Znam da boli! - To je dobro!


Nekoliko kupaca moje knjige u skorije vreme su razlog ovog članka. Svi su imali istu poruku: "Spartanac, ostavila me... Radio sam to i to pružao sam joj to što mislim da treba i ohladila se". Sledeće što mi kažu je ili "Hoću je nazad" ili  "Kako da je zaboravim?"

Prvo da vam kažem da imate moju empatiju. Znam kako je. Znam da neki momci posle raskida ne mogu da spavaju, imaju tahikardiju, ne mogu normalno da dišu, ne mogu da se skoncentrišu ninašta, ne mogu da jedu i mršave rapidno, propiju se...

Bol je neopisiv. Znam! Znam kroz šta prolazite. Kao da vas šutnu u stomak iz sve snage. Još gori su slučajevi razvoda i gubitka starateljstva nad decom i narušavanja mentalnog zdravlja. Zamislite tek taj pakao!

Nisam ovde da lečim već da sprečim! Nisam psihijatar. Ja sam ovde da vas podignem na viši nivo! Daću vam standard za devojke, daću vam znanje, daću vam motivaciju i inspiraciju. Na vama je da prevaziđete bol i da izađete iz blata kao pobednik.

Gotovo je sa simpatijom i empatijom. Hoću da iskoristite ovo vreme! Ovo je prilika da budete najbolji učenici realnosti u ljubavi. Ega nema! Najbolji ste mi učenici. Taj bol je blagoslov! Ako sada ne verujete u to, verovaćete jednog dana. Ja sam sada zahvalan devojkama iz davne prošlosti koje su mi predstavljale bol. Ta bol, koje se ni ne sećam, je moj blagoslov.

Slušajte ovamo! Da imate neku najobičniju vezu sa njenim osrednjim nivoom zaljubljenosti (koji pada), mislili biste da vam nisam potreban. Preskočili biste ovaj blog. Preskočili biste knjigu. Ovo je vaša prilika. Ovo je vaša prilika da se ponovo rodite - i to kao veliki čovek. Neke prilike dolaze jednom u životu - i ovo je vaša!

Ludilo je raditi iste stvari i očekivati drugačiji rezultat. Jedina opcija je da se promenite. Morate da radite stvari drugačije ako želite drugačiji rezultat!

Ako radite iste stvari kao što ste radili sa tom devojkom koja vas je ostavila - ostaviće vas i sledeća iz potpuno istih razloga.

Poslušajte čika Ajnštajna koji je dao definiciju ludila molim vas.

Izađite iz prošlosti, učite u sadašnjosti i maštajte o vašim vizijama iz budućnosti dok ih ne ostvarite. Tako je, zamislite vašu Pravu. E sad radite na tome, jer ona mora da se zasluži!

Zapamtite momci, drva koja umiru (jesen) proizvode najlepše lišće.

Bol će proći. To vam garantujem. Ono što će zameniti tu bol zavisi od vas.

Mislite na sledeću devojku, a ne na prošlu.

Na vašoj sam strani.

Ako vam je ovo logično i ne želite više da osećate takvu bol u budućnosti, razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.

3 коментара :

  1. Анониман19.2.18. 20:49

    Procitah ovo i u potpunosti se nasao u tekstu. Prva devojka: dao srce na dlanu, drzao kao malo vode na dlanu, bezuslovno pruzio ljubav, bio i drug i prijatelj i decko i psihijatar i psiholog i tata i mama ma sve. Posle godinu ipo dana sta se desilo? Desilo se to da mi je rekla da je nasla drugog i da cu uvek biti u njenom srcu ali da me vise ne vidi kao muskarca vec kao druga. 8 meseci agonije, patnje, bola, ne prospavanih noci, razmisljanja gde sam pogresio zasto kako itd.
    Raskid sa sa njim, poruka od nje kako je ocajna kako joj je tesko, kako joj je zao sto je to uradila, moli me za oprostaj i naravno progutam pricu kao curan kukuruz. Tri meseca bajno, sjajno, nikad bolji sex, vec krecem da kujem planove za brak, planiram stambeni kredit, na sedmom nebu sam i onda otreznjenje. Znas izvini ali mislim da nam ne ide, treba mi prostora da razmislim o svemu. Otisla je hladno bez ikakvih emocija kao da nije nikada bila samnom. Poleteo opet ali ovaj put zaista nije nasla nikog jedino to sto se razlikuje. Mislim da i dan danas nema nikoga posle 2 godine.

    Druga devojka: Dva meseca dopisivanja cimanja i ubedjivanja da izadjemo na pice. Konacno izasli ja presrecan. Kavaljer do maksimuma, prica opustena lagana. Drugi sastanak par dana posle isto. Treci pao poljubac opet na sedmom nebu. Pomislio drugacija je, zeli me, vidim joj u ocima. Krenem da se ponasam kao u prosloj vezi, da ugadjam maksimalno do kraja. Dva meseca kasnije ista prica, treba joj prostora. Ok izvoli kazem ali mi javi sta si odlucila samo. Javila je ali tako sto je izbacila mesec ipo dana kasnije sliku na fb sa novim deckom. Za razliku od prve kada sam imao agoniju 8 meseci sada mislim da ce biti manja. Ucim iz prosle veze sta ne treba raditi. Okrenuo sam se sebi, da sebe sredim, njoj sam u poslednjoj poruci pozeleo srecu i obrisao fb sve poruke slike i broj telefona (znam ga napamet jedino me to jos muci). Iskreno se nadam i radim na tome da ne ponovim greske kod sledece. Da li cu uspeti videcemo. Spartanac hvala na savetima dosta znace.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман4.2.20. 11:41

    Brate sta da ti kazem. Dok sam bio relativno hladan prema prema njoj, bila je fer maksimalno. Kada sam poceo da se izvinjam za greske i da pezim, ohladila je se. Kada se to desi dednom, bezi. Jer opet ce se desiti kad tad

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман1.2.24. 02:03


    Cerka i sin iz zajednickog života, 13 godina ugovora izmedju nas dvoje, pamtim i lose i dobre trenutke zajednickog života, na vjernost se zaklinjao i stvarno bilo je tako 12 ipo godina ,ovaj sio vremena 6mj unazad ,ja sam uradio najgore od svega i pogazio sve do tada iako o tome nisam razmisljao al jednostavno kao da se čaša prepunila I uradio sam baš sve da je povrijedim ,ne misleći pritom o porodici niti o bilo čemu, jednostavno moralno propadanje po svim segmetima ,sada u fazi razvoda ,gubitak djecice ,e tu nije kraj ,brat ne mogu da je pustim iz duše iz srca ,svakog dana isplaćem majčino mlijeko što sam posisao ,sad sisam prste ,i proklinjem sudbinu,
    Jel to karmicka lekcija il sta vec

    ОдговориИзбриши