Novogodišnje odluke - Šta želite?




Šta želite momci?

Da li je to novac? Dobar auto? Poštovanje ljudi?

Pitanje je vrlo prosto, ali je duboko.

Ako ovo čitate i čitali ste moje ranije tekstove, želite biti bolji sa ženama. Ok, koliko to želite? Koliko želite da imate po dve, tri, četiri zaljubljene u svakom trenutku? Koliko želite da toj devojci što vam se sviđa "previše" značite? Koliko želite dobru?

Da bi postali neko ko će osetiti ovo, mora da želite mnogo. Ta želja će vas terati da radite mnogo. Da čitate, da učite, da utonete u ovo. Magični metak ne postoji!

 Hajde da vam ilustrujem.

Ako želite da naučite da svirate klavir, nećete ga naučiti ako ne idete na časove. Nećete ga naučiti ako idete na časove jednom mesečno. Svaki dan!

Ja sam želeo.

Devet godina momci. Svaki dan. Knjige, knjige knjige, devojke, knjige, knjige, ispitivanje....Svaki dan. Eto vam ključ (sreće). Dnevno sam tonuo u ovu nauku momci skoro deceniju. Moj posao je da sve te informacije sažvaćem i prezentujem i da u velikoj meri skratim vreme vašeg majstorstva.

Nije to pravi način - to je jedini način. I odličan je način. Želim da vam stvorim jednu vrlo dobru naviku. Kada vidite dobre strane ove dobre navike, steći ćete još dobrih navika i voz je krenuo ĆU ĆUUUU. To hoću od vas! Hoću da kresnem tu parnu mašinu.

Mislim da taj intenzitet želje fali mnogim momcima i to me ne čudi. Ovo naše digitalno doba nas je naučilo da nam sve bude dostupno na samo jedan potez mišem. Pravo zadovoljstvo momci dolazi od vašeg procesa, progresa i rasta. Bićete srećni i ispunjeni jer znate da ćete postati odlični i kvalitetni muškarci.

Momci, sa mnom nema prečica. Mora da se radi - svaki dan (kao i ja).

I momci, koliko želite biti dobri sa ženama?

Načinite da 2015-ta godina bude najbolja godina u vašem životu.

Znate da sam na vašoj strani.


Ukoliko želite da postavite pitanje, ili pročitate odgovorena pitanja, to možete uraditi ovde.

10 коментара :

  1. Kad smo već kod majstorstva - prva transformacija je nakon 10 hiljada sati, a druga nakon 20 hiljada sati... Više detalja videti u mom poklonu svima vama koji se nalazi u sledećem linku:
    https://www.youtube.com/watch?v=CrYVzCmt-aI

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман30.12.14. 14:57

    Spartanac mozes li mi reci na koji nacin da se salimo sa zimom sale u vezi sa, npr. deda mraz, irvasi, snesko belic, ili njena garderoba (cizme, dzemperi), zimski raspust, sve sto je u vezi sa tim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imas nacela u nauci humora i razmisli sam. Vezbaj. Pravi probe u glavi.

      Избриши
  3. Odlican posao radis Spartanac.Mozes li meni pomoci?Devojka od koje sam pre tri godine bio odbijen,me zove da izadjemo na kafu,i pri tom se sa mnom dopisuje,poveravajuci mi sve svoje tajne,cak mi prica i bivsim momcima,trazi savet kako da ih preboli i sl. :) smatra me dobrim prijateljem,sto ja ne odbijam.Pretpostavljam da je tu sto se emotivne veze tice,sve zavrseno,ali ipak,kad je vidim,u meni se bude emocije.Sta da radim?Hvala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zavrseno je odavno, mene brine to na sta si ti spreman. Rekao sam da se ne koncetrisete na jednu sve dok ta jedna ne bude TA. Kazi joj da imas devojku koja je mnogo ljubomorna i otkaci je, ili jos pametnije, pitaj je da te upozna sa drugaricama. Muvaj drugarice. To bi ja uradio.

      Избриши
  4. Анониман11.1.15. 22:58

    Ne bi da se mjesam u mentorov poso , ali evo ti moj skromni odgovor .Mislim da ta samo zeli psihijatra
    pored sebe tj. sledeca druze .

    Djido - Mova

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман13.1.15. 13:37

    Imao sam isti slucaj. Ta devojka hoce da joj budes ,,muska prijateljica". Ne svidjas joj se kao momak, nikad te nece poljubiti ali zato hoce tvoju paznju. Bezi od nje sto dalje.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман14.1.15. 13:17

    Imao sam slican problem kao ti brate.Sta raditi ukoliko ta devojka,sada posle svega hoce vezu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A sta to cini vas - Civilukom?!
      Sta? Moze da me ima koja hoce kad hoce? Postoji poglavlje "kicma" koje je vrlo bitno (sva su bitna). Mnogo momaka kuka kako ih zene ne postuju. Pa evo zasto.
      Ne kazem da vi to radite, ali pogledajte stvari malo iz tog ugla.

      Избриши