Ljubavni detektiv


Većina momaka će u početku ljubavne igre gledati samo lice i telo i zaključivati "Ova devojka je super. Želim da ženim ovu devojku", ali "malo" više treba da je uključeno prilikom vaše selekcije.

Ono što treba da radite je da otkrivate šta se nalazi između ušiju ove devojke. Prilikom interakcije sa njom, ona vam daje materijal, odnosno otiske svog karaktera. Međutim, ovde postoji problem. Čitanje ovakvih otisaka mogu da rade samo stručni ljudi.


Kada bi laik došao na mesto zločina, on bi video možda dve stvari. Kada bi iskusan detektiv došao na mesto zločina, on bi video 50 stvari, razmatrao motive, sagledavao opcije i predviđao naredne moguće postupke. Vidite razliku?

Ja vas treniram da postanete ljubavni detektivi. Mom studentu koji zna moju knjigu napamet i unapređuje se ovim blogovima, njemu ne može da promakne ništa. On je forenzičar kada je u pitanju skupljanje dokaza. Ne zaključuje ništa hitro (posebno ne ono pozitivno), ali gleda da li se pojavljuju nizovi određenih ponašanja.

Najveće odlike ljubavnog detektiva su razumevanje govora tela i razumevanje ženskog jezika. Osim toga, ljubavni detektiv može da je eliminiše "samo" na osnovu njenog fejsbuk profila, ili "samo" jednog kafa sastanka. Ako vam reaguje stomak na neku rečenicu ili delo, verujte mu.

Generalno gledano, gledajte nizove ponašanja i analizirajte da li oni doprinose vašem komforu, ili ga ugrožavaju. Gledajte to šta nju usrećuje. Da li će te stvari ugrožavati vaš komfor kasnije? Na primer, ispod njene časti je da jede bilo gde osim u restoranu kada izađe. Ako ženite ovakvu, nadam se da imate dobru platu.

Da zaključimo, sve što ne vidite u početku, izaći će kasnije, odnosno kada se oženite. U tome je stvar. Moji momci se ne iznenađuju/neće iznenađivati. Moji momci znaju šta da traže i znaju sa kim imaju posla. Takođe znaju da nije sve u izgledu.

Zapamtite momci, ako ne vidite stvari kada imate opcija, videćete ih kada nemate.

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i zainteresovani ste da postanete pravi ljubavni detektiv, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.


15 коментара :

  1. Анониман11.5.14. 23:23

    Odličan tekst.
    Ne vezano za tekst pitanje: Postoji probni period kad izlaziš sa devojkom kada još niste u vezi i to traje 60 dana dok te ona ne pita nešto tipa: "Gde ide ovo?", što bi značilo da želi da budete u vezi. Posle toga sledi još jedan probni period od 60 dana kada ste zvanično u vezi posle kojeg joj pokloniš ružu. Jel sa dobro shvatio ovo?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne. Samo je jedan probni period i ako ga prodje, onda sledi prvi poklon (ruzu upakovanu u zlatnu kutiju sa crvenom trakom preko). Jel se sastancis sa nekom?

      Избриши
    2. Анониман12.5.14. 18:18

      Ne sastančim ali skupljam informacije za stvari koje nisam skontao najbolje. Znači izlazimo dok me ne pita da budemo u vezi i onda 60 dana pratim znakove i njeno ponašanje posle čega ako se dobro pokaže dobija ružu?

      Избриши
    3. Pratis znakove uvek. Posto vidim da se bunis oko 60 dana, zaboravi na tu brojku. Gledaj ti da budes duhovit i da imate zabavne sastanke i pitace te ona pitanja iz knjige kad tad. Prvi vas sastanak u zvanicnoj vezi dobija ruzu (kao nagradu za prolazak tog perioda). Dok stignes do ovde poljubices mnogo zaba prijatelju. Pozdrav.

      Избриши
    4. Znakove i ponašanje pratiš od trenutka kada tvoje oči ugledaju tu devojku. Pretpostavljam da Spartanac misli da se kao početak probnog perioda vodi prvi sastanak, dakle 60 dana nakon prvog sastanka je kraj probnog perioda i onda sledi poklon. Ona to pitanje za vezu može da postavi tokom tih 60 dana, ali to ne menja trajanje probnog perioda. Ja mogu da podelim svoje iskustvo koje sam imao mnogo pre Ključa. Viđao sam se sa jednom devojkom oko mesec i po dana i ponašao se izazovno, ali ipak ne dovoljno izazovno... Zvao sam je dva ili tri puta nedeljno na sastanke. Ona me je posle mesec i po dana pitala šta ja hoću od nje, na šta sam ja rekao "Pa hoću vezu." Imajte u vidu da sam imao 18 godina i nisam Prirodni talenat. Ona je rekla da i ona hoće ali da joj nije jasno zašto se tako malo viđamo. Ja sam na to rekao da se slabo viđamo jer ja imam mnogo obaveza. Vezu smo započeli i ona je trajala nekoliko meseci dok ja nisam otišao u BG. Ostavio sam je zato što sam procenio da ne može da me vuče unapred, već samo da dobro prati. Neću da obrazlažem kako sam to procenio. Možda je dobro pitanje za Spartanca šta da mislimo ako ona to pitanje postavi na drugom sastanku? Da li je mnogo zaljubljena ili hoće što pre da bude u vezi jer se plaši da bude sama? Da li bi to značilo da je zvocalo (ako pita pet puta da budete u vezi - znam da to važi za brak, pa pretpostavljam da važi i za vezu). Kada bi bilo prirodno očekivati njeno pitanje za vezu? Mesec dana?

      Избриши
    5. Probni period je otprilike 60 dana jer toliko treba za desetak sastanaka. Ako trazi ranije onda joj recite da zelite da izadjete jos nekoliko puta pa cete pricati o tome ponovo. Ovo se moze desiti ako se vec dugo znate pre sastancenja.
      Gledajte vi na sastancima da budete zabavni i da sprovodite laki informativni intervju. Ne trcite pred rudu. Nemoj da ocekujete, vec se trudite da dizete njenu zaljubljenost. To je cilj.
      Brinete bez potrebe. Ono sto treba da radite je da istrenirate dobro prvo sastanak. Hocu bar desetak prvih sastanaka da imate i da pricamo o tome prvo. Ovo je na kraju.

      Избриши
  2. Анониман12.5.14. 21:54

    Da, u pravu si, trebamo prvo da se ispraksujemo sa prvim koracima pa tek onda da brinemo o tim stvarima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poljubicete vi mnogo zaba. Polako samo. Shvatite ovo kao zabavnu misiju.

      Избриши
  3. Анониман12.5.14. 21:58

    Pitanje za MarkaBG, šta uradiš da kad komentarišeš ostaviš svoj nik, šta označiš u ovom padajućem meniju? :)

    ОдговориИзбриши
  4. Da li si čitao blog Stifmajsterov pristup? Dečko je iz Hrvatske, aktivan je bio pre nekoliko godina, koliko sam ga čitao imate sličnih stavova.
    http://www.stifmeister.blog.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман8.12.18. 11:17

    OVo nije posteno . Zato sto smo mi smo svi razliciti i nama odgovoaraju razlicite devojke bez obzira koliko su one dobre , NEka devojka moze biti dobra ali ne odgovarati tvom karakteru ali moze mome. E sad kad vi sprovedete ove stvari vi ste usli u njenu emociju i unistili njen pogled namuskarce i nanelijoj emocioni zig .Tako da kad skontate da ona nije za vas i odbacite je ona onda postaje neupotrebljiva za sve nas koji ma bi odgovarala i vi licno tako nanosite stetu velikom broju ljudi njoj i nama :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. One ne razmisljaju o tvojim ''zigovima'' kada tebe odbacuju i da li ces ti kasnije biti neupotrebljiv za neku devojku kojoj odgovara tvoj karakter. Ne treba da razmisljas o tome nego da izaberes pravu u moru pogresnih i nezainteresovanih devojaka.

      Избриши