Plan za slobodne



Ne znam za vas, ali ja baš ne volim kada sam predugo slobodan. Slažem se, lepo je ponekad. Ali, ako prođe dovoljno vremena, moje telo i moj um me zajedno obaveštavaju da mi je potreba bliskost sa ženskom osobom. Ovde, pola puta ne završava posao - Ako me razumete. Potreban mi je neko da delim sreću, da razgovaram, da budem inspirisan da radim stvari koje inače ne bih radio, da brinem o njoj, da ona brine o meni, da budem intelektualno stimulisan, da budemo dokaz jedno drugom da vredimo, da putujemo, pa i da gledamo seriju...

Muškarac sam i cilj mi je imati ženu pored sebe.

E sad, cilj bez plana, moji čitaoci, je samo puka želja.

Da li ću imati više uspeha ako igram igrice kući i čekam moja dva drugara da me zovu na pivo pored reke ili...

Ili ako imam PLAN:


Korak 1:

Višak ili manjak kilograma, koža, kosa, nokti, zubi. Ukratko - Prvi pogled. Kada me ugleda, ne želim da je ništa odbije. Peglam sve gore navedeno što trebate uraditi i vi. Neću da vas odbije zato što imate perut ili vam smrdi iz usta, ili ste debeli. Bez ovoga je džaba raditi na karakteru.


Korak 2:

Garderoba, miris, hod, pogled, glas. Već ovde se pravi razlika između običnog utiska i dobrog utiska. Hoću da pratite modu i da ne nosite tesno ili široko. Hoću da vaš šmrče koliko dobro mirišete. Hoću stabilan i pravilan (ali ne uštogljen) hod. Hoću pogled holivudskog glumca. I hoću malo dublji glas ali da ne deluje namerno.


Korak 3:

Humor, socijalne veštine, zavodničke veštine, hrabrost. Ovo se gradi svojim i tuđim iskustvom, čitanjem knjiga, otvaranjem ka svetu, smanjivanjem narcisoidnosti, praktičnom vežbom. Ne zavaravajte se da ćete biti Don Juan odjednom, ali će vam dati broj ako su prva dva koraka ispunjena i ne pričate gluposti.


Korak 4

Pozicioniranje, traganje, strpljenje. Ako želite žene, idite tamo gde su žene - Spartanac 2019. Najpametnija pozicija je onde gde one mogu i da jure vas. Ako ste pri Vojsci gde su 100 muškaraca na jednu ženu i niste Kristijano Ronaldo neće vas primetiti ni jedna i to je činjenica. Idite tamo gde ste manjak, gde ste voda u pustinji, gde ćete biti zvezda, a ne zrno peska. Ne trebaju vam drugari da vas drže za ručicu. Proširite sami krug poznanstava. Sve te drugarice imaju svoje drugarice. Pitajte za broj i pravite svoju statistiku (Faktor 30). Tražite i ne prestajte i ne klonite duhom. Zapamtite da je strpljenje ključ za žene.

Momci, ovo su koraci samo do prvog sastanka ali su krucijalni za bilo kakav uspeh i ne smeju se zaobići.

Podsećam vas - Jedna vas čeka tamo negde.

Hoćete pomoć za korak 3 i 4. Tu su moje knjige Ključ i Dijamantsko jezgro i razgovor jedan na jedan.

Na vašoj sam strani.

22 коментара :

  1. Bravo. Lepo rečeno. Taj period treba da bude u službi preispitivanja sebe i svojih postupaka,nalaženja loših stvari, i rada na njima. Jer kada naiđe prava, tada je kasno za o otklanjanje tih nekih sistemskih grešaka. Svaka čast na postu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Period koji si opisao mi bolje opisuje period posle nekog raskida.

      Избриши
  2. Анониман14.10.19. 23:31

    Jos uvek nisam imao devojku , imam 22 godine i mislim da sam naisao na dobru devojku i kojoj se bas svidjam. Da li je glupo da ako bude Prava budem sa jednom u zivotu? Ili je bolje jos malo da se zezam i ne vezujem?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedna, ako je prava, vredi vise nego 1000.. Ne donosi zakljucke prerano.. Potrazi broj telefona, zakazi sastanak, pa polako..

      Избриши
    2. Анониман16.10.19. 18:04

      Nisi me razumeo, mislim ako mi je to prva devojka u zivotu ima li kakve to veze?

      Избриши
    3. Po mom misljenju nema, ako se pokaze vremenom da je ta Prva, Prava osoba za tebe, ja bih se tu zaustavio. Ako ih promenis dosta, seme za vece, seks za vece i tome slicno, napumpaces ego, ali sustinski ces biti prazan i iscedjen kao krpa, bar sam se ja tako osecao. Dosuse, svako je individualna osoba, retko ko ce malo dublje razmisljati, narocito u ranim dvadesetim, ali svako delo u sadasnjosti ce vuci neku posledicu, pozitivnu ili negativnu, u buducnosti. Konkretno, po mom misljenju nema veza da li je prva ili stoprva, ako ispunjava kriterijume Kljuca. Savetujem ti da ne letis, da budes opusten i da drzis emocije pod kontrolom.

      Избриши
    4. Neces zadrzati pravu ako nisi imao nikad devojku. Potrebno ti je malo iskustva. Tvoj mozak nema podlogu za eventualnu procenu koja je dobra, a koja ne. Obavezno naruci moje knjige i radi prave stvari od samog pocetka.

      Избриши
  3. Анониман18.10.19. 05:50

    Pozdrav Spatanac

    Naleteo sam neke snimke sa YouTube-a gde žene koje se bave muško-ženskim odnosima savetuju devojke pa mogu reći sličnim stvarima kao ti nas ovde. Šta hoću ovim da kažem? Savetuju ih kako da budu izazov ( a one su same po sebi izazov), da igraju igru kako moraju da ostave dojam da ih je teško osvojiti, čak i kada ih dečko zove na telefon (prvi put od kada im je uzeo broj) da se ne jave na telefon, nego da sačekaju onoliko vremena da one pozovu nas u odnosu koliko je nama trebalo da pozovemo njih. Svašta nešto sam odgledao. Takođe i to kako današnji momci slabo prilaze devojkama i gde se sve to izgubilo da momci prilaze i da bi sve bilo drugačije kada bi momci više prilazili, jer je to u našoj prirodi. Šta ti misliš o svemu ovome?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман20.10.19. 17:30

      Devojke nemaju potrebnu samodisciplinu da se drze saveta i instrukcija, kao sto se mi(momci) drzimo Spartancevih. Kad se devojci svidi neki momak, onda svo to teoretisanje pada u vodu jer se one prirodno vode emocijama, a manje logikom. Eventualno ce da glumi da je pomalo hladna da ne bi ispala laka.
      I ja sam primetio da momci danas jako slabo prilaze, sve se uglavnom svelo na dopisivanje preko instagrama. Mada i mladje devojke danas slabo daju signale nekom momku, verovatno jer ni one vise ne ocekuju da im neko pridje uzivo.

      Избриши
    2. Devojke koje zele da otezaju nas zadatak da vodimo pocetke poznanstava su jendostavno narcisoidne. Kada bi samo znale koliko je tesko konstantno se sucavati sa odbijanjem i neizvesnoscu. Aj cik njih da vidim da one pridju i popricaju i, ono glavno, da pitaju za broj (sa 70% sanse da te odbije na neki nacin i 15 posto sanse da prihvati i da ti trosi vreme i novac). Te zene nemaju pojma da je nama VEC DOVOLJNO TESKO sve ovo. Kljuc je u suprotnom savetu. OLAKSAJ muskarcu koji ti se svidja - OLAKSAJ.
      Pogodio si mi malo okidac jer su ovi saveti bas stetni za MZ odnose.

      Избриши
    3. Анониман20.10.19. 20:12

      Sto se tice tih prilazaka, evo kako ja razmisljam-ako se svidjam nekom momku, pricice mi, a ako mu se ne svidjam dovoljno ili ni malo nece mi prici. Stvari su tako jednostavne. Ako nekom momkj ne dajemo signale, to je verovatno zato sto nismo zainteresovane za tog momka. Ako NAMERNO I SVESNO otezavam neko poznanstvo, to nije zato sto sam narcisoidna, nego zato sto me ama bas ni malo ne interesuje poznanstvom sa tim tipom kojem otezavam. Naravno, ako mi se neko svidja, pa nisam luda da mu otezavam i da ga odbijam. Spartanac, postoji ogromna razlika izmedju narcisoidna devojka i nezainteresovana devojka. A to sto se sve svelo na instagramisanje, to je zato sto smo na isfotosopiranim slikama sve '' prelepotice'' neuporedivo lepse nego uzivo,a muskarci su vizuelni tipovi, i sasvvim je logicno da ce muskarac pre da me startuje preko inste kada me vidi na slici obradjenu po holivudskim standardima, nego uzivo gde nisam ni upola takva 'diva' kakvom se predstavljam na drustvenim mrezama .

      Избриши
    4. Pricamo ovde o zainteresovanim devojkama koje pogresne savete dobijaju na jutjubu. Za nezainteresovane bih napisao nesto potpuno drugacije. Procitaj celu temu.

      Избриши
  4. Анониман7.11.19. 19:38

    Poštovanje Spartanac.
    Na faksu sam pre par dana prišao par devojaka čisto onako da malo ubijem vreme i malo sam popričao na blic. Ono što sam primetio je da su se sve smejale dok smo pričali, jer sam ja pričao na šaljiv način, ali kao da sa njihove strane nedostaje hrabrosti da se malo uključe više u razgovor, da prodube komunikaciju, jer mi uvek deluje da uvek sve moram ja. Generalno je tako i takav utisak doživljavam. Kapiram da su neke nezainteresovane, a isto tako X puta i ove koje jesu, nemaju hrabrosti za bilo šta više. Ja barem ne idem na direkt da tražim broj, a da nisam video sa njene strane neki veći doprinos u našoj komunikaciji, jer kapiram da gubim vreme. Pre sam se sprdao i samo šalio, i radio sam dosta stvari nesvesno bilo da su one ispravne ili pogrešne. Sada kada sam svestan svega, sve ovo deluje teško, a ja nažalost i nemam mnogo vremena da provodim na sastančenja pa da se vežbam i sa nezainteresovanim devojkama. Zanima me kakav utisak drugi momci imaju, kako njima ide tok priče posle prilaska.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман8.11.19. 13:52

      I meni se dogadja da devojke pozitivno reaguju na mene, ali ne doprinose komunikaciji. Ili su nezainteresovane ili jednostavno ne umeju da vode razgovor, tj. fali im socijalnih vestina. Tako sam ja to skontao. To su uglavnom mladje devojke ispod 21, 22 godine, dok ove malo starije znaju da odrzavaju razgovor cak iako nisu zainteresovane za tebe.

      Избриши
  5. Анониман20.11.19. 01:14

    Spartanac brate,na svemu navedenom radim,imam knjige,posao,sportista sam ali mi ne ide sa devojkama,mada i ja neću sa bilo kojom po svaku cenu.To je polje gde se baš nisam ostvario,bez obzira na iskustvo i savete iskusnijih.Cesto upadam u depresivne faze,jer koje su počele od kad me je jedna devojka iznenada ostavila.Molim za pomoć.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To ako se jos nisi zaljubio i nasao odgovarajucu, to ne znaci da ne ide. Ne ide znaci kada devojka vidi 0 vrednosti u tebi ili ti zene predstavljaju bol u zivotu. Sada si samo malo usamljen i nestrpljiv. Siguran sam da te jos stvari usrecuju osim ljubavnog uspeha. Radi sam sve sto bi radio sa eventualnom devojkom. Idi sam u bioskop, putuj sam... Strpljenje je kljuc.

      Избриши
  6. Анониман21.11.19. 01:36

    Sve je to u redu,ali ja sam navikao da imam devojku ili da ima nekih dešavanja na tom planu.Nekako neobjašnjivo,iskonski boli to što nema valjane,prave konekcije sa lepšim polom.Osecam da mi to fali i da sam bez nje pola čoveka.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман7.11.20. 00:24

    Sta spada u zavodnicke vestine? Najbolji si pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postoje isravni i neispravni postupci naravno. Ali kako gradis sloj po sloj po sloj, videces da je sve u tvom karakteru. Najveci level je kada retko sta kazes ili uradis a vec su zavedene - NIJE NOVAC. Zasto? Zato sto one i skeniraju kako se kreces i sta nosis i kako se nosis, i plus tvoj govor tela. Taj prvi pogled kada se susretne govori mnogo o tebi sto ona zeli da zna.

      Избриши
  8. Анониман18.11.20. 14:24

    Nemojte potcenjivati jednostavnost ovoga što je napisano. Ovo me podseća na čuvenu piramidu hijerarhije potreba - bez osnova se ne može, a iznenadili bi ste se koliko daleko samo prve 2 stavke mogu da vas odnesu - i koliko će pomoći u razvoju 3. i 4. i to pasivno.

    Slajna stvar.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман20.5.22. 15:44

    Kako promeniti govor tela nemam devojku 2 godine, treba mi ko hleb itd

    ОдговориИзбриши