Kako osvojiti ("smuvati") devojku?


Ako ste prvi put na mom blogu - Dobrodošli.

Sledi odgovor na jedno od najpostavljenijih pitanja muškaraca u muškoženkim odnosima.

Pa momci, kako osvojiti devojku?

Dozvolite da vam kažem odgovor iz mog ugla.

Prva asocijacija mnogih momaka je osvajanje tela devojke. Bilo to njeno prisustvo, njene usne, njen struk i tako dalje (da ne nastavljam). Da se razumemo, to je sasvim u redu. Mi smo muškarci i želimo žensko telo. Nemojte nikada da se izvinjavate zbog toga! Da mi ne želimo žensko telo, ljudska vrsta ne bi ni postojala!

Međutim, ja ću otići korak dalje. Šta to kontroliše njeno telo? Podignite ruku sada. Odakle dolazi naredba da podignete ruku? Od devojke? Ne. Iz vašeg uma. Vaš um je glavni zapovednik. Njen um je glavni zapovednik njenom telu.

Pitanje sada dobija novu dimenziju.

Kako osvojiti um devojke?

Aj da krenemo:

Ako je sponzoruša, osvojićete njen um vašim novcem. Prosto i jednostavno. Što ga više imate, više ćete je osvojiti. Ovde međutim postoji problem. Šta ako se pojavi neko sa više novca od vas? Vi ste tada na klizavom terenu. Ako ja vozim Audi A6, a moj komšija Audi A8, ja sam u problemu. Ja lično nit vozim Audi A6 (vozim Bentli, neću da se brukam Audijem), nit mi se sviđa ova dinamika. Ajmo dalje.

Ako je iskorišćivač, osvojićete njen um ako ispunjavate njene motive. Bilo to napredak u njenoj karijeri, želja za detetom ili sigurnošću, lek za usamljenost, beg od roditelja... Ovde međutim takođe postoji problem. Šta će biti kada ona ispuni svoj motiv? Vi tada postajete nepotrebni, pa čak i suvišni. Objasnio sam sada mnoge raskide i razvode, zar ne? Inače, jedan od mojih glavnih motiva je protekcija od ovog slučaja.

I na kraju, ako je normalna devojka, osvojićete njen um njenom zaljubljenošću u vas. Ako je maksimalno zaljubljena - njoj je tada jedino bitno da ste vi pored nje koja god vaša materijalna situacija bila, koji god vaš status bio, koje god vaše mesto življenja bilo... Njoj je bitno da je sa vama jer je centar njene povezanosti sa vama njena emocija prema vama. Ovo je ime moje igre i mog učenja u muško ženskim odnosima. Problemi nastaju usled smanjenja njene zaljubljenosti i ja sam se posvetio vama da vam se to ne dešava.

Što se tela tiče, osvojite njen um i telo će ispratiti.

Pročitajte i Igra gladi.

Nadam se da vam je sada jasniji koncept osvajanja devojaka. Ovo je samo 0,01% onoga što imam da vam ponudim u vezi osvajanja devojaka. Ostalo je u knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

Na vašoj sam strani.

16 коментара :

  1. Анониман25.4.17. 15:23

    Zanima me dali je u redu kad se devojka hvali njenih drugarica pa cak i momaka koji je muvaju da ti se ona tebe svidja,da joj se udvaras? I jos jedno pitanje, dali ako te devojka odbije i posle neko vreme se predomislila i salje signale,dali da je odbijem sad ja?

    Hvala puno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pusti je nek se hvali. Sta te briga. Ako se ona hvali sto se dopada jednom momku, toliko o njenom samopouzdanju. Iskreno, ako si moj covek, treba da ti bude normalno da se dopadas dvocifrenom broju devojaka. U sustini, treba da se dopadas svima koje su u srcu slobodne (i bar malo te poznaju) i koje te ne smatraju ruznim fizicki. To moze da bude veliki broj devojaka ako se kreces puno. To treba da ti bude normalno, a ne da se hvalis time. Meni iskreno malo pateticno da se hvale kako se dopadaju jednom momku. Treba da budes tolika carica da mnogi muskarci gube glavu za tobom i da ti to bude normalno.
      Pusti je i idi dalje. Ako te odbije jednom to je to. Zavrsio si sa njom do kraja zivota. Imala je priliku, propustila je - Cao.

      Избриши
  2. Анониман28.4.17. 05:46

    Znam za to kad se hvali da ima nisko samopouzdanje, ali ona mislim da to radi samo da me ismeje, u smislu vidi ga ovaj me juri,ovako mi je rekao onako... znas kakve su cure ponekad... a to ne radi sa svima koji je muvaju,samo samnom, u svakom slucaju, dali kad cura to radi, kad prica svima da ti se svidja, kako i sta si joj rekao, dali je to nepostovanje?
    A sa ona druga sto sad se kaje pa salje signale, znao sam da je to taj odgovor, spremao sam se da to uradim, hvala!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne radi to da te ismeje vec se hvata za slamku sto se tice njene privlacnosti. Ja licno ne pridodajem paznju ovome, a nece ni ona kad vidi da si nastavio dalje. Kada sam pocinjao, bilo me je malo sram pokazati nameru, ali to se promenilo za 180 stepeni. Nakon toga sam pokazivao nameru svim devojkama koje mi se dopadaju i trazio brojeve. Hteo sam sa svima prvi sastanak. To ne znaci da sam gajio neke dupoke emocije. Samo sam hteo da ih upoznam bolje jer mi se inicijalno manje vise dopadaju. Tako je nastao faktor 30 iz knjige. Nisam se zadrzavao da vidim sta one misle povodom toga, ili (kao u tvom slucaju) da li likuju tome. Samo sam nastavljao dalje. Druga stvar je da ne smatras sebe osvojenim ako si pitao za broj, ili pozvao na sastanak. Pa to je tek pocetak. To sto ona misli da te poseduje, to je vec problem njene percepcije. Kreni dalje i ne osvrci se. Jedna te ceka tamo negde i njoj se itekako dopadas.

      Избриши
  3. Анониман3.6.17. 23:35

    Brate,na jednu emisiju na jednu balkansku televiziju bio je gost jedan poznati voditelj u toj zemlji koji bukvalno jos kao decak bio na tv. I stvarno u to vreme bez interneta bio je jedan od najpopularniji i najpozelniji muskaraca u toj zemlji,cak i danas iako se ne bavi javnim poslom jure ga devojke kojima je nekada bio njihov san bas on. I kaze u emisiji svasta nesto oko devojke, kako su ga jurili i mogao je da ima koju hoce. Cak je napiso i knjigu koja se odnosi na zene i kako ih kritikuje da su radili svasta i da su mnogo izopaceniji od muskaraca. Sad je vec ozenjen i kad je doslo vreme da mu postave to pitanje kako je upoznao svoju zenu on hladno kaze da ona nije htela njega jer ga je smatrala zenskaros,ali on bio je uporan jurio je neznam koliko vremena. Znaci takav lik, koji ima vrtoglavo iskustvo sa zenama na kraju da juri neku curu iako ona na pocetku nije htela nista snjima. Znaci on nije rekao ok, sledeca, nego kaze da kad je upoznao znao je da hoce da je zeni da je ona ta! Ovo znaci da ako si ti znas sta zelis i pronasao si to u neku devojku znaci i da ona te odbije ipak da ne odustajes,naramno ne da je smaras i budes naporan nego biti uporan da je osvojis.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман6.6.17. 01:06

      Molim te nemoj da počinješ komentar sa "brate". Drugo, upoznaj se malo bolje sa padežima, ima ih sedam i nemoj da te to plaši (u mađarskom jeziku ih ima devetnaest). Treće, otkud ti znaš da je sve što je taj rekao istina i koji je motiv iz kojeg se ta žena udala za njega? Možda ga je izluđivalo što samo nju nije mogao da ima, pa je to na kraju platio - brakom. A uskoro možda i alimentacijom.

      Избриши
  4. Анониман28.7.17. 17:33

    Ako je iskorišćivač, osvojićete njen um ako ispunjavate njene motive. Bilo to napredak u njenoj karijeri, želja za detetom ili sigurnošću, lek za usamljenost, beg od roditelja... Ovde međutim takođe postoji problem. Šta će biti kada ona ispuni svoj motiv? Vi tada postajete nepotrebni, pa čak i suvišni.

    Isti slucaj sam imao, tacno definisano. Ehh te zene! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман2.12.17. 19:49

    Ali oopet nismo dobili odgovor :D Znam da je osvojena kada je zaljubljena, ali kako doci do toga da je zaljubljena, sta je najvaznije?

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман18.1.18. 17:58

    Zašto mi ne ide sa devojkama kada sam lep, pametan, normalan, sasvim solidan momak?

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман29.10.19. 19:00

    Ne znam da pronadjem temu za razgovor sa simpatijom

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zato sto si procitao premalo knjiga, premalo stvari iskusio, previse neiskusan da vodis razgovor u dobrom pravcu. Zasto mislis da ces postati pozeljan muskarac ako po ceo dan buljis u instagram i igras igrice? Ko ce ti dati ovakav odgovor na internetu? Hoces da budes bolji covek? Dodji u "moju skolu". Tek kada si siguran u sebe da si dobar sagovornik, mozes reci da je dosadna i otkaciti je.

      Избриши
  8. Sta ako je devojka sa kojom sam flertovao preko poruka pokazivala saradnju i odjednom prestala da saradjuje jer je nasla novog decka, a u mene je zaljubjena samo mene gleda sa iskrom u ocima.Sta da radim dal da odustanem ili ne.Dajte mi upustva sta treba da radim da dodjem do nje, da je preotmem od njega, da li treba da nastavim dopisivanje sa njom, paznja da joj posvecujem ili da je kuliram.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zasto flertujes preko telefona kada je vec znas. Ispravno je zvati na sastanak i krenuti odatle. Mozda je taj decko uradio pravu stvar i zato si ti i ispao iz igre.

      Избриши
  9. Анониман13.1.20. 22:46

    Moze li jedan clanak o SAMOKONTROLI? Molim te ona je najteza za shvatiti

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман21.12.22. 23:26

    Имам 16 година.
    Заљубио сам се.
    И причао сам са њом.
    Није ме одбила.
    Чак је рекла:"Ако покуша да не смува,можда чак и наседнем".
    Сада покушавам да је освојим.
    Читао сам Ваш чланак и допао ми се.
    Хвала Вам на помоћи!

    ОдговориИзбриши