Šta vas izdvaja od konkurencije?


Marketing sektor mi nije stran i često se postavlja pitanje "U čemu se tvoj proizvod ili usluga izdvaja od konkurencije?". Upravo vi ste me više puta pitali "Šta tebe Spartanac izdvaja od ostalih koji vole da sole pamet kako treba sa ženama?"

Jel vidite gde idem?

Ovo je članak za oba pola, a posebno za momke koji nisu svesni ove dinamike i za devojke koje se oslanjaju na svoju lepotu.

Volim voće. Kada mi ponestane, ja siđem do super marketa i dođem do odeljka sa voćem. Nikada nije slučajno koje komade dohvatim. Čak i kada žurim.

Hajde sad ja vas, dok jedem odabranu jabuku, da pitam - Zašto bi ona ili on baš vas odabralo/la?

Ajmo jednu mentalnu vežbicu da odradimo. Hajde da stanemo na prolaznoj ulici i izdvojimo 10 momaka i i stavimo nas kao broj 11. Recimo da je određena osoba suprotnog pola osoba radila sa svima dva meseca. Dodajmo na to da joj niko od vas nije toliko ružan da ne bi ni pričala sa njim.

Ponovo da vas pitam - Zašto bi ona (ili on) baš vas odabralo/la?

"Spartanac - lep/a sam" - Ok, lepi su i 1,2,5,7,10. Zašto baš 11?
"Spartanac - imam novac" - Ok, imaju novac i 2,3,6,9. Može da odabere svakog od njih.
"Spartanac - imam, takav sam, ovakav sam... - Sve što može da bude i onaj 1,2,6,10...

Magija je moji čitaoci u slovu "I" (I kao Igla).

"Spartanac - Lep sam i imam novac i ambiciozan sam i poznajem prirodu suprotnog pola i imam samokontrolu i imam samopouzdanje.... - Ok, to ima možda 2, ali si lepši od 2 - Bingo! 

Ako me pratite, biću zadovoljan sa jedan u deset - pa naviše. Ne tražim previše. Postoje momci koji su jedini u gradu, državi, svetu. Poenta je da budući partner mora videti nešto dobro što vas izdvaja ako hoćete da ga zaintrigirate u početku i zadržite kasnije.

Vi bogati - Bogat bez ičega ne zadržava.
Vi lepi - Čak i da ste lepši od većine, to jednostavno ne zadžava i tačka

(uzimam te grupe za primer jer upravo oni često nasednu na ovo da ne treba da postoji slovo I)

Molim lepe mlade dame da me poslušaju bar za ovo jer posebno kod njih vidim fokus na jednoj osobini - Ne meri se vaša vrednost po količini muške pažnje iako je to najočiglednije. A i da se meri, stavljate sve u jednu kesu koja će jednog dana da se pocepa (tridesete/četrdesete). Kada više pametnih muškaraca imaju masivan respekt i duboku dugogodišnju zaljubljenost u vas - Tad ste na pragu nečega. Bolji dekolte od vaše dve drugarice ne znači apsolutno apsolutno apsolutno ništa na duže staze. Isto i momci - Dobra kola ne znače apsolutno ništa na duže staze.

Ponovo reklamiram rad na sebi za željenu oblast (u ovom slučaju muškoženski odnosi) jer je upravo to ono što vas izdvaja. Verujte mi, najbolje prolaze oni koji se dobro prodaju i koji znaju da biraju u isto vreme. Za to je potrebno "malo" rada. 

Kada kaže kasnije "Svideo si mi se jer si drugačiji od ostalih" ili "Volim te jer si drugačiji od ostalih", tada znate da ste drugačiji stvarno. Ne samo u svom egu.

Na vašoj sam strani.

Pročitajte i ostale članke sa leve strane sajta.

Bacite pogled na knjige koje se duboko bave muškoženskim odnosima Ključ i Dijamanstsko jezgro


11 коментара :

  1. Анониман22.10.18. 17:59

    Одличино!
    ~Ученик~

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман28.10.18. 22:26

      Cisto iz radoznalosti, u cemu je fora da se svaki put potpisujes u komentaru?

      Избриши
  2. Razmišljam sada malo dublje, jer imam vremena.
    Ako momak A ima ambicioznost i poznavanje žena kao prednosti dok je momak B lep, bogat, ambiciozan, da li to onda znači da će devojka odabrati momka B uvek (u ovom scenariju)? Na šta konkretno ciljam...da li među svim tim osobinama možemo reći da neke imaju prioritet u odnosu na druge odnosno veći "rank"?

    Ako je neko od mene bogatiji, zgodniji, ambiciozniji, lepši, samopouzdaniji sa većom samokontrolom(što nekako ide pod ruku)a ne zna sve ovo što mi ovde studiramo, da li on uvek ima prednost nad onim koji poznaje žene ali je po intenzitetu drugih osobina inferiorniji? Ako da, znači da neznanje ili površno znanje o ženama može lako biti kompenzovano.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Devojke koje su zainteresovane mere glavne muske osobine, a ne znanje o zenama. Znanje o zenama ce ti dati samopouzdanje i samokontrolu i navigaciju u vezi. Ali ako se ti i neko drugi podjednako dopadate jednoj zenskoj osobi, odabrace onog sa vecim glavnim muskim osobinama (pod uslovom da zna obojicu). U realnom zivotu, obicno je fizicki izgled i taj prvi utisak ono sto je bitno na pocetku.

      Избриши
    2. Samopouzdanje u životu i u ljubavi nije nužno isto.
      Dakle, slažeš se sa mojom teorijom da su muške osobine(koje ovde particionišemo na 3 segmenta) važnije od poznavanja ženskog pola.

      Избриши
    3. Tako je. Takodje smatram da je to vise povezano nego sto je odvojeno. Taj koji ima glavne muske osobine obicno zna o zenama dovoljno da bude uspesan. Takvom je znanje o zenama zadnji stepenik. Ali takodje smatram da onaj koji zna o zenama ne mora da ima glavne muske osobine. On mora da radi na sebi i opegla neke nedostatke. Mora da se izlozi vatri i promeni neka verovanja ali kroz zivot, ne kroz razgovor. Na kraju krajeva, bitna su oba. Samo sto se znanje o zenama lakse stice nego osobine.

      Избриши
    4. Анониман13.1.20. 22:17

      Ahaa sad mi je puno jasnije. Znaci momci koji su uspesni u ljubavi imaju glavne muske osobine ali ne mora da znaci i da imaju znanje o zenama(tj. kako ih tretirati, postovanje, afekcija,romatika , humor? Znaci da bi muskarac bio uspesan dovoljno je da ima glavne muske osobine? E sad kako da znam da imam samopouzdanje, samokotrolu i izazov u vezi?

      Избриши
  3. Анониман13.1.19. 21:00

    Nevezano za ovaj post, hteo bih da pocnem da se bavim marketingom i prodajom. Sta mi ti Spartanac preporucujes za pocetak, odakle da krenem? Jel postoje neki kvalitetni kursevi gde cu da dobijem diplomu koja se ceni?

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман17.1.19. 23:23

    Milose, da bi se specijalizovali za neku oblast kazes da procitamo makar pet knjiga na tu temu.
    Kad su musko-zenski odnosi u pitanju, pored knjiga Kljuc i DJ koje jos knjige da procitamo ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Istrazi i vidi koje te teme interesuju. Mada ja pozivam na rad nakon citanja a ne na citanje u nedogled. Ako kombinujes rad sa citanjem onda je to opravdano.

      Избриши