postoji jos jedan razlog zasto muskarci zele samo kombinaciju sa zenama. To su deca. Dok sam pisao nije mi to palo na pamet.
      Tacno je to sto si rekla da prave vrednosti tesko dolaze do izrazaja. Dobra stvar je da kada dodju onda se zena lakse zaljubi nego inace.
      Hvala puno na komplimentima jos jednom. I nastavi da me hvalis haha

      Избриши
  3. Анониман18.7.20. 08:35

    Sta uraditi kad ti se devojka mnogo svidja, a totalni je neznanac iako se pratite na dr mrezama, pocetnik sam (u ljubavi priznajem) i tesko mi je da pocnem ? Moze savet

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaboravi na taj vid upoznavanja jer nije efektivan. Procitaj clanak Napolje i Jedinstvena prilika danasnjice.

      Избриши
  4. Анониман19.7.20. 17:16

    Upoznao sam devojku pre 2 godine na rodjendanu zajednickog prijatelja. Mislim da sam joj se svideo, bila je dobra atmosfera bio sam veseo i duhovit. Posle smo nastavili u drugi lokal i pricao sam sa nekolike devojke, same inicirale kontakt bio sam lepo obucen i pozitovan( a mislim da nemam izgled, nisam prelep) medjutim svidela im se moja energija. U sledeci lokal mnoge su presle kod nas za sto i ja sam se salio dve su se smejale a jedna je stala pored mene ai nisam obracao paznju na nju a lepa je bila. Medjutim pronadjoh se u tekstu da kada je srce zauzeto dzaba...cak je i njena drugarica rekla ako bude sta trebalo u vezi nje kao da se njoj obratim...zapratili smo se ali ja nista nisam preduzimao iako sam tu noc izdominirao...u medjuvremenu ona je nasla decka a ja sam ovu zaboravio iako nismo bili u vezi a bio sam zaljubljen u nju... postoji li mogucnost da je smuvam jer ce uskoro raskinuti tako mi deluje i kakonda postupim jer tada nista nisam uradio kao da s enista nije desilo?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ponasaj se normalno kada se sretnete i budi duhovit. Ako daje znake trazi broj i kreni odatle. Jel imas moje knjige?

      Избриши
  5. Анониман23.7.20. 08:46

    Imam 21 godinu i tek sad sam naisao na ovaj blog. Nikada nisam imao devojku jer sam ja tako zelio, a imao sam dosta prilika za vezu mada shvatam da aam pogresio malo me je stid. Planiram da uzmem knjigu Kljuc. Ne znam kako cu i da pocnem jer osecam se manje vredno. Saljete li za Kragujevac?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na vreme si nasao blog. Procesljaj ga.
      Naravno, saljem i za Kragujevac. Popuni porudzbenicu.

      Избриши
  6. Анониман24.7.20. 17:00

    Pozdrav Spartanac, imam jedno pitanje, naime pre par dana se sretnem sa curom koju poznajem par godina, druzili smo se ranije ali nisam nista pokusavao. Nisam je video vec par meseci do pre neki dan, i posto znam da nema momka odlucio da je pozovem da odemo do bazena. Uglavnom otisli smo zajedno i prosetali, sve super, i cini mi se da mi daje neke znakove da zeli nesto vise, ali me cesto oslovljava sa "brate" i to mi zvuci kao da sam u friend zoni. Sta mislis ti o tome, da li da je pozovem da izadjemo i pokusam da je poljubim ili da ostavim stvari takvima kakve jesu i nastavimo da se druzimo kao do sada. Hvala ti puno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман25.7.20. 12:10

      Iskreno druze, dobro je imati drugaricu iz vise razloga. Ona moze da te upoznaje sa svojim drugaricama, na njoj mozes da ucis o tome kako zene razmisljaju, drugarica uvek moze da te posavetuje u vezi oblacenja i slicnih stvari... Mozes mnogo toga pozitivnog da dobijes ako negujes to prijateljstvo. Ako ste ranije bili drugari, tesko je promeniti da taj odnos bude ljubavna veza.

      Избриши
    2. Анониман25.7.20. 22:49

      I o tome sam takodje razmisljao, ali ona mi stalno daje znakove da bi htela nesto vise, tj. barem se meni tako cini. Tesko mi je da je procitam jer je dosta opustenija za razliku od ostalih mojih drugarica. Jedino me to sto me naziva bratom, iako nismo ni u kakvom srodstvu, drzi da ne pokusam nesto vise.

      Избриши
    3. Анониман14.9.20. 07:35

      Mozda ti se samo cini da daje znakove jer bi zelio da je obradis.

      Избриши
  7. Анониман24.7.20. 17:42

    Moze li savet za momke koji su procitali i naucili Kljuc ali im opet tesko da pocnu kako da prelome i pocnu da izlaze sa devojkama? Hvala

    ОдговориИзбриши
  8. Pozdrav legendo :)
    Nekako mi se čini da nema puno pravih odnosno devojaka koje bi ispunile sve kriterijume, ali to nije toliki problem za mene koliko to da nema ni zanimljivih. Sve je to šamponjerija manje - više za mene. Jedino da nađem neku sa dobrim karakterom pa da ulažem u njubda idemo kroz život zajedno ukoliko je to moguće.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман28.7.20. 14:26

    Imam Kljuc treba da izadjem sa devojkom.na prvi sastanak i znaci na svako njeno pitanje dajem duhovit odgovor i odmah promenim temu ili postavim njoj pitanje i samo je ispitujem o svemi a ako ona mene nesto pita da joj ne kazem a ako bude uporna da joj dam tacan odgovor? Hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne bi trebalo da insistira da joj das tacan odgovor. Posebno ako je vezano za novac.

      Избриши
  10. Анониман6.8.20. 17:19

    Pitanje za sve muske citaoce pa i za Spartanca -sta vi podrazumevate pod devojkom desetkom? Kako bi ste opisali desetku? A kako npr sesticu? Neki fotorobot, ako moze. Poz od citateljke...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Osoba koja subjektivno maksimalno pogadja ukus sto se tice fizicke privlacnosti. Eto neke definicije.

      Избриши
  11. Poštovanje Spartanac.
    Sigurno si x puta čuo kako se ljudi vremenom menjaju ili se skroz promene...Da li ako se vodimo tom logikom postoji mogućnost da iako sam se npr. oženio sa dobrom devojkom da se ona kasnije promeni ili "poludi" što bi kasnije dovelo do razvoda/raskida? Ono što hoću da kažem da li postoji sa te strane mogućnost loše procene, ako izuzmemo njen nivo zaljubljenosti koji treba uvek da održavamo?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako je dobra i odrzavas nivo zaljubljenosti, to se nece desiti. Ako ima bas los posao, podrzi je da ga promeni. Ostalo ne vidim kao faktor.

      Избриши
  12. Poštovanje Spartanac :)
    U Dijamantskom jezgru si pisao da je stomak naš anđeo čuvar ili "drugi mozak". Tu si pisao kako nas što se tiče ljubavi upozorava na vreme da dotična osoba nije za nas, i da treba da slušamo intuiciju. E sada mene zanima da li postoji obrnuta situacija da ukoliko nam stomak šalje signale u vezi određene osobe više puta da to znači da je to prava osoba za nas? Takođe zanima me da li postoji "pogrešna procena" našeg stomaka u vezi neke osobe tj. da ne mora da znači da nešto nije u redu i da je došlo do lažne uzbune?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moze da znaci da je pogresna jer je ne znas, ali je definitivno znak da pokusas nesto.

      Избриши
  13. Анониман25.8.20. 17:11

    Muskarac je izazov kada ide sporo prije ulaska u vezu, a kako se izazov u vezi ispoljava?

    ОдговориИзбриши
  14. Poštovanje Spartanac.
    Ja nisam tip koji voli da izlazi. Pod izlazim mislim na klubove, splavove, kafane itd. Da li to može da mi pravi problem sutra u vezi sa nekom devojkom da ne ispadne da sam neki smor tip, a nisam realno? To pitam, jer ipak treba da kreiram neke zajedničke momente sa devojkom, a naravno treba biti prisutna zabava u vezi. Neću da mi zbog toga propadaju veze, a to bi mi bila jedina slaba tačka.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postoji tona zabavnih stvari koje ne ukljucuju klubove, kafane, splavove i vecinu toga cete da radite. Ponekad ce se desiti da izrazi zelju da odete negde gde ti se ne dopada i ,ako je prava, ispunices joj. Vecinu vaseg kvalitetnog vremena cete provesti van kafana ne brini.

      Избриши
  15. Анониман1.9.20. 13:38

    Momci moze pomoc, savet bilo sta...zivot mi je brutalno dosadan...svaki dan mi je skoro pa identican...nemam posao, devojku pa i sa drugarima se slabo vidjam...totalno sam izgubljenne znam sta da radim...ali najvisr ubija dosada i usamljenost sta da radim ima li leka za sve ovo i ako je neko u slicnoj situaciji bio?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман2.9.20. 22:14

      Kreni da treniras i nadji bilo koji posao sto pre.

      Избриши
  16. Анониман6.9.20. 14:25

    Kako se ponasati u manjim gradovima jer se sve brzo sazna i skoro svak svakoga poznaje, kako sacuvati reputaciju ako me dosta devojaka odbije? Hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Okreni to u tvoju korist ili promeni grad. Vidi sta se desava u okolnim blizim gradovima.

      Избриши
  17. Poštovanje Spartanac.
    Nazvao sam danas po prvi put devojku tj. koleginicu sa faksa i nije mi se javila. Pritom imam njen broj već duže vreme i dopisivali smo se na whats app-u isključivo kada je trebalo nešto za faks. Međutim ja sam na whats app-u video da je ona bila zadnji put na mreži 40 minuta posle mog poziva kada se nije javila što znači da je koristila telefon i nema šanse da nije videla propušten poziv. Nije uopšte reagovala u smislu da je ona mene nazvala posle mog poziva, poslala občan SMS ili neku poruku preko whats app-a. Ja smatram da nemam šta više da je zovem ponovo, jer ne postoji izgovor koji bi me ubedio u suprotno. Da li se slažeš sa mnom i sa mojoj odlukom ili ipak smatraš da trebam da joj pustim poruku ili da je ponovo nazovem sutradan?

    ОдговориИзбриши
  18. Pozdrav legendo! :)
    Ako je kontraproduktivno da mi pričamo o drugim devojkama nekoj potencijalnoj devojci na sastanku ili ovako zato što to njih hladi, da li važi kontra situacija kada one nama pričaju o drugim momcima? Primetio sam da tako devojke dosta često pominju druge momke, ali me zanima da li one rade to svesno/nesvesno i da li je to kontraproduktivno ili ako im se striktno dopada neki dečko onda neće pominjati uopšte druge momke pred tobom u razgovoru?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne treba da prica o drugim momcima sa tobom na sastanku. Zbog zainteresovanosti i zbog opste kulture.

      Избриши
  19. Анониман13.9.20. 14:55

    Pozdrav Spartanac. Zanima me ako mozes da mi das savet jedan. Naime, kako da pretvorim lose navike u dobre i da promenim uverenja kako bih kvalitetnije ziveo.?Kako da zapocnem promenu u sebi na dubokom nivou i da transformisem zivot? Instant resenja ne pomazu ni u cemu,to sam shvatio.

    ОдговориИзбриши
  20. Анониман14.9.20. 16:28

    Oduvek me interesovalo gledao sam i na pornhub srpske porno filmove kako oni momci nadju te devojke da mi je znati samo za kombinaciju i oduvek me interesovalo na koju foru ih tako brzo odvuku u krevet i sad nije isto znam veza i kombinacija ali me kad citam ovolike clanke sve zbunilo jer ja samo za kombinaciju devojku ne mogu da nadjem ili da se postavim da zna da zelimo isto?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mani porno filmove. Studiraj realnost uz pomoc mojih knjiga i stvari ce doci na svoje mesto (uz strpljenje naravno).

      Избриши
  21. Анониман16.9.20. 16:23

    Rekao si da prelepe devojke samo moc privlaci, da li i na njih ici po Kljucu? Ista procedura?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam rekao samo moc, vec i mnoge druge stvari. Na sve ici po Kljucu ako zelis pravu.

      Избриши
    2. Анониман20.9.20. 18:16

      Rekao si u Kljucu da je kljuc kod njih jednostavno moc, mislim na razlicite vrste moci ne samo novac? Na sta si jos mislio?

      Избриши
    3. Pise u knjizi. Tvoj izgled, uticaj...

      Избриши
  22. Анониман25.9.20. 23:03

    Pozdrav. Zanimljiv blog. Istina sve. Samo me interesuje koliko posao ili ono cime se bavim utice na devojke generalno i dok smo u vezi? Da li na primer ako sam sportista i izgubim mec/ili ne ne igram konstatno da li moze negativno uticati na ljubavni zivot mislim u smislu smanjivanja njene zaljubljenosti i hladjenja ili to nema veze sa zenama?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedino ako te posao unistava i cini depresivnim utice. Generalno znanje sa zenama utice na srecu sa zenama. I strpljenje naravno...

      Избриши
  23. Pozdrav Spartanac :)
    Kada sam jednom pričao sa jednom devojkom o ljubavom životu koju sam tada tek upoznao i pitao je kakav je njen ljubavni život ona mi je rekla da se muva sa jednim dečkom iz razreda već 4 godine. Tada sam išao u srednju školu, četvrta godina sam bio. Ona je takođe išla u srednju isto četvrta godina pošto smo isto godište, ali nismo išli u istu školu. Ja sam tada mislio da me zeza i da nije moguće da se neko muva sa nekim 4 godine. Da li postoji mogućnost da je neka devojka zainteresovana, a da se međutim ništa ne dogodi kao u ovom primeru? Taķođe u realnosti koliko se puta desi da devojka bude ta koja uprska stvar pa se ništa među vama ne desi? Meni je ovo baš nelogično da se sa nekim muvaš 4 godine i na kraju ništa.Pitam zato što mi ovo deluje kao ekstrman slučaj?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce je kada niko od njih nema hrabrosti da uradi nesto povodom simpatije.

      Избриши
  24. Анониман13.10.20. 01:16

    Obzirom.na situaciju sa koronom i zatvorene lokale moze li prvi sastanak biti setnja od sat vremena naravno da kupim sok i grickalice?

    ОдговориИзбриши
  25. Poštovanje Spartanac :)
    Koliko smatraš da je potrebno da budemo vremenski dugo u vezi dok ne uđemo u brak? Meni je smešno kada neki parovi budu po 10 godina u vezi i da se u međuvremenu nisu uzeli i krunisali vezu brakom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Marko Vienna21.10.20. 17:44

      Ja mislim dve godine (pise i u knjizi). Godinu dana veze i onda godinu dana zajednickog zivota.

      Избриши
    2. Rekao sam u knjizi MINIMUM dve godine. Ako je veza dobra, to nije smesno uopste. Brak je institucija za decu, a ne kruna veze.

      Избриши
  26. Анониман16.11.20. 22:37

    Care voleo bih da te upoznam da li je to moguce? Mnogo te cenim i tebe i sve sto radis u Mz odnosima

    ОдговориИзбриши
  27. Анониман17.11.20. 23:03

    Doktore rekao si da ljubavni zivot nema nikakve veze sa ostalim segmentima zivota i ako sam uspesan u zivotu npr poslovno da to nema nikakve veze sa zenama? Da li mogu biti uspesan sa zenama iako nisam uspesan u u zivotu? I kako biti samopouzdan sa zenama kad nisam uspesan?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam to rekao. Rekao sam da ako si uspesan u drugim poljima koje nemaju veze sa MZ odnosima ti ne donosi garanciju da ces biti uspesan i na ovom. Ali imaju veze. Mozes biti uspesan sa zenama ako nisi uspesan u zivotu. Ali ako si uspesan sa zenama nekako je zakonski da ces biti uspesan u zivotu, dok obrnuto ne vazi. Znaj zene i znaj sta zelis i bices samopouzdaniji.

      Избриши
  28. Анониман23.11.20. 18:03

    Pozdrav odmah da napomem da sam procitao sjajnu knjigu Kljuc. Hvala na njoj. Dosta sam korisnih stvari naucio. Mnogo mi se svidja jedna devojka koju sretam cesto u gradu ali se ne poznajemo. Znam ko je ali nisam je cak ni dodao na drustv. mrezama iako znam da to ne preporucujes ne znam kako drugacije kad je ne sretam bas cesto i kad je ova situacija sa koronom? Ne mogu joj u sred bela dana prici u lokal i traziti broj...moze mala pomoc oko toga kako je startovati a ostalo znam po Kljicu? Hvala mnogo

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Situacija je teska. Pokusaj sa sajtovima za upoznavanje. Idi po knjizi. Imas clanak.

      Избриши
  29. Анониман24.11.20. 17:00

    Hvala Bogu sto naleceh na ovaj sajt...imam 23 godine i jos nisam imao vezu ali sam bio u raznim semama..do sada sam imao stav da mogu sam i da ne zelim da se vezujem ali mialim da aam sada mnogo zreliji i zelim to da promenim..ima li mi spasa?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno da ima. Kada imas ostro oko, onda mozes uociti "plen" (pravu devojku). Izostri oci knjigama.

      Избриши
  30. Анониман27.11.20. 20:04

    Spartanac vidim da nemas inspiracije za nove clabke pa evo ja da te posavetujem ako zelis zbog nas da napises clanak o zavodjenju npr da se zove Zavodnik..i da nam objasnis koja je tajna priordnih talenata, kako se ponasaju, kako su vaapitani koja je tajna zavodjenja? Meni je ova tema mnogo zanimljiva iz muskog ugla i mislim da bi se mnogi slozili sa mnom da pises na ovu temu...hvala ti

    ОдговориИзбриши
  31. Анониман15.2.21. 19:57

    Rece tip koji je bloger i jos pise knige, nesto objasnjava iz muskog ugla, a NISAKIM pise odvojeno, jos i velikim slovima... koja ce vas osnovno pismena zena ozbiljno shvatiti, daj se opismenite, ne koristite Spartance kao nik molim vas, to su bili fizicki pre svega jaki ljudi, a ne mentalno, ako hocete da mentalno kroz pisane tekstove budete Spartanac, prvo na treninge, opismenite se.. Spartanci su puno trenirali... vama treba jos treninga

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Wow nasla si gresku. Bravo! Ispravljena je i samim tim sam ja prosvetljen. To sto si pismena (aj napisi clanak ili knjigu bez ikakve greske) ne znaci da si kulturna. Bas suprotno za Spartance. Citao sam da su bili mrsavi i zilavi sto potvrdjuje i njihov metod treninga gde su ih izgladnjivali. Ucili su ih od malena da budu mentalno jaki i neustrasivi. Naravno da necu da budem Spartanac vec je potrebno biti jak kao Spartanac da se istrpe pogresne zene koje mogu predstavljati bol nama muskarcima. Cim primecujes ovako sitne glupe stvari i dajes ovakav komentar na osnovu toga tvrdim da ni jedan muskarac prakticno nema mogucnosti da bude srecan pored tebe. Zvocas mu do ludila u prevodu.

      Избриши
  32. Анониман19.8.23. 22:02

    Postovani, imam 49 godina, porodicu, muza, djecu, sef koji je slobodan, mladji 10 godina od mene, i oojeg kako naslucujem privlace starije zene uporno mi se upucava, cak me poziva kod sebe u stan. Znam da se radi o igracu, da zeli samo sex, veoma je zgodan, sarmantan, alfa, imponuje mi naravno ali ne zelim da ulazim u to, medjutim ne znam kako da ga odbijem, a da kod njega ne izazovem ruznu reakciju, zbog odnosa na poslu mi je bitno da to bezbolno prevazidjem, da li da mu otvoreno kazem sta mislim ili da to upakujem nekako,molim Vas za savjet.

    ОдговориИзбриши
  33. Анониман2.11.23. 21:29

    Spartanac u ljubavi - generalizujete. A pritom ste, zakljucujem iz vaših riječi narcisoidan tip. Pa samim tim gledate površinu i sa površine izvlačite zaključke

    ОдговориИзбриши