Koje devojke najbolje prolaze?


Ukoliko ste novi čitaoc, pročitajte ovo prvo.

Jel ste se ikada pitale moje dame, koje devojke (žene) najbolje prolaze sa muškarcima?

"Spartanac, ne budi smešan. Dovoljno je samo da nabacim malo šminke, odeće i da ga pogledam. Padaju kao kada dunem u kulu karata."

Ok, to je odlično. Ali ja ovde ne pričam o jednoj sekundi, minutu, sastanku. Ja pričam generalno. Koje devojke su stvarno srećne u ljubavi, a ta sreća nije lutrija. Postoji li nešto u vezi tih devojaka što im omogućava tu sreću i ispunjenost?

Priznajem, nije lako biti devojka u današnje vreme. Nije lako odabrati, nije lako naći fizički privlačnog i zanimljivog. Ali čekaj malo, zašto je fokus na spoljašnjim stvarima?

Devojka treba reći sebi:

"Ok, imam vreme za izbor od 20 do 35 godina" To je ograničeno! (jel trebam da podvučem ograničeno?) (Neću da uzimam u obzir devojke koje odaberu pre toga ili koje odaberu posle braka jer u ovom članku pričam o većini).

Šta ćete vi da radite od 20 do 35 i koga ćete da odaberete je vaša odgovornost. Ne današnjeg vremena, ne manjka fizički privlačnih i zanimljivih, niti bilo čega...

Devojke koje znaju tačno šta hoće, koje razumeju muškarce i koje su svesne ovoga iznad, one najbolje prolaze. 

One mogu biti kuvarice, ministarke finansija, prostitutke, "kučke", domaćice, modne kreatorke... NIJE BITNO. Bitno je da ispunjavaju sva tri uslova. Ako ste se ikada pitale zašto je ona "promiskuitetna" komšinica "ubrala" onog kvalitetnog muškarca na duže staze, sada znate. Zna šta hoće. razume muškarce i zna da njena lepota nije večna.

"Spartanac, šta misliš pod znaju šta hoće?"

Mislim na to da znaju tačno šta hoće (znanje o tome šta neće se podrazumeva, mada neke ni to ne znaju). Mojim proučavanjem sam saznao da je to humor i izazov. Slabe ste na duhovitog muškarca (ne mora generalno, već vama duhovitog). Na onog ko unosi zabavu i smeh u vaš život. Takođe ste slabe na onog koji unosi malo misterije, malo vašeg truda, malo detektivskog posla, malo bre začina u svu tu dosadnu zbrku sa upoznavanjem.

Primer: Hoću muškarca koji može da me nasmeje i koji može da me drži zaljubljenu dugoročno TAČKA Neću se zadovoljiti ničim manjim, neću se skrasiti, neću tražiti sigurnost, neću gubiti vreme na ovog mog dosadnog samo zato što ne mogu da budem sama!

"Spartanac, šta misliš pod razumeju muškarce?"

Iako generalno mislim da dosta vas razume muškarce, to je na plitkom nivou. Ne krivim vas. Niko vam nije dao inspiracije da ih razumete na dubljem nivou. Za neke od vas, dovoljno je samo da ih pogledate. Što biste se vi trudile kad oni tako lako padaju.

Ok, priznajem. Mi muškarci smo slabi na lepotu, ali samo u početku. Kad tad ćete naići na nekog malo jačeg muškarca gde ćete morati da pokažete da stoji nešto solidno iza te lepote. Ako samo znate da se skockate, vi tog muškarca nećete da zadržite i u to možemo da se kladimo. Suviše ste zamenljive. Na svakom koraku ima lepih i... ništa, samo lepih. Šta to imate vi a ne može da se ubere na drvetu, niti je svakidašnje i u skladu je sa dubljim muškim potrebama? E, to zadržava.

Zapamtite devojke, Kleopatra definitivno nije bila najlepša u Egiptu, ali je okupirala um čoveka koji je mogao da ima bilo koju na svetu (bukvalno). Za jednu kurtizanu Ninon stajalo je u red pola Pariza, i ne zna se koji je moćniji od njih. Ako mislite da je neka napućena, izguglajte je.

Voda traži svoj nivo, čak i pored seksa i lepote.

"Spartanac ti si budala"

Tek si sad to uvidela?

Na vašoj sam strani.

11 коментара :

  1. Анониман28.2.15. 20:57

    Spartanac nije mi jasno zasto neke devojke iskljucivo traze starije momke, sta to oni imaju...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Neke vole starije. To treba uzeti zdravo za gotovo. To je isto kao i sto neke vole mladje momke.
      Ja volim tulumbe. Ti volis baklave.

      Избриши
  2. Анониман1.3.15. 17:50

    Devojke koje razumeju muškarce ahahahaha Not Found

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Definitivno vise nego sto ti mislis.
      Ako uberemo prosecnog momka sa ulice i prosecnu devojku sa ulice, ona je 10 godina ispred njega po pitanju muskozenskih odnosa. Ne salim se.

      Избриши
  3. inkognito1.3.15. 19:48

    Tebra Spartanac, sta mislis koliko zene vole pricu o sexu? Ne mora da bude striktno o sexu, moze I nesto sto upucuje na to...primetio sam da zene vole kada se muskarci sluze "prljavim govorom", barem se to odnosilo da zene pristaju da komuniciraju o tome.
    Kako ti gledas na to? Da li zene privlaci takav nacin komunikacije I ako vec pristanu da li pristanu iskljucivo zbog toga, ili zbog neceg drugog sto su primetile na tim muskarcima, ili zbog I jednog I drugog pomalo?
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidim po pitanju da nemas knjigu.
      U knjizi kazem da je prica o seksu (i ne samo o seksu) zabranjena na sastancima. Mozda je u top 5 stvari koje spustaju zainteresovanost.
      Jel si cuo i video negde damu da prica o seksu na sastancima? Sto bi onda ona zelela da mi pricamo o tome.
      To je tabu tema prijatelju.

      Избриши
  4. Анониман2.3.15. 21:02

    Spartanac sta mislis o prijateljstvima sa povlasticama?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako je na njenu inicijativu - Ostavice te pre ili kasnije
      Ako je na tvoju inicijativu - Ostavice te pre ili kasnije

      Ako ti nju ostavljas jer je to tvoja granica, dok ona zeli vise od toga - To se zove zrtvovanje.
      Cena toga sto zelis je prevelika jer moras prolaziti kroz raskid i kroz otvoreno povredjivanje nekoga. Ne tako lepo iskustvo - pogotovu ako si empatican.

      Ako resis da budes slobodan unutra (prijatelj sa povlasticama) a u vezi sa njom - To se zove obmana. Uhvatice te kad tad i podlozan si njenoj osveti. Licno, nikada nisam ovo radio vec govorim iz posmatranja tudjih iskustava. Najgora solucija definitivno.

      Na kraju krajeva, veze ovakvog tipa ostavljaju gorak ukus i izgubljeno vreme iza sebe. Najbolje veze su iz obostrane zaljubljenosti i tome treba da tezis.

      Избриши
    2. Анониман3.3.15. 23:29

      Hvala na detaljnom odgovoru.

      Избриши
  5. Анониман3.3.15. 11:01

    http://www.superzena.net/veze-i-seks.php?yyyy=2015&mm=03&nav_id=963834
    Spartanac, šta misliš o ovome ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo uopste nisu osobine loseg momka.

      O ovome ja pisem godinama i mozda autor/ka ima uvid u moj blog (imam citaoce i iz Hrvatske), a mozda i ne. Nije bitno. Bitno je da se ovo ne kategorizuje kao lose vec kao pravilno zavodnicko ponasanje muskarca. Treba doduse napraviti razliku izmedju samopouzdanog i drskog. Jedino taj deo mi se ne dopada muskarca kog ovde opisuje.

      Tekst nije los iako bi mu promenio naziv, ali ja ovde mnogo dublje ulazim u tematiku.

      Избриши